YEŞİLKÖY ÇOK AMAÇLI SALONU BİR AY İÇİNDE AÇILACAK

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2017 - 11:12, Güncelleme: 19.10.2017 - 11:12
 

YEŞİLKÖY ÇOK AMAÇLI SALONU BİR AY İÇİNDE AÇILACAK

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yeşilköy Mahallesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon binasında incelemelerde bulundu. 565 metrekare olarak inşa edilen Çok Amaçlı Salonu öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar da sosyal etkinlikler için kullanılabilecek.Saalonun açılışı bir ya içinde yapılacak.
Yeşilköy Mahallesi Çok Amaçlı Salonun bir ay içerisinde açılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Yeşilköy Mahallemiz, Büyükşehir kanunu öncesinde Manisamızın güzel köylerinden bir tanesiydi. Manisa’mızın büyük köylerinden biri olan Yeşilköy Mahallemizde vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerini yapabileceği bir salon yoktu. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği bu Çok Amaçlı Salonumuzun açılışının inşallah 1 ay içerisinde gerçekleştireceğiz. Yeşilköy’ de okuyan öğrenci kardeşlerimiz bu güzel ve geniş Çok Amaçlı Salonda rahatça istifade edebilecekler. Öğrencilerimiz, kültürel, sanatsal ve kültürel etkinliklerini bu salonda rahatlıkla yapacaklar. Öğrencilerimizin yanı sıra Yeşilköy Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız bu salonda, düğünlerini, nişanlarını ve tüm sosyal etkinliklerini bu salonda yapabilecekler” dedi. “YEŞİLKÖY GÜZEL HİZMETLERE KAVUŞTU” Yapılan Çok Amaçlı Salon ile Yeşilköy Mahallesinin güzel bir hizmete kavuştuğunu belirten Yeşilköy Mahalle Muhtarı İbrahim Fındıkoğlu “Mahallemizin yollarına parke taşı döşemeleri, ova yolları düzenlemesi son olarak ta bu Çok Amaçlı Salon yapıldı. Mahallemizin büyük bir ihtiyacı bu şekilde karşılanmış oldu” dedi.    
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yeşilköy Mahallesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon binasında incelemelerde bulundu. 565 metrekare olarak inşa edilen Çok Amaçlı Salonu öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar da sosyal etkinlikler için kullanılabilecek.Saalonun açılışı bir ya içinde yapılacak.
Yeşilköy Mahallesi Çok Amaçlı Salonun bir ay içerisinde açılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Yeşilköy Mahallemiz, Büyükşehir kanunu öncesinde Manisamızın güzel köylerinden bir tanesiydi. Manisa’mızın büyük köylerinden biri olan Yeşilköy Mahallemizde vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerini yapabileceği bir salon yoktu. Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği bu Çok Amaçlı Salonumuzun açılışının inşallah 1 ay içerisinde gerçekleştireceğiz. Yeşilköy’ de okuyan öğrenci kardeşlerimiz bu güzel ve geniş Çok Amaçlı Salonda rahatça istifade edebilecekler. Öğrencilerimiz, kültürel, sanatsal ve kültürel etkinliklerini bu salonda rahatlıkla yapacaklar. Öğrencilerimizin yanı sıra Yeşilköy Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız bu salonda, düğünlerini, nişanlarını ve tüm sosyal etkinliklerini bu salonda yapabilecekler” dedi.



“YEŞİLKÖY GÜZEL HİZMETLERE KAVUŞTU”
Yapılan Çok Amaçlı Salon ile Yeşilköy Mahallesinin güzel bir hizmete kavuştuğunu belirten Yeşilköy Mahalle Muhtarı İbrahim Fındıkoğlu “Mahallemizin yollarına parke taşı döşemeleri, ova yolları düzenlemesi son olarak ta bu Çok Amaçlı Salon yapıldı. Mahallemizin büyük bir ihtiyacı bu şekilde karşılanmış oldu” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.