SOMA’NIN 6 MAHALLESİNDE ALTYAPI DÖNÜŞÜMÜ

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2017 - 09:49, Güncelleme: 15.12.2017 - 09:49
 

SOMA’NIN 6 MAHALLESİNDE ALTYAPI DÖNÜŞÜMÜ

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Soma ilçesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarında da sona yaklaştı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalleleri sağlıklı altyapılarla tanıştırmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Soma’nın 6 mahallesi daha yepyeni altyapılara kavuşuyor. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin merkez mahalleler ile arasında fark kalmasın diye yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşlar yıllardır yaşadıkları zorluklardan kurtuluyor. Bu kapsamda, Bozarmut, Heciz ve Kozluören’de içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Akçaavlu ve Ularca’da içme suyu hattı döşeme çalışmaları noktalanırken kanalizasyon hattı işinde sona yaklaşıldı. Yırca Mahallesi’nde de sağlıklı altyapı için çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak. Proje kapsamında Yırca’da inşa edilen içme suyu deposunda sona gelinirken Akçaavlu’da çalışmalar kısa sürede başlayacak. Ayrıca, Kozluören ve Yırca’dafoseptik inşaatları da başladı.   75 bin metrekare kilit parke MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı dönüşümünün yaşandığı mahallelerin üstyapılarını da yeniliyor. Toplamda 75 bin metrekare kilit parke taş döşenecek olan mahallelerde Bozarmut ve Heciz’deki çalışmalar bitti.   101 Mahalle Projesi ile 8 mahallenin daha altyapısı yenilenmişti MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi ile Soma’da 8 mahallenin altyapısını inşa etti. Yapılan çalışmalar ile mahallelerde 37 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı yenilendi.    Muhtarlar hizmetten memnun Bozarmut Mahalle Muhtarı Osman Cüce, “Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere bu hizmete vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Çalışmalardan çok memnunuz”   Kozluören Mahalle Muhtarı Veli Yıldırım, “Altyapımız çok güzel oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyoruz”  
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Soma ilçesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarında da sona yaklaştı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalleleri sağlıklı altyapılarla tanıştırmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Soma’nın 6 mahallesi daha yepyeni altyapılara kavuşuyor. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin merkez mahalleler ile arasında fark kalmasın diye yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşlar yıllardır yaşadıkları zorluklardan kurtuluyor. Bu kapsamda, Bozarmut, Heciz ve Kozluören’de içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Akçaavlu ve Ularca’da içme suyu hattı döşeme çalışmaları noktalanırken kanalizasyon hattı işinde sona yaklaşıldı. Yırca Mahallesi’nde de sağlıklı altyapı için çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak. Proje kapsamında Yırca’da inşa edilen içme suyu deposunda sona gelinirken Akçaavlu’da çalışmalar kısa sürede başlayacak. Ayrıca, Kozluören ve Yırca’dafoseptik inşaatları da başladı.

 
75 bin metrekare kilit parke
MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı dönüşümünün yaşandığı mahallelerin üstyapılarını da yeniliyor. Toplamda 75 bin metrekare kilit parke taş döşenecek olan mahallelerde Bozarmut ve Heciz’deki çalışmalar bitti.
 


101 Mahalle Projesi ile 8 mahallenin daha altyapısı yenilenmişti
MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi ile Soma’da 8 mahallenin altyapısını inşa etti. Yapılan çalışmalar ile mahallelerde 37 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı yenilendi. 
 




Muhtarlar hizmetten memnun
Bozarmut Mahalle Muhtarı Osman Cüce, “Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere bu hizmete vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Çalışmalardan çok memnunuz”
 
Kozluören Mahalle Muhtarı Veli Yıldırım, “Altyapımız çok güzel oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyoruz”



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.