SOSYAL BİLİMLER LİSESİ KENDİ OKULUNA 2019’DA KAVUŞACAK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2018 - 07:07, Güncelleme: 12.06.2018 - 07:07
 

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ KENDİ OKULUNA 2019’DA KAVUŞACAK

Yunusemre İlçesi, Güzelyurt mahallesi İngolstadt Bulvarı üzerinde bulunan İMKB Lisesi bahçesinde yapılmakta olan 24 derslikli, 5 katlı Sosyal Bilimler Lisesi kaba inşaatı ikinci katında müteahhit firma tarafından çalışmalar durdurularak kaderine terk edilmişti.
HABER TURAN IŞIK Milli Eğitim Bakanlığı inşaatın bitirilmesi için ikinci ihaleyi gerçekleştirdi, yüklenici firma yarım kalan okul binasının bitirilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.              Manisa da yeni açılan ve okul binaları olmadığı için Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi’nde yeni yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bülent Koşmaz Fen Lisesi binasında eğitim öğretim gören Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri okullarına kavuşacak.   SOSYAL BİLİMLER LİSESİ BİNASI 5 KATLI 24 DERSLİKLİ OLACAK  Milli Eğitim Bakanlığı eğitim öğretimlerini başka okul binasında sürdüren Sosyal Bilimler Lisesi için Yunusemre İlçesi, Güzelyurt Mahallesi İngolstadt Bulvarı üzerinde bulunan İMKB Lisesi bahçesinin bir bölümüne toplamda 5 katlı, 24 derslikli okul binası yapılması için inşaatını 2016 yılında başlatmıştı. Yapımına 2016 yılı Şubat ayında başlanılan Manisa Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi inşaatı 2017 yılı Mart ayında tamamlanacaktı. Üç yıldır tamamlanması beklenilen Sosyal Bilimler Lisesi binasının yapılan anlaşma ile çalışmalara ara verilmeksizin 2018/ 2019 eğitim öğretim yılı ikinci yarı yıla yetiştirilmesinin planlandığı bildirildi.  
Yunusemre İlçesi, Güzelyurt mahallesi İngolstadt Bulvarı üzerinde bulunan İMKB Lisesi bahçesinde yapılmakta olan 24 derslikli, 5 katlı Sosyal Bilimler Lisesi kaba inşaatı ikinci katında müteahhit firma tarafından çalışmalar durdurularak kaderine terk edilmişti.
HABER
TURAN IŞIK


Milli Eğitim Bakanlığı inşaatın bitirilmesi için ikinci ihaleyi gerçekleştirdi, yüklenici firma yarım kalan okul binasının bitirilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.           
 
Manisa da yeni açılan ve okul binaları olmadığı için Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi’nde yeni yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bülent Koşmaz Fen Lisesi binasında eğitim öğretim gören Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri okullarına kavuşacak.


 
SOSYAL BİLİMLER LİSESİ BİNASI 5 KATLI 24 DERSLİKLİ OLACAK
 Milli Eğitim Bakanlığı eğitim öğretimlerini başka okul binasında sürdüren Sosyal Bilimler Lisesi için Yunusemre İlçesi, Güzelyurt Mahallesi İngolstadt Bulvarı üzerinde bulunan İMKB Lisesi bahçesinin bir bölümüne toplamda 5 katlı, 24 derslikli okul binası yapılması için inşaatını 2016 yılında başlatmıştı. Yapımına 2016 yılı Şubat ayında başlanılan Manisa Yunusemre Sosyal Bilimler Lisesi inşaatı 2017 yılı Mart ayında tamamlanacaktı. Üç yıldır tamamlanması beklenilen Sosyal Bilimler Lisesi binasının yapılan anlaşma ile çalışmalara ara verilmeksizin 2018/ 2019 eğitim öğretim yılı ikinci yarı yıla yetiştirilmesinin planlandığı bildirildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.