ÜST ÜSTE GİDEN YOLCULAR ZAM ÜSTÜNE ZAM YEDİ!

ÖZEL RÖPORTAJ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2018 - 11:14, Güncelleme: 05.08.2018 - 11:14
 

ÜST ÜSTE GİDEN YOLCULAR ZAM ÜSTÜNE ZAM YEDİ!

Tren seferleri biletlerine zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan zamlara alışmaya çalışan vatandaşlar, yeni bir zam oranıyla daha karşılaşınca şok oldular. Tren seferlerinin yetersizliğinden dolayı üst üste giden yolcular, bilet fiyatlarını görünce isyan adeta isyan ediyor.
Haber; Caner KILIÇ Son günlerde birçok sektöre yansıtılan zamların ardından, bir zam da Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’ndan (TCDD) geldi. TCDD’nin birçok ilde yaptığı zamlar arasında en dikkat çekeni ise Manisa- İzmir ve ilçelere yapılan seferler oldu. TCDD’nin son tarifesine göre; örneğin Manisa- İzmir (Çiğli) bilet fiyatı (Konya Mavi Tren) 9.5 TL’ye çıktı. Manisa-Turgutlu seferlerine son aylarda üst üste yapılan zamlar, yaklaşık yüzde 50 oranını buldu. Önceden Manisa’dan Turgutlu’ya bölgesel trenle 3 TL’ye giden vatandaşlar, geçtiğimiz ayarda yapılan zamla birlikte 3.5 TL ödemeye başlamıştı. Ancak son zamlarla birlikte bu ücret 4.5 TL oldu. Konya Mavi Treni ile yapılan seferler de, önce 7 TL’den 7.5 TL’ye şimdi ise 9.5 TL’ye yükselmiş oldu. KİMİ VATANDAŞLAR BU DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ Bilet gişelerine giden vatandaşlar zamlar karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Bazı vatandaşlar ücretlerin yüksek olmasından yakındı. Ücretlerin arttığını öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, bu duruma tepki gösterdi. İşte Yeni Ücret Tarifesi;  
Tren seferleri biletlerine zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan zamlara alışmaya çalışan vatandaşlar, yeni bir zam oranıyla daha karşılaşınca şok oldular. Tren seferlerinin yetersizliğinden dolayı üst üste giden yolcular, bilet fiyatlarını görünce isyan adeta isyan ediyor.
Haber; Caner KILIÇ
Son günlerde birçok sektöre yansıtılan zamların ardından, bir zam da Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’ndan (TCDD) geldi. TCDD’nin birçok ilde yaptığı zamlar arasında en dikkat çekeni ise Manisa- İzmir ve ilçelere yapılan seferler oldu. TCDD’nin son tarifesine göre; örneğin Manisa- İzmir (Çiğli) bilet fiyatı (Konya Mavi Tren) 9.5 TL’ye çıktı. Manisa-Turgutlu seferlerine son aylarda üst üste yapılan zamlar, yaklaşık yüzde 50 oranını buldu. Önceden Manisa’dan Turgutlu’ya bölgesel trenle 3 TL’ye giden vatandaşlar, geçtiğimiz ayarda yapılan zamla birlikte 3.5 TL ödemeye başlamıştı. Ancak son zamlarla birlikte bu ücret 4.5 TL oldu. Konya Mavi Treni ile yapılan seferler de, önce 7 TL’den 7.5 TL’ye şimdi ise 9.5 TL’ye yükselmiş oldu.
KİMİ VATANDAŞLAR BU DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ
Bilet gişelerine giden vatandaşlar zamlar karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Bazı vatandaşlar ücretlerin yüksek olmasından yakındı. Ücretlerin arttığını öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, bu duruma tepki gösterdi.
İşte Yeni Ücret Tarifesi;
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.