AKHİSAR'DA SAĞLIK YATIRIMLARINI İNCELEDİ

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2012 - 14:50, Güncelleme: 28.05.2012 - 14:50
 

AKHİSAR'DA SAĞLIK YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Türkyılmaz ilçe gezilerine Akhisar ile devam ederek çalışmaları yerinde inceledi.
 Akhisar’a yatırımları görmek, sağlık kuruluşlarının faaliyetlerini yerinde incelemek için giden İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Türkyılmaz, sırasıyla Sağlık Grup Başkanlığı, Akhisar Devlet Hastanesi, 112 Acil Sağlık İstasyonu, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Sağlık Kompleksi ile inşaatı tamamlanmak üzere olan ek hastane binasında incelemelerde bulundu. İlçedeki İlk ziyareti Sağlık Grup Başkanlığı’na yapan Dr. Türkyılmaz, Sağlık Grup Başkanı Dr. Selin Köksal’la Akhisar genelindeki sağlık kuruluşlarının personel durumu, ilçe devlet hastanesindeki yatak kapasitesi ile inşaatı tamamlanmak üzere olan ek hastane binası ve özel sağlık kuruluşlarının işleyişi hakkında brifing aldıktan sonra Akhisar Kaymakamlığı’na geçti. Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’i makamında ziyaret eden İl Sağlık Müdürü, Akhisar’da yapılan hizmetlerin gurur verici olduğunu dile getirdi. Yapılan nezaket ziyareti sonrasında Sağlık Grup Başkanı Dr. Selin Köksal’la birlikte 112 Acil Sağlık hizmetlerini yerinde görmek için 112 İstasyonuna gidildi. 112 çağrı merkezine yapılan başvurularda  hastaya ulaşımın en Bahigo kısa sürede yapıldığı, hasta yoğunluğuna rağmen ilk çağrının yapıldığı andan itibaren hazırlıkların 1 dk içinde yapılarak hastaya 5-6 dakika içinde ulaşıldığının bilgisini alan Dr. Türkyılmaz,  112 Acil İstasyonunda görevli personellerle de görüşerek sorunlarını dinledi.  İnsan hayatı için acil müdahalenin çok önemli olduğunu vurgulayan Sağlık İl Müdürü,   “Sağlık çalışanları bizim vazgeçilmezimiz. Onlara yapılan her türlü kötü muamele karşısında yanlarında olunduğumuzun bilinmesini isterim” dedi.  112 Acil İstasyonu ziyaretinin arkasından Akhisar Devlet Hastanesi’ne geçen Dr. Türkyılmaz, hastane personelinin durumu, sağlık hizmetlerinin vatandaşa ulaşılabilirliği ve hastane genel sorunları ile ilgili Başhekim Dr. Erol Karaca’dan  bilgi aldı. Hastanedeki yatak kapasitesini arttırmak ve Sağlık hizmetlerinin daha verimli şekilde vatandaşlarımıza sunulması amacıyla, inşaatı tamamlanmak üzere olan 200 yatak kapasiteli ek hizmet binası yapıldığının bilgisini veren Başhekim Dr. Karaca hastane bahçesinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni hizmet binasının yapılması ile ilgili Bakanlık yetkilileri tarafından inceleme yapıldığını belirtti. Hastane bünyesinde bulunan Fizik Tedavi Merkezi ve Diş Polikliniğinin de yeni yerinde hizmet verdiği belirtilen görüşmede Hastane Başhekim Yardımcıları ve yönetimdeki idari personel hazır bulundu. Görüşmenin ardından Hastanedeki poliklinik, acil ve diğer birimlere de uğrayarak çalışmaları yerinde gören Dr. Türkyılmaz yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Murat Türkyılmaz, hastane ziyaretinden sonra Akhisar Mustafa Kirazoğlu kompleksine de uğrayarak buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.  
Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Türkyılmaz ilçe gezilerine Akhisar ile devam ederek çalışmaları yerinde inceledi.
 Akhisar’a yatırımları görmek, sağlık kuruluşlarının faaliyetlerini yerinde incelemek için giden İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Türkyılmaz, sırasıyla Sağlık Grup Başkanlığı, Akhisar Devlet Hastanesi, 112 Acil Sağlık İstasyonu, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Sağlık Kompleksi ile inşaatı tamamlanmak üzere olan ek hastane binasında incelemelerde bulundu.

İlçedeki İlk ziyareti Sağlık Grup Başkanlığı’na yapan Dr. Türkyılmaz, Sağlık Grup Başkanı Dr. Selin Köksal’la Akhisar genelindeki sağlık kuruluşlarının personel durumu, ilçe devlet hastanesindeki yatak kapasitesi ile inşaatı tamamlanmak üzere olan ek hastane binası ve özel sağlık kuruluşlarının işleyişi hakkında brifing aldıktan sonra Akhisar Kaymakamlığı’na geçti.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’i makamında ziyaret eden İl Sağlık Müdürü, Akhisar’da yapılan hizmetlerin gurur verici olduğunu dile getirdi. Yapılan nezaket ziyareti sonrasında Sağlık Grup Başkanı Dr. Selin Köksal’la birlikte 112 Acil Sağlık hizmetlerini yerinde görmek için 112 İstasyonuna gidildi. 112 çağrı merkezine yapılan başvurularda  hastaya ulaşımın en Bahigo kısa sürede yapıldığı, hasta yoğunluğuna rağmen ilk çağrının yapıldığı andan itibaren hazırlıkların 1 dk içinde yapılarak hastaya 5-6 dakika içinde ulaşıldığının bilgisini alan Dr. Türkyılmaz,  112 Acil İstasyonunda görevli personellerle de görüşerek sorunlarını dinledi.

 İnsan hayatı için acil müdahalenin çok önemli olduğunu vurgulayan Sağlık İl Müdürü,   “Sağlık çalışanları bizim vazgeçilmezimiz. Onlara yapılan her türlü kötü muamele karşısında yanlarında olunduğumuzun bilinmesini isterim” dedi. 

112 Acil İstasyonu ziyaretinin arkasından Akhisar Devlet Hastanesi’ne geçen Dr. Türkyılmaz, hastane personelinin durumu, sağlık hizmetlerinin vatandaşa ulaşılabilirliği ve hastane genel sorunları ile ilgili Başhekim Dr. Erol Karaca’dan  bilgi aldı. Hastanedeki yatak kapasitesini arttırmak ve Sağlık hizmetlerinin daha verimli şekilde vatandaşlarımıza sunulması amacıyla, inşaatı tamamlanmak üzere olan 200 yatak kapasiteli ek hizmet binası yapıldığının bilgisini veren Başhekim Dr. Karaca hastane bahçesinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni hizmet binasının yapılması ile ilgili Bakanlık yetkilileri tarafından inceleme yapıldığını belirtti. Hastane bünyesinde bulunan Fizik Tedavi Merkezi ve Diş Polikliniğinin de yeni yerinde hizmet verdiği belirtilen görüşmede Hastane Başhekim Yardımcıları ve yönetimdeki idari personel hazır bulundu. Görüşmenin ardından Hastanedeki poliklinik, acil ve diğer birimlere de uğrayarak çalışmaları yerinde gören Dr. Türkyılmaz yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Murat Türkyılmaz, hastane ziyaretinden sonra Akhisar Mustafa Kirazoğlu kompleksine de uğrayarak buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.