ORGAN BAĞIŞINDA REKORA İMZA ATTIK    

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2020 - 18:07, Güncelleme: 09.01.2020 - 18:07
 

ORGAN BAĞIŞINDA REKORA İMZA ATTIK    

2019 yılında 'Hayata Bağış' sloganıyla Manisa Valiliği tarafından başlatılan organ bağışı kampanyasına il genelinde ilgi büyük oldu. 2018 yılında Manisa genelinde organ bağışı sayısı 4 bin 330 iken 2019 yılında organ bağışı sayısı 7 bin 396’ya ulaşarak rekor kırıldı.
MANİSA, NÜFUSA ORANLA BAĞIŞTA İLK SIRADA   2018 yılında 4 bin 330 kişinin organ bağışında bulunduğu Manisa’da 2019 yılında Manisa Valiliği’nin 'Hayata Bağış' sloganıyla başlattığı organ bağışı kampanyası ile 7 bin 396 kişiye ulaştı.  İl genelinde yürütülen kampanyaya tüm kamu kurumları tarafından destek verilirken, sağlık personeli tarafından okullar, resmi daireler, pazar yerleri, kafeteryalar, alış veriş merkezleri, askeri birlikler ziyaret edilerek organ bağışı konusunda toplumda farkındalığı arttırmak için bilgilendirmeler yapıldı.  Manisa, toplamda 32 bin 217 adet organ bağışı ile İzmir, İstanbul ve Kocaeli’nden sonra 4. sırada yer alırken, nüfusuna oranla kıyaslandığında ise ilk sırada yer aldı. VALİ DENİZ’DEN 2020 REKORU İÇİN ORGAN BAĞIŞI ÇAĞRISI Manisa Valisi Ahmet Deniz,  Manisa’da 2020 yılında da Hayata Bağış Kampanyasının devam edeceğini ve yeni rekorların kırılmasını hedeflediklerini belirterek , “Organlarımız toprak olmasın umut olsun. Gelin hep birlikte ‘Hayata Bağış’ yapalım.” dedi.
2019 yılında 'Hayata Bağış' sloganıyla Manisa Valiliği tarafından başlatılan organ bağışı kampanyasına il genelinde ilgi büyük oldu. 2018 yılında Manisa genelinde organ bağışı sayısı 4 bin 330 iken 2019 yılında organ bağışı sayısı 7 bin 396’ya ulaşarak rekor kırıldı.


MANİSA, NÜFUSA ORANLA BAĞIŞTA İLK SIRADA  
2018 yılında 4 bin 330 kişinin organ bağışında bulunduğu Manisa’da 2019 yılında Manisa Valiliği’nin 'Hayata Bağış' sloganıyla başlattığı organ bağışı kampanyası ile 7 bin 396 kişiye ulaştı.  İl genelinde yürütülen kampanyaya tüm kamu kurumları tarafından destek verilirken, sağlık personeli tarafından okullar, resmi daireler, pazar yerleri, kafeteryalar, alış veriş merkezleri, askeri birlikler ziyaret edilerek organ bağışı konusunda toplumda farkındalığı arttırmak için bilgilendirmeler yapıldı.  Manisa, toplamda 32 bin 217 adet organ bağışı ile İzmir, İstanbul ve Kocaeli’nden sonra 4. sırada yer alırken, nüfusuna oranla kıyaslandığında ise ilk sırada yer aldı.
VALİ DENİZ’DEN 2020 REKORU İÇİN ORGAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
Manisa Valisi Ahmet Deniz,  Manisa’da 2020 yılında da Hayata Bağış Kampanyasının devam edeceğini ve yeni rekorların kırılmasını hedeflediklerini belirterek , “Organlarımız toprak olmasın umut olsun. Gelin hep birlikte ‘Hayata Bağış’ yapalım.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.