AK PARTİLİ YÖNETİCİNİN İSTİFASI İSTENDİ

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2017 - 20:47, Güncelleme: 15.02.2017 - 20:47
 

AK PARTİLİ YÖNETİCİNİN İSTİFASI İSTENDİ

AR-GE'den sorumlu AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcı Ozan Erdem'in genel merkez tarafından istifası istendi.
AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem'in AK Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından istifası istendi. Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş son dakika açıklamasıyla attığı twitte şu ifadeler yer aldı: "Parti politikalarımızla bağdaşmayan açıklamada bulunan Manisa İl yönetim Kurulu Üyesi Ozan Erdem'in istifası istenmiştir" Ozan Erdem ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada:" Referandumda evet çıkmazsa Türkiye bir iç savaşa sürüklenir" şeklinde konuşmuştu.
AR-GE'den sorumlu AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcı Ozan Erdem'in genel merkez tarafından istifası istendi.

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem'in AK Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından istifası istendi. Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş son dakika açıklamasıyla attığı twitte şu ifadeler yer aldı: "Parti politikalarımızla bağdaşmayan açıklamada bulunan Manisa İl yönetim Kurulu Üyesi Ozan Erdem'in istifası istenmiştir"

Ozan Erdem ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada:" Referandumda evet çıkmazsa Türkiye bir iç savaşa sürüklenir" şeklinde konuşmuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.