Başkanlar sandık başına gitti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2019 - 15:16, Güncelleme: 31.03.2019 - 15:16
 

Başkanlar sandık başına gitti

1 milyon 52 bin 970 seçmenin bulunduğu Manisa'da vatandaşlar 5 yıllığına kendilerini yönetecek büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtarları seçmek için sandık başına giderken ilçe belediye başkan ve adayları da ilçelerinde oylarını kullandı.    
  Manisalılar yerel seçimde oy kullanmak için sandık başına gitti. Manisa'nın 17 ilçesinde belediye başkanları ve adayları oylarını kullanmak üzere sandık başına giderken seçimlerin ülkeye ve Manisa'ya hayırlar getirmesini diledi.   Cumhur İttifakının AK Parti'li Yunusemre Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, oyunu eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte kullandı. Uncubozköy Mahallesi’nde bulunan Huzurevi’nde 1453 numaralı sandıkta oyunu kullanan Çerçi burada yaptığı açıklamada, “Huzurlu bir seçim atmosferimiz var. Huzurumuz ve ağız tadımız bozulmadan bu seçimleri tamamlamamızı temenni ediyorum. En güzel neticelerle vatandaşımız sandığa iradesini yansıtsın. Tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.     Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için oyunu ailesi ile birlikte Bedesten’de kurulan 1096 nolu sandıkta kullandı. Ailesi ile birlikte sırasını bekleyip, oyunu kullanan Başkan Çelik, “Her gittiğimiz yerde yaptıklarımızı, hizmetlerimizi, eserlerimizi ve bundan sonrası için de hedef ve projelerimizi anlattık. Bugün konuşacak olan ise Şehzadeler ve Manisa halkıdır. Çıkacak olan kararın Şehzadeler, Manisamız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum”     
1 milyon 52 bin 970 seçmenin bulunduğu Manisa'da vatandaşlar 5 yıllığına kendilerini yönetecek büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtarları seçmek için sandık başına giderken ilçe belediye başkan ve adayları da ilçelerinde oylarını kullandı.    
  Manisalılar yerel seçimde oy kullanmak için sandık başına gitti. Manisa'nın 17 ilçesinde belediye başkanları ve adayları oylarını kullanmak üzere sandık başına giderken seçimlerin ülkeye ve Manisa'ya hayırlar getirmesini diledi.

  Cumhur İttifakının AK Parti'li Yunusemre Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, oyunu eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte kullandı. Uncubozköy Mahallesi’nde bulunan Huzurevi’nde 1453 numaralı sandıkta oyunu kullanan Çerçi burada yaptığı açıklamada, “Huzurlu bir seçim atmosferimiz var. Huzurumuz ve ağız tadımız bozulmadan bu seçimleri tamamlamamızı temenni ediyorum. En güzel neticelerle vatandaşımız sandığa iradesini yansıtsın. Tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 
  Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için oyunu ailesi ile birlikte Bedesten’de kurulan 1096 nolu sandıkta kullandı. Ailesi ile birlikte sırasını bekleyip, oyunu kullanan Başkan Çelik, “Her gittiğimiz yerde yaptıklarımızı, hizmetlerimizi, eserlerimizi ve bundan sonrası için de hedef ve projelerimizi anlattık. Bugün konuşacak olan ise Şehzadeler ve Manisa halkıdır. Çıkacak olan kararın Şehzadeler, Manisamız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum”
  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.