OTOBAN DA HUMMALI ÇALIŞMA

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2017 - 11:14, Güncelleme: 08.06.2017 - 11:14
 

OTOBAN DA HUMMALI ÇALIŞMA

Ege Bölgesi’ni Manisa üzerinden İstanbul’a bağlayacak olan Otobanda hummalı çalışma başladı. Otoban köprülerinin betonlama çalışmaları tamamlandı. Yan yol bağlantı viyadükleri yapımıda süratle sürdürülüyor.
HABER TURAN IŞIK Denge Gazetesi Ege Bölgesi’ni Manisa üzerinden İstanbul’a bağlayacak olan Otobanda  devam eden çalışmaları belgeledi.  Çalışmalar  Aydın yönünden İstanbul  yönüne doğru devam ediyor. OTOBAN ŞEHZADELER İLÇE SINIRLARINDAN GEÇİYOR Otoban Aydın yönünden gelerek Kemalpaşa üzeri Manisa İl sınırlarındaki; Sancaklı İğdecik, Sancaklı Bozköy, Karaoğlanlı, Gümülceli, Koldere, Mütevelli, İshakçelebi, Nuriye Tirkeş, Dilek ve Akhisar ilçesi arazilerinden geçerek İstanbul istikametine gidecek.  Havaların düzelmesi ile birlikte otoban güzergahında; dolgu çalışmaları, köprü menfezleri, yan yol bağlantı viyadükleri yapım çalışmaları hızlandırıldı. MANİSA İSTANBUL ARASI 3,5 SAAT OLACAK Otoban çalışmaları tamamlandıktan sonra İzmir- İstanbul arası 3,5 saatlik süreye düşecek. Ayrıca karayolu taşımacılığı yapan araçlar,  şehir merkezlerine girmeden otoban üzerinden gidecekleri yerlere daha kısa sürede ulaşabilecek.         
Ege Bölgesi’ni Manisa üzerinden İstanbul’a bağlayacak olan Otobanda hummalı çalışma başladı. Otoban köprülerinin betonlama çalışmaları tamamlandı. Yan yol bağlantı viyadükleri yapımıda süratle sürdürülüyor.
HABER
TURAN IŞIK


Denge Gazetesi Ege Bölgesi’ni Manisa üzerinden İstanbul’a bağlayacak olan Otobanda  devam eden çalışmaları belgeledi.  Çalışmalar  Aydın yönünden İstanbul  yönüne doğru devam ediyor.

OTOBAN ŞEHZADELER İLÇE SINIRLARINDAN GEÇİYOR
Otoban Aydın yönünden gelerek Kemalpaşa üzeri Manisa İl sınırlarındaki; Sancaklı İğdecik, Sancaklı Bozköy, Karaoğlanlı, Gümülceli, Koldere, Mütevelli, İshakçelebi, Nuriye Tirkeş, Dilek ve Akhisar ilçesi arazilerinden geçerek İstanbul istikametine gidecek.  Havaların düzelmesi ile birlikte otoban güzergahında; dolgu çalışmaları, köprü menfezleri, yan yol bağlantı viyadükleri yapım çalışmaları hızlandırıldı.



MANİSA İSTANBUL ARASI 3,5 SAAT OLACAK
Otoban çalışmaları tamamlandıktan sonra İzmir- İstanbul arası 3,5 saatlik süreye düşecek. Ayrıca karayolu taşımacılığı yapan araçlar,  şehir merkezlerine girmeden otoban üzerinden gidecekleri yerlere daha kısa sürede ulaşabilecek. 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.