2 GENEL BAŞKAN VE 2 BAKAN BUGÜN MANİSA'DA

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2019 - 10:22, Güncelleme: 29.03.2019 - 10:22
 

2 GENEL BAŞKAN VE 2 BAKAN BUGÜN MANİSA'DA

Manisa’da bugün, Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinge CHP ve İYİ Parti'nin genel başkanları katılacak. Öte yandan sanayi ve spor bakanları da bugün Manisa'da olacak. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimi öncesi kurdukları Millet İttifakı’nın ortak mitingi için bugün Manisa’da olacak. İki lider Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda saat 17.00’de, vatandaşlara da hitap edecek, Millet İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı için destek isteyecekler.   İKİ BAKAN MANİSA'DA Manisa bugün iki bakanı da ağırlayacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, saat 14.00'de Akhisar ilçesini, saat 19.00'da Kula ilçesini ziyaret edecek. Daha sonra Uşak'a geçecek olan Varank, saat 21.00'de Ulubey ilçesinde, saat 22.30'da Banaz ilçesinde miting yapacak. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa'da OSB yönetimi, iş adamları ve teşkilat üyeleri ile öğle yemeği yiyecek, eski stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projesinin tanıtımına katılacak, esnaf ziyaretinde bulunacak. Kula ilçesinde OSB yönetimi, iş adamları ve teşkilat üyeleri ile toplantı yapacak olan Bakan Kasapoğlu, vatandaşlarla buluşacak ve Gökçeören beldesini ziyaret edecek.  
Manisa’da bugün, Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinge CHP ve İYİ Parti'nin genel başkanları katılacak. Öte yandan sanayi ve spor bakanları da bugün Manisa'da olacak. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimi öncesi kurdukları Millet İttifakı’nın ortak mitingi için bugün Manisa’da olacak. İki lider Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda saat 17.00’de, vatandaşlara da hitap edecek, Millet İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı için destek isteyecekler.
 
İKİ BAKAN MANİSA'DA
Manisa bugün iki bakanı da ağırlayacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, saat 14.00'de Akhisar ilçesini, saat 19.00'da Kula ilçesini ziyaret edecek. Daha sonra Uşak'a geçecek olan Varank, saat 21.00'de Ulubey ilçesinde, saat 22.30'da Banaz ilçesinde miting yapacak.


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa'da OSB yönetimi, iş adamları ve teşkilat üyeleri ile öğle yemeği yiyecek, eski stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projesinin tanıtımına katılacak, esnaf ziyaretinde bulunacak. Kula ilçesinde OSB yönetimi, iş adamları ve teşkilat üyeleri ile toplantı yapacak olan Bakan Kasapoğlu, vatandaşlarla buluşacak ve Gökçeören beldesini ziyaret edecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.