ETİZ ARTIK 8 EYLÜL'DE

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2012 - 21:08, Güncelleme: 18.05.2012 - 21:08
 

ETİZ ARTIK 8 EYLÜL'DE

Manisa’da yıllarca üst düzey kadrolarda çalışan ve en son Sağlık İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Serdağ Etiz, Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nde Başhekim olarak göreve başladı. Etiz, “Manisalılara Sekiz Eylül Hastanesi bünyesinde görev alarak, özverili bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğim” dedi.
 Yaklaşık 4 yıldır Manisalılara hizmet veren Özel Sekiz Eylül Hastanesi, yeniden bir yapılanma süreci içerisine girdi. Yoğun talebe cevap verebilmek amacıyla, önüne yeni hedefler koyan hastane yönetimi, bu kez büyük bir transferle gündeme geldi. Sağlık İl Müdür Yardımcısı Serdağ Etiz görevinden istifa ederek, Özel Sekiz Eylül Hastanesinde Başhekim  olarak göreve başladı. Hastanede yaşanan değişim hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karataş, “Özel Manisa Sekiz Eylül Hastanesi olarak, 4 yıldır Manisa halkına hizmet vermekteyiz. Manisalıların hastanemize yoğun bir ilgisi oldu. Bizler de sağlık hizmetlerini en üst düzeyde sunmaya çalıştık. Ancak hastanemizin fiziki yapısı, bu yoğun talebe hitap edemez duruma geldi. Bir süredir bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Sürekli büyümeyi hedefledik ve bu hedefimize de 6 ay içerisinde ulaşmayı planlıyoruz. Yatak kapasitemizi % 100 oranda artırıp, 105 yatağa ulaşacağız. Bununla birlikte daha önce hizmet veremediğimiz branşları da hastane bünyemize katma şansımız olacak. Şuan da Manisa’da verilmeyen hizmetlerden biri olan Onkoloji ve Endokrin branşlarını da hizmetlerimize dahil etmek istiyoruz. Bunlara Nöroloji branşlarını da ilave edeceğiz. Bünyemizde var olan branşlarımızda da, hekim sayısını arttırma yönünde bir çalışmamız var. Manisalılara daha iyi hizmet verebilmek ve kaliteyi yükseltmek amacıyla, yıllardır Sağlık Müdür Yardımcısı olarak üst düzeyde Betboo görev yapmış arkadaşımız Serdağ Etiz’i de hastanemizin başına getirdik. Başhekim olarak hastanemize transfer ettik. Kendisinin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Onun desteği ile hedeflerimize kısa sürede ulaşmayı amaçlıyoruz” dedi. Yönetim 4’e düştü Yeniden bir yapılana süreci içerisine girdiklerini belirten Karataş, yönetim kadrosunda da değişiklikler olduğunu ifade etti. Karataş, “Biz bu yola 7 ortakla başlamıştık ama 4 arkadaşımız yönetimden ayrıldı. Eski yönetimden kalan isimlere bir de Nükleer Tıp Uzmanı Hayati Akın arkadaşımız eklendi. Ben İbrahim Karataş, Cem Turgut Güngör ve Ahmet Yazıcıgil ile birlikte yeni bir vizyon ve yeni bir solukla daha uzun yıllar Manisalılara hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Özel Sekiz Eylül Hastanesini Başhekimi Serdağ Etiz,    “Arkadaşlarım bana böyle bir teklifle geldiğinde, projelerini dinledim, hedeflerini gördüm ve dolayısıyla böyle bir kuruma faydam olabileceğini düşündüm. 21 yıllık devlet memurluğu hayatımda aldığımın görevlerin büyük bir çoğunluğunda idareci olarak çalıştım. Başarılı işler yaptığımı düşünüyorum. Bu bilgi ve birikimlerimi Sekiz Eylül Hastanesi ile paylaşmak istiyorum. Başhekimlik görevimde, hastane personelimizle birlikte başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.    
Manisa’da yıllarca üst düzey kadrolarda çalışan ve en son Sağlık İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Serdağ Etiz, Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nde Başhekim olarak göreve başladı. Etiz, “Manisalılara Sekiz Eylül Hastanesi bünyesinde görev alarak, özverili bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğim” dedi.
 Yaklaşık 4 yıldır Manisalılara hizmet veren Özel Sekiz Eylül Hastanesi, yeniden bir yapılanma süreci içerisine girdi. Yoğun talebe cevap verebilmek amacıyla, önüne yeni hedefler koyan hastane yönetimi, bu kez büyük bir transferle gündeme geldi. Sağlık İl Müdür Yardımcısı Serdağ Etiz görevinden istifa ederek, Özel Sekiz Eylül Hastanesinde Başhekim  olarak göreve başladı. Hastanede yaşanan değişim hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karataş, “Özel Manisa Sekiz Eylül Hastanesi olarak, 4 yıldır Manisa halkına hizmet vermekteyiz. Manisalıların hastanemize yoğun bir ilgisi oldu. Bizler de sağlık hizmetlerini en üst düzeyde sunmaya çalıştık. Ancak hastanemizin fiziki yapısı, bu yoğun talebe hitap edemez duruma geldi. Bir süredir bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Sürekli büyümeyi hedefledik ve bu hedefimize de 6 ay içerisinde ulaşmayı planlıyoruz. Yatak kapasitemizi % 100 oranda artırıp, 105 yatağa ulaşacağız. Bununla birlikte daha önce hizmet veremediğimiz branşları da hastane bünyemize katma şansımız olacak. Şuan da Manisa’da verilmeyen hizmetlerden biri olan Onkoloji ve Endokrin branşlarını da hizmetlerimize dahil etmek istiyoruz. Bunlara Nöroloji branşlarını da ilave edeceğiz. Bünyemizde var olan branşlarımızda da, hekim sayısını arttırma yönünde bir çalışmamız var. Manisalılara daha iyi hizmet verebilmek ve kaliteyi yükseltmek amacıyla, yıllardır Sağlık Müdür Yardımcısı olarak üst düzeyde Betboo görev yapmış arkadaşımız Serdağ Etiz’i de hastanemizin başına getirdik. Başhekim olarak hastanemize transfer ettik. Kendisinin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Onun desteği ile hedeflerimize kısa sürede ulaşmayı amaçlıyoruz” dedi.

Yönetim 4’e düştü

Yeniden bir yapılana süreci içerisine girdiklerini belirten Karataş, yönetim kadrosunda da değişiklikler olduğunu ifade etti. Karataş, “Biz bu yola 7 ortakla başlamıştık ama 4 arkadaşımız yönetimden ayrıldı. Eski yönetimden kalan isimlere bir de Nükleer Tıp Uzmanı Hayati Akın arkadaşımız eklendi. Ben İbrahim Karataş, Cem Turgut Güngör ve Ahmet Yazıcıgil ile birlikte yeni bir vizyon ve yeni bir solukla daha uzun yıllar Manisalılara hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Özel Sekiz Eylül Hastanesini Başhekimi Serdağ Etiz,    “Arkadaşlarım bana böyle bir teklifle geldiğinde, projelerini dinledim, hedeflerini gördüm ve dolayısıyla böyle bir kuruma faydam olabileceğini düşündüm. 21 yıllık devlet memurluğu hayatımda aldığımın görevlerin büyük bir çoğunluğunda idareci olarak çalıştım. Başarılı işler yaptığımı düşünüyorum. Bu bilgi ve birikimlerimi Sekiz Eylül Hastanesi ile paylaşmak istiyorum. Başhekimlik görevimde, hastane personelimizle birlikte başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.