ARTIK AYAKLARINIZ DAHA RAHAT!

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2017 - 12:40, Güncelleme: 08.08.2017 - 12:40
 

ARTIK AYAKLARINIZ DAHA RAHAT!

Artık tek bir yöntem ile ayaklarınız daha rahat!
Topuklarınızda meydana gelen çatlaklar hem estetik görünüş hem de sağlık açısından büyük sorun teşkil eder. Eğer bu tip bir sorununuz varsa ve bir an önce kurtulmak istiyorsanız aşağıda sizler için hazırladığımız ev yapımı tedavilere bir göz atın. Uygulamanın ardından olumlu sonuçlara en kısa zamanda ulaşacaksınız. Bir kabın içine sıcak ya da sıcağa yakın bir bardak su, yarım fincan ağız gargarası, yarım fincan sirke koyup karıştırın bu karışıma ayaklarınızın tabanını yerleştirip 15 dakika bekleyin soyulacak ayak törpüsü veya elimizle ovalayıp ölü deriyi uzaklaştıralım. Havlu ile kurulayıp uygun nemlendirici bir krem sürüp pamuk çorap giyelim bu karışımı haftada iki kez tekrarlayalım.  
Artık tek bir yöntem ile ayaklarınız daha rahat!

Topuklarınızda meydana gelen çatlaklar hem estetik görünüş hem de sağlık açısından büyük sorun teşkil eder.
Eğer bu tip bir sorununuz varsa ve bir an önce kurtulmak istiyorsanız aşağıda sizler için hazırladığımız ev yapımı tedavilere bir göz atın. Uygulamanın ardından olumlu sonuçlara en kısa zamanda ulaşacaksınız.

Bir kabın içine sıcak ya da sıcağa yakın bir bardak su, yarım fincan ağız gargarası, yarım fincan sirke koyup karıştırın bu karışıma ayaklarınızın tabanını yerleştirip 15 dakika bekleyin soyulacak ayak törpüsü veya elimizle ovalayıp ölü deriyi uzaklaştıralım. Havlu ile kurulayıp uygun nemlendirici bir krem sürüp pamuk çorap giyelim bu karışımı haftada iki kez tekrarlayalım.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.