"BUGÜNÜ GÖREMEYENLER YAŞANANLARDAN SORUMLUDUR"  

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2019 - 09:09, Güncelleme: 22.02.2019 - 09:09
 

"BUGÜNÜ GÖREMEYENLER YAŞANANLARDAN SORUMLUDUR"  

CHP ve İYİ Parti’nin ortak olduğu Millet İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, Manisa’da yaşanan sorunların sebebinin kentin geçmişten bugünü göremeyenlerin yarattığı problemler olduğunu ifade etti.  
Millet İttifakı, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı İsa Özdemir’in belediye meclis üyeleri adaylarına düzenlediği sabah kahvaltısında buluştu. Belediye Meclis üyelerine kendini tanıtan Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, Manisa’nın geleceğini inşaat etmek için yola çıktıklarını ve kentin geleceğinin tüm ilçelerle birlikte ortak akıl çerçevesinde kurulacağını ifade etti.  Şıktaşlı kısa konuşmasının ardından belediye meclis üyelerinin sorularını yanıtladıktan sonra, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.    “ŞUAN Kİ PROBLEMLER GEÇMİŞTEN BUGÜNÜ GÖREMEYENLERİN YARATTIĞI PROBLEMLER’’ Millet İttifakının adayları Orkun Şıktaşlı ve İsa Özdemir, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan’ın makamında ziyaret etti. Şıktaşlı, Manisa Barosu’nda yaptığı konuşmada, kentin ilçeleriyle birlikte en önemli sorunun geleceğinin planlanmaması olduğuna dikkat çekti. Şıktaşlı, “Adliye öyle bir yere kurulmalı ki etrafında avukatların, yazıhanelerin  bulunduğu, gelenin kalabildiği yerler olduğu lokantaların olduğu bir merkez bir sinerji unsuru olsun. Bunu da öyle yerleştirelim ki şehre, hazır boş o zaman Güzelyurt da boş. Buraları da boş.  O zaman idareler beni dilemedi. Bangır bangır konuşuyorum. Mesela yine sizin bölgeniz başkanım stadyumun karşısı gıda çarşısı. Orası stadyumu tamamlayan kompleksler. Çok farklı bir şekilde daha verimli çözülebilirdi. Ama maalesef bize patladı. O zaman yerin altı kazılıyordu. Defalarca kazılmasın dedik. Kimseye anlatamadık. Boruların ömrü 150 yıllık. Biz 30 yıl sonra tekrar kazıyoruz. Ama anlatamadık. Bunun haritasını çıkaralım yerinde müdahale olsun o zaman dedik idareciler şunu söyledi; ‘ Telekom’un işini ben mi çözeceğim’ dediler. Dolayısıyla vizyonsuzluk şuan ki problemler geçmişten bugünü göremeyenlerin yarattığı problemler. Zaten bizim de sahada olmamızın nedeni de bu problemleri ortadan kaldırmak. Şu zamanda bakın geriye bir kent park var. Bir şurda kazaya müsait üst geçit var. Bir de katı atık bertaraf tesisleri var. Manisa’da dördüncü bir şey olduğundan bahsedemez hiç kimse. Başarılı diyenlere söyleyeceğimiz şey manzara ortada’’ diye konuştu.       
CHP ve İYİ Parti’nin ortak olduğu Millet İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, Manisa’da yaşanan sorunların sebebinin kentin geçmişten bugünü göremeyenlerin yarattığı problemler olduğunu ifade etti.  
Millet İttifakı, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı İsa Özdemir’in belediye meclis üyeleri adaylarına düzenlediği sabah kahvaltısında buluştu. Belediye Meclis üyelerine kendini tanıtan Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, Manisa’nın geleceğini inşaat etmek için yola çıktıklarını ve kentin geleceğinin tüm ilçelerle birlikte ortak akıl çerçevesinde kurulacağını ifade etti.  Şıktaşlı kısa konuşmasının ardından belediye meclis üyelerinin sorularını yanıtladıktan sonra, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
“ŞUAN Kİ PROBLEMLER GEÇMİŞTEN BUGÜNÜ GÖREMEYENLERİN YARATTIĞI PROBLEMLER’’
Millet İttifakının adayları Orkun Şıktaşlı ve İsa Özdemir, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan’ın makamında ziyaret etti. Şıktaşlı, Manisa Barosu’nda yaptığı konuşmada, kentin ilçeleriyle birlikte en önemli sorunun geleceğinin planlanmaması olduğuna dikkat çekti. Şıktaşlı, “Adliye öyle bir yere kurulmalı ki etrafında avukatların, yazıhanelerin  bulunduğu, gelenin kalabildiği yerler olduğu lokantaların olduğu bir merkez bir sinerji unsuru olsun. Bunu da öyle yerleştirelim ki şehre, hazır boş o zaman Güzelyurt da boş. Buraları da boş.  O zaman idareler beni dilemedi. Bangır bangır konuşuyorum. Mesela yine sizin bölgeniz başkanım stadyumun karşısı gıda çarşısı. Orası stadyumu tamamlayan kompleksler. Çok farklı bir şekilde daha verimli çözülebilirdi. Ama maalesef bize patladı. O zaman yerin altı kazılıyordu. Defalarca kazılmasın dedik. Kimseye anlatamadık. Boruların ömrü 150 yıllık. Biz 30 yıl sonra tekrar kazıyoruz. Ama anlatamadık. Bunun haritasını çıkaralım yerinde müdahale olsun o zaman dedik idareciler şunu söyledi; ‘ Telekom’un işini ben mi çözeceğim’ dediler. Dolayısıyla vizyonsuzluk şuan ki problemler geçmişten bugünü göremeyenlerin yarattığı problemler. Zaten bizim de sahada olmamızın nedeni de bu problemleri ortadan kaldırmak. Şu zamanda bakın geriye bir kent park var. Bir şurda kazaya müsait üst geçit var. Bir de katı atık bertaraf tesisleri var. Manisa’da dördüncü bir şey olduğundan bahsedemez hiç kimse. Başarılı diyenlere söyleyeceğimiz şey manzara ortada’’ diye konuştu. 


 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.