Genç Kız Koronaya Yenildi

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2020 - 15:04, Güncelleme: 28.11.2020 - 15:04
 

Genç Kız Koronaya Yenildi

Ankara'da yaşayan 19 yaşındaki Burcu Usanmaz, yaklaşık 20 gün önce grip belirtileri ile hastaneye başvurdu. Usanmaz'a hastanede yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Daha sonra evinde ilaç tedavisi görmeye başlayan genç kız, 1 hafta önce durumunun ağırlaşması üzerine ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 6 gün hastanede tedavi gören Usanmaz, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Genç kız dün Ankara'da toprağa verildi. Burcu'nun amcası Yunus Usanmaz, açıklamada buldu. Amcası, "Kimse 'bana bir şey olmaz' demesin. Burcu'nun bilinen hiçbir hastalığı yoktu" diyerek vatandaşları virüse karşı önlem almaları konusunda uyardı.

Ankara'da yaşayan 19 yaşındaki Burcu Usanmaz, yaklaşık 20 gün önce grip belirtileri ile hastaneye başvurdu. Usanmaz'a hastanede yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Daha sonra evinde ilaç tedavisi görmeye başlayan genç kız, 1 hafta önce durumunun ağırlaşması üzerine ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

6 gün hastanede tedavi gören Usanmaz, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Genç kız dün Ankara'da toprağa verildi. Burcu'nun amcası Yunus Usanmaz, açıklamada buldu. Amcası, "Kimse 'bana bir şey olmaz' demesin. Burcu'nun bilinen hiçbir hastalığı yoktu" diyerek vatandaşları virüse karşı önlem almaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.