SARUHANLI BELEDİYESİ MANİSA’NIN İLK AQUA PARKI’NI AÇACAK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2018 - 13:56, Güncelleme: 10.08.2018 - 13:56
 

SARUHANLI BELEDİYESİ MANİSA’NIN İLK AQUA PARKI’NI AÇACAK

Saruhanlı Belediyesi, Manisa’nın ilk Aqua Parkı’nı inşa edecek. Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesi’nde 17 dönümlük bir alan üzerine proje oluşturduklarını belirten Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, bununla ilgili proje çalışmalarını bitirdiklerini söyledi.
Parkın yapımına başlanması için birkaç protokol işleminin tamamlanmasını beklediklerini belirten Hüseyin Yaralı, “Aqua Park konusunda belli bir aşamaya geldik. Aqua Park, farklı ve profesyonel bir iş. Bu iş ile uğraşan firma sayısı da oldukça az. İstanbul ve Akdeniz Bölgesi’nden firmalarla temasa geçtik. Şimdilik beklemedeyiz. Bu proje sonrasında Manisa güzel bir eğlence alanı kazanmış olacak.”dedi. “BÜYÜK BİR PARK OLACAK, EN AZ 3 MİLYON HARCANACAK” Parkın ilçe yerleşkesinden uzaktaki Hacırahmanlı Mahallesi’nde, 17 dönümlük büyük bir araziye kurulacağını belirten Yaralı, “Proje olarak tamamlanan parkımız büyük bir alana kurulacak. Bu yüzden maliyet anlamında ciddi bir rakam ortaya çıkıyor. İçinde üç tane parkı olan küçük bir park olmayacak. Kapsamlı bir Aqua Park yapacağız. İçerisinde çeşitli etkinliklerinden de yapılabileceği, ayrıntılı bir biçimde düşünülmüş bir parkla Manisalıların karşısına çıkacağız. En az 3 milyonluk bir bütçe harcanacak. “NE ZAMAN BAŞLANACAĞI GÖRÜŞÜLÜYOR” Proje olarak hazır olduklarını ancak inşa tarihine karar veremediklerini ifade eden Yaralı, “Belediye olarak şükür ki bir borcumuz yok. Bu yüzden bu projenin yapılması için bir engelimiz de yok. Şuanda proje anlamında hazırız ama ne zaman başlayacağımızı arkadaşlarla istişare eder durumdayız. Doğru zamanı bekliyoruz.” şeklinde konuştu. “BAŞKAN ERGÜN’LE YAPACAĞIMIZ PROJELERİ ÖZLEMLE BEKLİYORUZ” Saruhanlı Belediyesi olarak şuana kadar yaptıkları bütün projeleri, kendi bütçeleriyle oluşturduklarının altını çizen Başkan Yaralı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Cengiz Ergün’e de gazetemiz aracılığıyla şu sözleri iletti ; “Büyükşehir’den de beraber yapacağımız projeleri özlemle bekliyoruz. Hatta bunlardan bir tanesi de hizmet binasıydı. Cengiz Başkanı’mızla protokol imzalamıştık. Arazi teşhis etme konusunda bize yardımcı olacaklardı. Saruhanlı Belediyesi olarak 1 milyonluk bir bütçe ayırmıştık bunun için. Hem koordinasyon binası hem belediye ek hizmet binasını ortak bir proje haline getirmiştik. Ama büyükşehir bu projeyi başlatamadı. İnşallah bu projeyle ortak çalışmalarımızın ilki başlar daha sonra da Saruhanlı’ya Büyükşehir in hizmetleri başlar. Bunu buradan iletmek isterim.” –Özlem ŞAHİN ÖZEL    
Saruhanlı Belediyesi, Manisa’nın ilk Aqua Parkı’nı inşa edecek. Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesi’nde 17 dönümlük bir alan üzerine proje oluşturduklarını belirten Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, bununla ilgili proje çalışmalarını bitirdiklerini söyledi.




Parkın yapımına başlanması için birkaç protokol işleminin tamamlanmasını beklediklerini belirten Hüseyin Yaralı, “Aqua Park konusunda belli bir aşamaya geldik. Aqua Park, farklı ve profesyonel bir iş. Bu iş ile uğraşan firma sayısı da oldukça az. İstanbul ve Akdeniz Bölgesi’nden firmalarla temasa geçtik. Şimdilik beklemedeyiz. Bu proje sonrasında Manisa güzel bir eğlence alanı kazanmış olacak.”dedi.



“BÜYÜK BİR PARK OLACAK, EN AZ 3 MİLYON HARCANACAK”
Parkın ilçe yerleşkesinden uzaktaki Hacırahmanlı Mahallesi’nde, 17 dönümlük büyük bir araziye kurulacağını belirten Yaralı, “Proje olarak tamamlanan parkımız büyük bir alana kurulacak. Bu yüzden maliyet anlamında ciddi bir rakam ortaya çıkıyor. İçinde üç tane parkı olan küçük bir park olmayacak. Kapsamlı bir Aqua Park yapacağız. İçerisinde çeşitli etkinliklerinden de yapılabileceği, ayrıntılı bir biçimde düşünülmüş bir parkla Manisalıların karşısına çıkacağız. En az 3 milyonluk bir bütçe harcanacak.




“NE ZAMAN BAŞLANACAĞI GÖRÜŞÜLÜYOR”
Proje olarak hazır olduklarını ancak inşa tarihine karar veremediklerini ifade eden Yaralı, “Belediye olarak şükür ki bir borcumuz yok. Bu yüzden bu projenin yapılması için bir engelimiz de yok. Şuanda proje anlamında hazırız ama ne zaman başlayacağımızı arkadaşlarla istişare eder durumdayız. Doğru zamanı bekliyoruz.” şeklinde konuştu.



“BAŞKAN ERGÜN’LE YAPACAĞIMIZ PROJELERİ ÖZLEMLE BEKLİYORUZ”
Saruhanlı Belediyesi olarak şuana kadar yaptıkları bütün projeleri, kendi bütçeleriyle oluşturduklarının altını çizen Başkan Yaralı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Cengiz Ergün’e de gazetemiz aracılığıyla şu sözleri iletti ; “Büyükşehir’den de beraber yapacağımız projeleri özlemle bekliyoruz. Hatta bunlardan bir tanesi de hizmet binasıydı. Cengiz Başkanı’mızla protokol imzalamıştık. Arazi teşhis etme konusunda bize yardımcı olacaklardı. Saruhanlı Belediyesi olarak 1 milyonluk bir bütçe ayırmıştık bunun için. Hem koordinasyon binası hem belediye ek hizmet binasını ortak bir proje haline getirmiştik. Ama büyükşehir bu projeyi başlatamadı. İnşallah bu projeyle ortak çalışmalarımızın ilki başlar daha sonra da Saruhanlı’ya Büyükşehir in hizmetleri başlar. Bunu buradan iletmek isterim.” –Özlem ŞAHİN ÖZEL
 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.