YURTTAŞ'TAN RUH SAĞLIĞI'NA TAM DESTEK

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2011 - 13:28, Güncelleme: 30.12.2011 - 13:28
 

YURTTAŞ'TAN RUH SAĞLIĞI'NA TAM DESTEK

Ruh Sağlığı ve Hastalıları Hastanesi ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Başhekim Ahmet Ayer’den hastane hizmetleri ve ihtiyaçlarına ilişkin bilgi aldı.
 AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet Ayer’i makamında ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay’ın da hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve İl Başkan Yardımcısı Ali Karan da Yurttaş’a eşlik etti. Hastane içerisinde yetişkin psikiyatrisi, çocuk psikiyatrisi ve poliklinik binalarında incelemelerde bulunan Yurttaş, Başhekim Ayer’den kendi alanında Türkiye’de tek olan Ahmetli Ünitesi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, personel durumu ve ihtiyaçlara ilişkin geniş bilgi aldı. Hastanede yapımı planlanan ek bina inşaatının bir an önce başlatılabilmesi için yardım isteyen Başhekim Ayer’e destek sözü veren Yurttaş, Grandbetting “Psikiyatri hastanemizin restorasyon çalışmalarını önemsiyorum. Bu konuda yapılacak olanlar yapılmış. Ek binanın yapımı konusunda sayın başhekimimizin talepleri oldu. İnşallah bunların da takipçisi olacağız” dedi. Sağlık hizmetlerinin zor bir alan olduğunu, ancak psikiyatri hizmetlerinin zorunda zoru olduğunu kaydeden Yurttaş, Başhekim Ayer nezdinde hastane personelini kutlayarak yanınızdayım mesajı verdi. Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın Manisa’da hayata geçirilmesi noktasında İl Sağlık Müdürlüğü’nün önemli bir başarıya imza attığını vurgulayan Yurttaş , “Sağlık Bakanlığı’nın birinci basamak sağlık hizmetlerine ilişkin yaptırdığı ankette aile hekimliği hizmetleri Manisalılardan % 93.39’luk bir memnuniyet almış. Yine bu yıl Kent Konseyi öncülüğünde bağımsız kurum ve kuruluşlarca yaptırılan Vatandaş Karnesi anketinde genel sağlık hizmetleri % 80.25’lik memnuniyetle hemşerilerimizden en yüksek notu almış. Ben bu memnuniyeti sağlayan başta Sağlık Müdürümüz olmak üzere tüm idarecilerimizi, hekimlerimizi ve tüm sağlık personelimizi katkılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.  
Ruh Sağlığı ve Hastalıları Hastanesi ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Başhekim Ahmet Ayer’den hastane hizmetleri ve ihtiyaçlarına ilişkin bilgi aldı.
 AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet Ayer’i makamında ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Ziya Tay’ın da hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve İl Başkan Yardımcısı Ali Karan da Yurttaş’a eşlik etti. Hastane içerisinde yetişkin psikiyatrisi, çocuk psikiyatrisi ve poliklinik binalarında incelemelerde bulunan Yurttaş, Başhekim Ayer’den kendi alanında Türkiye’de tek olan Ahmetli Ünitesi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, personel durumu ve ihtiyaçlara ilişkin geniş bilgi aldı. Hastanede yapımı planlanan ek bina inşaatının bir an önce başlatılabilmesi için yardım isteyen Başhekim Ayer’e destek sözü veren Yurttaş, Grandbetting “Psikiyatri hastanemizin restorasyon çalışmalarını önemsiyorum. Bu konuda yapılacak olanlar yapılmış. Ek binanın yapımı konusunda sayın başhekimimizin talepleri oldu. İnşallah bunların da takipçisi olacağız” dedi. Sağlık hizmetlerinin zor bir alan olduğunu, ancak psikiyatri hizmetlerinin zorunda zoru olduğunu kaydeden Yurttaş, Başhekim Ayer nezdinde hastane personelini kutlayarak yanınızdayım mesajı verdi.

Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın Manisa’da hayata geçirilmesi noktasında İl Sağlık Müdürlüğü’nün önemli bir başarıya imza attığını vurgulayan Yurttaş , “Sağlık Bakanlığı’nın birinci basamak sağlık hizmetlerine ilişkin yaptırdığı ankette aile hekimliği hizmetleri Manisalılardan % 93.39’luk bir memnuniyet almış. Yine bu yıl Kent Konseyi öncülüğünde bağımsız kurum ve kuruluşlarca yaptırılan Vatandaş Karnesi anketinde genel sağlık hizmetleri % 80.25’lik memnuniyetle hemşerilerimizden en yüksek notu almış. Ben bu memnuniyeti sağlayan başta Sağlık Müdürümüz olmak üzere tüm idarecilerimizi, hekimlerimizi ve tüm sağlık personelimizi katkılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.