SEÇİM SANDIKLARINI OKULDA UNUTTULAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2018 - 09:09, Güncelleme: 11.07.2018 - 09:09
 

SEÇİM SANDIKLARINI OKULDA UNUTTULAR

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinde kullanılan oy sandıkları ve YSK mühürlü paravanalar, kuruldukları okulda unutuldu.
Turan Işık 24 Haziran’da yapılan erken genel seçimlerinin ardından 15 gün geçti, oy sandıkları ve paravanlar okulda unutuldu. Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi’ndeki eski okulda seçim günü 1182 ve 1183 nolu sandıklar ve YSK logolu paravanlar kuruldu. Bu sandıklarda ve paravanalarda seçimler gerçekleştirildi, sandıklar açıldı, oyların sayımları yapıldı, sonuçlar seçim kurullarına ulaştırıldı. Ancak seçim sonrasında, seçim sandıkları ve paravanaların toplanması, ilgili kuruma teslim edilmesi gerekirken, okulda bırakıldı. "TESLİM ALDIĞIMIZ İÇİN HUZURSUZUM" Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren konuya ilişkin açıklama yaptı. Muhtar Eren,“Belediye ekipleri tarafından getirildi, bizler tutanak karşılığı teslim aldık. Seçimler biter bitmez, ilgili yerlere bunların alınmasını söyledim ama gelip almadılar. Ben de ortada kaldım, kim alacaksa gelsin alsın. Teslim aldığımız için ben de huzursuzum. Gece gündüz sanki nöbet tutuyorum, acilen alınmasını istiyorum” dedi.
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinde kullanılan oy sandıkları ve YSK mühürlü paravanalar, kuruldukları okulda unutuldu.

Turan Işık
24 Haziran’da yapılan erken genel seçimlerinin ardından 15 gün geçti, oy sandıkları ve paravanlar okulda unutuldu. Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi’ndeki eski okulda seçim günü 1182 ve 1183 nolu sandıklar ve YSK logolu paravanlar kuruldu. Bu sandıklarda ve paravanalarda seçimler gerçekleştirildi, sandıklar açıldı, oyların sayımları yapıldı, sonuçlar seçim kurullarına ulaştırıldı. Ancak seçim sonrasında, seçim sandıkları ve paravanaların toplanması, ilgili kuruma teslim edilmesi gerekirken, okulda bırakıldı.

"TESLİM ALDIĞIMIZ İÇİN HUZURSUZUM"

Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren konuya ilişkin açıklama yaptı. Muhtar Eren,“Belediye ekipleri tarafından getirildi, bizler tutanak karşılığı teslim aldık. Seçimler biter bitmez, ilgili yerlere bunların alınmasını söyledim ama gelip almadılar. Ben de ortada kaldım, kim alacaksa gelsin alsın. Teslim aldığımız için ben de huzursuzum. Gece gündüz sanki nöbet tutuyorum, acilen alınmasını istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.