“YAVRU KEDİYİ YÜKSEKTEN ATARAK ÖLDÜRDÜ” İDDİASI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2017 - 10:09, Güncelleme: 05.07.2017 - 10:09
 

“YAVRU KEDİYİ YÜKSEKTEN ATARAK ÖLDÜRDÜ” İDDİASI

Yüksek duvardan atılarak öldürüldüğü iddia edilen yavru kedi olayına, hayvanseverlerin tepkisi büyüyor.Kediyi öldüren şahsın gereken cezayı bulmasını istediklerini söyleyen hayvan hakları savunucuları, konunun takipçisi olacaklarını bildirdi.
HABER CANER KILIÇ Olay, geçtiğimiz gün Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre; bir akaryakıt istasyonu içerisinde oto yıkama bölümünde çalışan bir işçi, yavru kediyi yakınında bulunan yüksek duvarın arkasına fırlattı. Yere çarpmanın şiddetiyle kıvranan kedi saniyeler sonra can verdi.  Durumu gören bir vatandaş ile kediyi öldüren şahıs arasında tartışma yaşandı. Yavru kedinin öldürüldüğü olay, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğüne bildirildi. Manisalı hayvan hakları savunucuları da konunun takipçisi olduklarını belirterek yaşanan olayı sert bir dille kınadı. “HAYVANA ŞİDDET ARTIYOR” Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) Başkanı Reyhan Elbirliler, yavru kediyi canice öldürdüğü iddia edilen şahsın gereken cezayı almasını istedi. Son zamanlarda sokak hayvanlarına karşı yapılan şiddetin gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Erbirliler; “Artık hayvanlara şiddet haberi almak istemiyoruz. O canlara işkence eden mi dersiniz, bir taraflarını kıran mı, öldüren mi dersiniz; her gün böylesine birçok durumla karşılaşıyoruz. Bu hayvanlara bunları yapanlar, gereken ceza en ağır biçimde verilmeli. Bu konunun da takipçisi olacağız. O yavru kediyi öldüren şahsın hala orada çalıştığını duyduk.  Yaptığı umarım yanına kar kalmaz.” diye konuştu.  
Yüksek duvardan atılarak öldürüldüğü iddia edilen yavru kedi olayına, hayvanseverlerin tepkisi büyüyor.Kediyi öldüren şahsın gereken cezayı bulmasını istediklerini söyleyen hayvan hakları savunucuları, konunun takipçisi olacaklarını bildirdi.
HABER
CANER KILIÇ

Olay, geçtiğimiz gün Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre; bir akaryakıt istasyonu içerisinde oto yıkama bölümünde çalışan bir işçi, yavru kediyi yakınında bulunan yüksek duvarın arkasına fırlattı. Yere çarpmanın şiddetiyle kıvranan kedi saniyeler sonra can verdi.  Durumu gören bir vatandaş ile kediyi öldüren şahıs arasında tartışma yaşandı. Yavru kedinin öldürüldüğü olay, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğüne bildirildi. Manisalı hayvan hakları savunucuları da konunun takipçisi olduklarını belirterek yaşanan olayı sert bir dille kınadı.



“HAYVANA ŞİDDET ARTIYOR”
Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) Başkanı Reyhan Elbirliler, yavru kediyi canice öldürdüğü iddia edilen şahsın gereken cezayı almasını istedi. Son zamanlarda sokak hayvanlarına karşı yapılan şiddetin gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Erbirliler; “Artık hayvanlara şiddet haberi almak istemiyoruz. O canlara işkence eden mi dersiniz, bir taraflarını kıran mı, öldüren mi dersiniz; her gün böylesine birçok durumla karşılaşıyoruz. Bu hayvanlara bunları yapanlar, gereken ceza en ağır biçimde verilmeli. Bu konunun da takipçisi olacağız. O yavru kediyi öldüren şahsın hala orada çalıştığını duyduk.  Yaptığı umarım yanına kar kalmaz.” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.