BAYBATUR'DAN TAY'A KUTLAMA ZİYARETİ

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2011 - 14:49, Güncelleme: 19.12.2011 - 14:49
 

BAYBATUR'DAN TAY'A KUTLAMA ZİYARETİ

Manise Kent Konseyi’nin hayata geçirdiği Vatandaş Karnesi’nde en başarılı hizmet görünen Sağlık hizmetleri için Sağlık İl Müdürü Dr. Ziya Tay’ı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, bu başarılarının devamını diledi.
 Manisa Kent Konseyi’nin Manisa Valiliği, Manisa Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Celal Bayar Üniversitesi, TEPAV ve Dünya Bankası’nın katkılarıyla hazırladığı Manisa’da Kamu Hizmetleri Vatandaş Karnesi araştırmasında en yüksek notu sağlık hizmetleri alarak en başarılı kurum bu başarılarından dolayı kutlayan AK Parti İl Başkanı Murat Başbatur, Sağlık İl Müdürü Dr. Ziya Tay’ı makamında ziyaret etti. Sağlık çalışanları adına Tay’ı kutlayan Baybatur; “Sağlıkta bu gün geldiğimiz nokta takdire şayandır. Hükümetimizin sağlık politikası başarıya ulaşmış son on yılda geldiğimiz nokta dünya standartlarının üzerinde olmuştur. Tabi bu noktadan sizin Manisa’da yapmış olduğunuz çalışmalar hazırladığınız projeler, Manisalılar tarafından büyük takdir almıştır. Yapılan ankette sizin ne kadar doğru işler yaptığınız ve güzel hizmetler yaptığınızı ortaya koymuştur. Bizde bu noktada sizin yapacağınız çalışmalara üst düzeyde katkı sağlamak isteriz. Manisa için yapılacak olan her türlü hizmet için siyasi boyutta gerekirse Ankara’ya talepler için gider sağlık bakanlığının kapısında nöbet tutarız. Sağlık konusunda Manisa’ya yapılacak olan projelerin hepsinin takipçisi olacağımıza tüm Manisalılar adına söz veriyoruz” diye konuştu. Dr. Ziya Tay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatarak, “Manisa’ya son yıllarda sağlıkta en iyi hizmeti vermeyi hedefledik. Başarıya ulaştık ancak başarılı olmak kadar başarılı kalmak daha zordur. Bizim amacımız sağlık konusunda başarılı olmak değil başarılı kalmaktır. Bu nedenle sağlık hizmet kalitesinin ölçümünde vatandaş memnuniyetini çok önemsiyoruz.  Vatandaş tarafından tescillenen bu başarı Sağlık Bakanlığı’ndan taşrada en uç noktada görev yapan sağlık personeline kadar özveriyle yürütülen bir ekip çalışmasının sonucudur. Şu anda yapımı devam eden ilçelerde hastanelerimiz var. Projesi hazırlanan hastanelerimiz ve ağız diş sağlığı merkezlerimiz var. Manisalıları en iyi hizmeti vermek izin azami gayret içindeyiz. Söz konusu sağlık olduğu zaman vatandaşımızın baş ağrısı sağlık çalışanlarımızın bir ağrısı gibidir. Doktorlarımızdan hemşirelere varıncaya kadar en ücra köşede çalışan personelimize kadar aynı hassasiyetle çalışıyoruz. Her geçen gün daha nasıl iyi hizmet verebiliriz diye bir adım sonrasını planlıyoruz.  Halka hizmet etmek için başarılı olmak yerine başarılı kalmayı hedefledik. Manisalıların memnuniyeti bizi daha da gayretlendirmiştir. Ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. 
Manise Kent Konseyi’nin hayata geçirdiği Vatandaş Karnesi’nde en başarılı hizmet görünen Sağlık hizmetleri için Sağlık İl Müdürü Dr. Ziya Tay’ı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, bu başarılarının devamını diledi.
 Manisa Kent Konseyi’nin Manisa Valiliği, Manisa Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Celal Bayar Üniversitesi, TEPAV ve Dünya Bankası’nın katkılarıyla hazırladığı Manisa’da Kamu Hizmetleri Vatandaş Karnesi araştırmasında en yüksek notu sağlık hizmetleri alarak en başarılı kurum bu başarılarından dolayı kutlayan AK Parti İl Başkanı Murat Başbatur, Sağlık İl Müdürü Dr. Ziya Tay’ı makamında ziyaret etti. Sağlık çalışanları adına Tay’ı kutlayan Baybatur; “Sağlıkta bu gün geldiğimiz nokta takdire şayandır. Hükümetimizin sağlık politikası başarıya ulaşmış son on yılda geldiğimiz nokta dünya standartlarının üzerinde olmuştur. Tabi bu noktadan sizin Manisa’da yapmış olduğunuz çalışmalar hazırladığınız projeler, Manisalılar tarafından büyük takdir almıştır. Yapılan ankette sizin ne kadar doğru işler yaptığınız ve güzel hizmetler yaptığınızı ortaya koymuştur. Bizde bu noktada sizin yapacağınız çalışmalara üst düzeyde katkı sağlamak isteriz. Manisa için yapılacak olan her türlü hizmet için siyasi boyutta gerekirse Ankara’ya talepler için gider sağlık bakanlığının kapısında nöbet tutarız. Sağlık konusunda Manisa’ya yapılacak olan projelerin hepsinin takipçisi olacağımıza tüm Manisalılar adına söz veriyoruz” diye konuştu.

Bahis Siteleri New Roman TUR"">Dr. Ziya Tay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatarak, “Manisa’ya son yıllarda sağlıkta en iyi hizmeti vermeyi hedefledik. Başarıya ulaştık ancak başarılı olmak kadar başarılı kalmak daha zordur. Bizim amacımız sağlık konusunda başarılı olmak değil başarılı kalmaktır. Bu nedenle sağlık hizmet kalitesinin ölçümünde vatandaş memnuniyetini çok önemsiyoruz.  Vatandaş tarafından tescillenen bu başarı Sağlık Bakanlığı’ndan taşrada en uç noktada görev yapan sağlık personeline kadar özveriyle yürütülen bir ekip çalışmasının sonucudur. Şu anda yapımı devam eden ilçelerde hastanelerimiz var. Projesi hazırlanan hastanelerimiz ve ağız diş sağlığı merkezlerimiz var. Manisalıları en iyi hizmeti vermek izin azami gayret içindeyiz. Söz konusu sağlık olduğu zaman vatandaşımızın baş ağrısı sağlık çalışanlarımızın bir ağrısı gibidir. Doktorlarımızdan hemşirelere varıncaya kadar en ücra köşede çalışan personelimize kadar aynı hassasiyetle çalışıyoruz. Her geçen gün daha nasıl iyi hizmet verebiliriz diye bir adım sonrasını planlıyoruz.  Halka hizmet etmek için başarılı olmak yerine başarılı kalmayı hedefledik. Manisalıların memnuniyeti bizi daha da gayretlendirmiştir. Ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.