UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2017 - 09:29, Güncelleme: 15.02.2017 - 09:29
 

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

Yunusemre ilçesi, Özel Huzurevi Vakfı Dinlenme Tesisleri sakinlerine, Bayan Kahkaha tarafından, Sevgililer Gününde kahkaha dolu özel bir etkinlik ve seminer düzenlendi.
HABER TURAN IŞIK  Bayan Kahkaha olarak tanınan Özden Kurnaz, Huzurevi sakinlerine özel seminer verdi. Yaşlıları adeta kahkaha krizine sokan Özden Kurnaz “Büyüklerimiz bizim her şeyimiz. Onları seviyoruz, günlerini kutluyoruz.” dedi. Bayan Kahka, önce yaşlılara doğru nefes alma yöntemlerini öğretmeye çalışırken, yapmış olduğu esprili hareketleri ve konuşmaları ile adeta yaşlıları gülme krizine soktu. Seminer havasında yapılan bu güzel etkinlikte, esprilerin yanı sıra, yaşlıların zaman zaman dans etmeleriyle renklendi. Huzurevi sakinleri; “Bizler ömrümüzde bu kadar kahkaha atmadık. Sizler çok yaşayın! Bizlere bu günlerimizde gülmeyi hatırlattınız.” Diyerek unutulmaz bir gün yaşadıklarını ifade ettiler.
Yunusemre ilçesi, Özel Huzurevi Vakfı Dinlenme Tesisleri sakinlerine, Bayan Kahkaha tarafından, Sevgililer Gününde kahkaha dolu özel bir etkinlik ve seminer düzenlendi.

HABER
TURAN IŞIK
 
Bayan Kahkaha olarak tanınan Özden Kurnaz, Huzurevi sakinlerine özel seminer verdi. Yaşlıları adeta kahkaha krizine sokan Özden Kurnaz “Büyüklerimiz bizim her şeyimiz. Onları seviyoruz, günlerini kutluyoruz.” dedi.

Bayan Kahka, önce yaşlılara doğru nefes alma yöntemlerini öğretmeye çalışırken, yapmış olduğu esprili hareketleri ve konuşmaları ile adeta yaşlıları gülme krizine soktu. Seminer havasında yapılan bu güzel etkinlikte, esprilerin yanı sıra, yaşlıların zaman zaman dans etmeleriyle renklendi. Huzurevi sakinleri; “Bizler ömrümüzde bu kadar kahkaha atmadık. Sizler çok yaşayın! Bizlere bu günlerimizde gülmeyi hatırlattınız.” Diyerek unutulmaz bir gün yaşadıklarını ifade ettiler.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.