Bakan Pakdemirli Manisa’da Duygusal Anlar Yaşadı  

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2019 - 15:33, Güncelleme: 22.09.2019 - 15:33
 

Bakan Pakdemirli Manisa’da Duygusal Anlar Yaşadı  

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa’da babası merhum Ekrem Pakdemirli adına düzenlenen ‘Baba Dostlarıyla Vefa Buluşması’na katıldı. Babası Pakdemirli döneminde siyaset yapmış pek çok isim ve Merhum Pakdemirli’nin yakın arkadaşları ile bir araya gelen Bakan Pakdemirli duygusal anlar yaşadı. Babası gibi çok sevilen ve çok çalışkan bir siyasetçi olacağını belirten Pakdemirli, bakanlık görevine geldiği günden beri hayal ettiği bir projeyi 11 Kasım 2019 tarihinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştireceklerini Manisa’dan duyurdu.
Babası merhum Ekrem Pakdemirli ile uzun yıllar siyaset yapmış ve onu yakından tanıyan isimlerle bir araya gelen Bakan Pakdemirli, yemek sonrası yaptığı konuşmada; “Başkanlık sistemi doğru bir hamle. Yüzyıllık bir sistemi değiştiriyoruz. Hemen 6 ayda başarılı olmasını beklememek lazım. Eksikler var, olması çok doğaldır. Bunlarda yolda giderilir. Herkes bundan emin olsun. Ama başkanlık sistemi bu zor coğrafyayı yönetmek için en iyi sistemlerden bir tanesidir. Başkanlık sistemine ben inanıyorum. Özal'ın inandığı gibi inanıyorum. Demirel'in inandığı gibi inanıyorum." dedi.   EKİM AYINDA TARIM ŞURASI TOPLANIYOR 15 yıldır tarım şurasının toplanmadığını ve kendisinin öncülüğünde ekim ayında tarım şurasının toplanacağını belirten Bakan Pakdemirli; “Tarım Türkiye’de futboldan daha çok konuşulan bir konudur. Bakanlık görevimin başından beri üretici dostu bir politika izleyeceğimizi söylemiştik. Bu politikaları izlediğimizde üzüm, fındık, pancar, buğday, arpa, hububat ve mümkün mertebe diğer tüm ürünlerde üreticimizin yanında olacağız. Biraz bu konuda eleştiri alabiliyoruz. Enflasyonun üzerinde rakam veriyorsunuz diye bize kızıyorlar. Ama yapacak bir şeyimiz yok bu üretimleri sürdürülebilir hale getirmemiz lazım. Çok yakında da süte zam yapacağız. 15 yıldır tarım şurası toplanmıyordu. Ekim ayında tarım şurasını topluyoruz. Burada bizlere ulaştırılan fikirleri tartışacağız. Hangi hizmetleri yaparsak ne gibi faydaları olur konusunda konuşacağız. Önümüzdeki 25 yıla ışık tutacak bir tarım haritamızı ekim ayı içerisinde çıkarmış oluruz diye düşünüyorum” diye konuştu.   “DÜNYA REKORU KIRACAĞIZ” Bakanlık görevine ilk geldiği günden itibaren hayal ettiği bir projeyi sayılı günler sonra hayata geçirmiş olacaklarını duyuran Bakan Pakdemirli; “11 Kasım 2019 tarihinde saat 11.00’de 81 ilimizde eş zamanlı olarak 11 milyon fidanı toprakla buluşturacağız. Kampanyaya katılmak isteyenleri aramızda görmek istiyoruz.” sözlerine yer verdi. BAKAN PAKDEMİRLİ ETV’YE KONUK OLACAK Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, düzenlenen yemekte; Erdinç Yumrukaya, Selim Aşkın ve Mehmet Babayiğit ile zeytin ve üzüm hakkında konuştu. Manisa’daki üzüm ve zeytin üreticisi hakkında bilgi aldı. Pakdemirli, ilerleyen günlerde Manisa’nın ilk yerel kanalı ETV’de canlı yayın program konuğu olacağını ve Manisalıların karşısına çıkacağının müjdesini de verdi.   Yemeğin düzenlendiği otel lobisinde Bakan Pakdemirli’nin gelmesini bekleyen Anavatan Partisi Manisa teşkilat üyeleri, Özal selamı vererek eski günleri de yad ettiler.  
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa’da babası merhum Ekrem Pakdemirli adına düzenlenen ‘Baba Dostlarıyla Vefa Buluşması’na katıldı. Babası Pakdemirli döneminde siyaset yapmış pek çok isim ve Merhum Pakdemirli’nin yakın arkadaşları ile bir araya gelen Bakan Pakdemirli duygusal anlar yaşadı. Babası gibi çok sevilen ve çok çalışkan bir siyasetçi olacağını belirten Pakdemirli, bakanlık görevine geldiği günden beri hayal ettiği bir projeyi 11 Kasım 2019 tarihinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştireceklerini Manisa’dan duyurdu.
Babası merhum Ekrem Pakdemirli ile uzun yıllar siyaset yapmış ve onu yakından tanıyan isimlerle bir araya gelen Bakan Pakdemirli, yemek sonrası yaptığı konuşmada; “Başkanlık sistemi doğru bir hamle. Yüzyıllık bir sistemi değiştiriyoruz. Hemen 6 ayda başarılı olmasını beklememek lazım. Eksikler var, olması çok doğaldır. Bunlarda yolda giderilir. Herkes bundan emin olsun. Ama başkanlık sistemi bu zor coğrafyayı yönetmek için en iyi sistemlerden bir tanesidir. Başkanlık sistemine ben inanıyorum. Özal'ın inandığı gibi inanıyorum. Demirel'in inandığı gibi inanıyorum." dedi.
 
