YAKINDA BİR SEÇİM Mİ VAR?

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 07:54, Güncelleme: 03.12.2016 - 07:54
 

YAKINDA BİR SEÇİM Mİ VAR?

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Örgütü, partili kadınlarla özel bir toplantı gerçekleştirdiği, çeşitli eğitimler verdiği ve bu eğitimler sonrası kadınların seçim çalışmalarına farklı bir boyutta start verdiği öğrenildi. Bu görüşme, akıllara ‘Yakında bir seçim mi görünüyor?’ sorusunu getirdi. Konuya ilişkin sorularımızı yanıtlayan İl Başkanı Halil Tokul; “Büyük bir patlamayla Manisa’da Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere, ilçe belediyelerimizi alacağımıza ve genel seçimlerde de iktidara geleceğiz.” diye konuştu.
HABER CANER KILIÇ  Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Örgütü, partili kadınlarla özel bir toplantı yaptı. Bu toplantının beraberinde kadınların bir takım eğitime tabi tutulduğu ve eğitim gören CHP’li kadınların, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun de belirttiği üzere evlere girerek, seçim çalışmalarını farklı bir boyut kazandırmaya çalışacakları öğrenildi. Parti Yönetim Kurulu Üyesi Selma Yaşar tarafından partili kadınlara eğitim de verilen bu görüşme, akıllara ‘Yakında bir erken seçim mi görünüyor?’ sorusunu getirdi. Kendilerine yöneltilen soruları cevaplayan ve “Parti içi eğitimimize son hızla devam ediyoruz.” diyen İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut’un ardından İl Başkanı Halil Tokul açıklamalarda bulundu.   SEÇİMLERDE KADINLARIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK Başkan Tokul şu ifadelere yer verdi; “Parti içi eğitime önem veren bir yapıyız. Bu parti içi eğitimler toplumla doğru bir iletişim kurmak, vücut dilini doğru kullanabilmek, söylemleri halkın anlayabileceği bir biçimde yansıtabilmek adına bu parti için eğitimleri, olası seçimlere ön hazırlık anlamında gerçekleştiriyoruz. Bizi seçimlere ve referanduma yarın yapılacakmış gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda bir sıkıntımız yok. Çünkü yapılacak olan her türlü yurt içi seçimlerde kadınlarımızın önemi gerçekten de çok büyük. Çünkü erkeklerin giremediği alanlara kadınlarımız çok daha rahat girebiliyor. Bu anlamda eğitimlerimizi kadınlar düzeyinde sürdürdük. Önümüzdeki süreçlerde, yönetim düzeyinde, gençlik kolları düzeyinde ilimizde ve ilçelerimizde devam edecek.”   MAYIS AYINDA REFERANDUM! “Basından takip ettiğimiz kadarıyla Mayıs ayında bir referandum söz konusu.” diyerek konuşmalarını sürdüren Tokul; “Tabi bu referandumun meclisten yeterli bir oy alarak çıkması gerekiyor. Bu anlamda meclisten çıkabileceği konusunda çok net bir görüşümüz yok. Çıkmayacağı yönünde bir görüşümüz var. Genel Başkanımızın her zaman ki ifadesiyle; seçimlerin normal döneminde, anayasayla belirlenen tarihlerde yapılmasından yanayız. Çünkü erken seçimler ülkeyi ekonomik anlamda zorluyor. Zaten şuanda ekonomimiz gerçekten çok kötü. Karanlık bir dönemden geçiyoruz. Bir de erken seçimle bu karanlık dönemin üzerine gidersek, ekonomiyi tamamen çökertmiş oluruz. Esnafımız, sanayicimiz, işçimiz, çalışanlarımız, hepsi kan ağlıyor. Bunu düzeltmenin yöntemi de erken seçimle değil, tam tersine mevcut hükümetin, muhalefetle birlikte, halkla birlikte çözüm yollarını aramasından geçiyor. Başka türlü de ülkenin kurtuluşu yok.” dedi.   BÜYÜK BİR PATLAMAYLA BELEDİYELERİ ALACAĞIZ Yerel seçimlere de hazırlandıklarına dikkat çeken Başkan Tokul, son olarak şu sözlerle açıklamalarını noktaladı; “Önümüzdeki normal süreçlerde yapılacak olan seçimlerde, büyük bir patlamayla Manisa’da Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere, ilçe belediyelerimizi alacağımıza ve genel seçimlerde de iktidara geleceğimize inanıyoruz. Partililerimiz de bu anlamda tüm çalışmalarına büyük bir hız verdi.”  
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Örgütü, partili kadınlarla özel bir toplantı gerçekleştirdiği, çeşitli eğitimler verdiği ve bu eğitimler sonrası kadınların seçim çalışmalarına farklı bir boyutta start verdiği öğrenildi. Bu görüşme, akıllara ‘Yakında bir seçim mi görünüyor?’ sorusunu getirdi. Konuya ilişkin sorularımızı yanıtlayan İl Başkanı Halil Tokul; “Büyük bir patlamayla Manisa’da Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere, ilçe belediyelerimizi alacağımıza ve genel seçimlerde de iktidara geleceğiz.” diye konuştu.
HABER
CANER KILIÇ

 Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Örgütü, partili kadınlarla özel bir toplantı yaptı. Bu toplantının beraberinde kadınların bir takım eğitime tabi tutulduğu ve eğitim gören CHP’li kadınların, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun de belirttiği üzere evlere girerek, seçim çalışmalarını farklı bir boyut kazandırmaya çalışacakları öğrenildi. Parti Yönetim Kurulu Üyesi Selma Yaşar tarafından partili kadınlara eğitim de verilen bu görüşme, akıllara ‘Yakında bir erken seçim mi görünüyor?’ sorusunu getirdi. Kendilerine yöneltilen soruları cevaplayan ve “Parti içi eğitimimize son hızla devam ediyoruz.” diyen İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut’un ardından İl Başkanı Halil Tokul açıklamalarda bulundu.
 
SEÇİMLERDE KADINLARIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK
Başkan Tokul şu ifadelere yer verdi; “Parti içi eğitime önem veren bir yapıyız. Bu parti içi eğitimler toplumla doğru bir iletişim kurmak, vücut dilini doğru kullanabilmek, söylemleri halkın anlayabileceği bir biçimde yansıtabilmek adına bu parti için eğitimleri, olası seçimlere ön hazırlık anlamında gerçekleştiriyoruz. Bizi seçimlere ve referanduma yarın yapılacakmış gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda bir sıkıntımız yok. Çünkü yapılacak olan her türlü yurt içi seçimlerde kadınlarımızın önemi gerçekten de çok büyük. Çünkü erkeklerin giremediği alanlara kadınlarımız çok daha rahat girebiliyor. Bu anlamda eğitimlerimizi kadınlar düzeyinde sürdürdük. Önümüzdeki süreçlerde, yönetim düzeyinde, gençlik kolları düzeyinde ilimizde ve ilçelerimizde devam edecek.”
 
MAYIS AYINDA REFERANDUM!
“Basından takip ettiğimiz kadarıyla Mayıs ayında bir referandum söz konusu.” diyerek konuşmalarını sürdüren Tokul; “Tabi bu referandumun meclisten yeterli bir oy alarak çıkması gerekiyor. Bu anlamda meclisten çıkabileceği konusunda çok net bir görüşümüz yok. Çıkmayacağı yönünde bir görüşümüz var. Genel Başkanımızın her zaman ki ifadesiyle; seçimlerin normal döneminde, anayasayla belirlenen tarihlerde yapılmasından yanayız. Çünkü erken seçimler ülkeyi ekonomik anlamda zorluyor. Zaten şuanda ekonomimiz gerçekten çok kötü. Karanlık bir dönemden geçiyoruz. Bir de erken seçimle bu karanlık dönemin üzerine gidersek, ekonomiyi tamamen çökertmiş oluruz. Esnafımız, sanayicimiz, işçimiz, çalışanlarımız, hepsi kan ağlıyor. Bunu düzeltmenin yöntemi de erken seçimle değil, tam tersine mevcut hükümetin, muhalefetle birlikte, halkla birlikte çözüm yollarını aramasından geçiyor. Başka türlü de ülkenin kurtuluşu yok.” dedi.
 
BÜYÜK BİR PATLAMAYLA BELEDİYELERİ ALACAĞIZ
Yerel seçimlere de hazırlandıklarına dikkat çeken Başkan Tokul, son olarak şu sözlerle açıklamalarını noktaladı; “Önümüzdeki normal süreçlerde yapılacak olan seçimlerde, büyük bir patlamayla Manisa’da Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere, ilçe belediyelerimizi alacağımıza ve genel seçimlerde de iktidara geleceğimize inanıyoruz. Partililerimiz de bu anlamda tüm çalışmalarına büyük bir hız verdi.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.