NİFÇAYI’NIN TARİHİ KÖPRÜSÜ KULLANILAMAZ HALE GELMİŞTİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2017 - 09:01, Güncelleme: 10.02.2017 - 09:01
 

NİFÇAYI’NIN TARİHİ KÖPRÜSÜ KULLANILAMAZ HALE GELMİŞTİ

Manisa-Turgutlu arasında bulunan ve uzun süredir kullanılmayan Nifçayı Tarihi Köprüsü, restore ediliyor.
HABER TURAN IŞIK İzmir Kemalpaşadan, Nifçayı’nın üzerindeki tarihi nostalji köprü, ayakta kalması için yenileniyor. Turgutlu-Manisa arasında yapılan bölünmüş yol sonrasında trafiğe kapatılan tarihi köprü uzun süredir kullanılamaz hale gelmişti. Karayolları tarafından yapılan çalışmayla, tarihi köprünün yıkılmaması ve yok olmaması için köprü gövdesi, atma kuşaklarında bakım ve tadilatlar yapılarak, gerektiği zaman araç trafiğine açılması sağlanılacak.    
Manisa-Turgutlu arasında bulunan ve uzun süredir kullanılmayan Nifçayı Tarihi Köprüsü, restore ediliyor.

HABER
TURAN IŞIK
İzmir Kemalpaşadan, Nifçayı’nın üzerindeki tarihi nostalji köprü, ayakta kalması için yenileniyor. Turgutlu-Manisa arasında yapılan bölünmüş yol sonrasında trafiğe kapatılan tarihi köprü uzun süredir kullanılamaz hale gelmişti. Karayolları tarafından yapılan çalışmayla, tarihi köprünün yıkılmaması ve yok olmaması için köprü gövdesi, atma kuşaklarında bakım ve tadilatlar yapılarak, gerektiği zaman araç trafiğine açılması sağlanılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.