EKİM AYINDA TARIM ŞURASI TOPLANIYOR
15 yıldır tarım şurasının toplanmadığını ve kendisinin öncülüğünde ekim ayında tarım şurasının toplanacağını belirten Bakan Pakdemirli; “Tarım Türkiye’de futboldan daha çok konuşulan bir konudur. Bakanlık görevimin başından beri üretici dostu bir politika izleyeceğimizi söylemiştik. Bu politikaları izlediğimizde üzüm, fındık, pancar, buğday, arpa, hububat ve mümkün mertebe diğer tüm ürünlerde üreticimizin yanında olacağız. Biraz bu konuda eleştiri alabiliyoruz. Enflasyonun üzerinde rakam veriyorsunuz diye bize kızıyorlar. Ama yapacak bir şeyimiz yok bu üretimleri sürdürülebilir hale getirmemiz lazım. Çok yakında da süte zam yapacağız. 15 yıldır tarım şurası toplanmıyordu. Ekim ayında tarım şurasını topluyoruz. Burada bizlere ulaştırılan fikirleri tartışacağız. Hangi hizmetleri yaparsak ne gibi faydaları olur konusunda konuşacağız. Önümüzdeki 25 yıla ışık tutacak bir tarım haritamızı ekim ayı içerisinde çıkarmış oluruz diye düşünüyorum” diye konuştu.
 
“DÜNYA REKORU KIRACAĞIZ”
Bakanlık görevine ilk geldiği günden itibaren hayal ettiği bir projeyi sayılı günler sonra hayata geçirmiş olacaklarını duyuran Bakan Pakdemirli; “11 Kasım 2019 tarihinde saat 11.00’de 81 ilimizde eş zamanlı olarak 11 milyon fidanı toprakla buluşturacağız. Kampanyaya katılmak isteyenleri aramızda görmek istiyoruz.” sözlerine yer verdi.

BAKAN PAKDEMİRLİ ETV’YE KONUK OLACAK
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, düzenlenen yemekte; Erdinç Yumrukaya, Selim Aşkın ve Mehmet Babayiğit ile zeytin ve üzüm hakkında konuştu. Manisa’daki üzüm ve zeytin üreticisi hakkında bilgi aldı. Pakdemirli, ilerleyen günlerde Manisa’nın ilk yerel kanalı ETV’de canlı yayın program konuğu olacağını ve Manisalıların karşısına çıkacağının müjdesini de verdi.
 
Yemeğin düzenlendiği otel lobisinde Bakan Pakdemirli’nin gelmesini bekleyen Anavatan Partisi Manisa teşkilat üyeleri, Özal selamı vererek eski günleri de yad ettiler.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.