CHP PARTİ MECLİSİ'NDE MANİSA YOK!

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2018 - 09:47, Güncelleme: 06.02.2018 - 09:47
 

CHP PARTİ MECLİSİ'NDE MANİSA YOK!

CHP'de Parti Meclisi'ne (PM) giren isimler belli oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun listesinden en az 9 isim PM'de kendine yer bulamazken, en yüksek oy Haluk Koç'a çıktı. Manisa’dan aday olan isimler ise ilk 50’ye girebilecekleri oy oranına yaklaşamadı. Önümüzdeki dönemde Manisa CHP’yi PM’de doğal üye olan Özgür Özel temsil edecek.
CHP PARTİ MECLİSİNDE MANİSA YOK!   CHP’de parti meclisi listesi belirlendi. İki gün olarak planlanan kurultay, Parti Meclisi'nin belirlendiği 3. günün sabahında sonuçlandı. PM seçimleri sonucunda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi delindi. Parti içi muhalefet en az 9 ismi meclise soktu.  PM seçiminde en fazla oyu 692 oy ile Haluk Koç aldı. Koç'u Selin Sayek Böke (682), Yıldırım Kaya (625) takip eti. Bu 3 isim de Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesindeydi. Kılıçdaroğlu'nun listesinde olup da delegeden yeterli oyu alamayan isimler ise Ekrem Kerem Oktay, Sezgin Tanrıkulu, Umut tekin, Ali Rıza Yılmaz , Ali Hikmet Akıllı, Erbil Aydınlık, Mehmet Bekaroğlu, Celal Çelik ve Fatma Güner oldu. MANİSALI ADAYLAR İLK 50’DE YER BULAMADI CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Muharrem İnce’nin listesinden aday olmuştu. Muharrem İnce 447 oy alırken Nurlu 134 oyda kaldı. Manisa’dan aday olan diğer isimlerden milletvekili Tur Yıldız Biçer de beklediğinin çok altında kaldı.  Tur Yıldız Biçer’e 142 oy çıktı. Sabri Temel ise 139 oy aldı.  Bu sonuçlara göre ilk 50’ye Manisa’dan hiçbir isim giremedi. Önceki yıllarda PM’ye 692 gibi rekor oyla seçilen Özgür Özel bu kez genel başkanvekili sıfatıyla meclisin doğal üyesi sayılıyor. Önümüzdeki dönemde Manisa CHP’yi PM’de Özgür Özel temsil edecek.     
CHP'de Parti Meclisi'ne (PM) giren isimler belli oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun listesinden en az 9 isim PM'de kendine yer bulamazken, en yüksek oy Haluk Koç'a çıktı. Manisa’dan aday olan isimler ise ilk 50’ye girebilecekleri oy oranına yaklaşamadı. Önümüzdeki dönemde Manisa CHP’yi PM’de doğal üye olan Özgür Özel temsil edecek.
CHP PARTİ MECLİSİNDE MANİSA YOK!  
CHP’de parti meclisi listesi belirlendi. İki gün olarak planlanan kurultay, Parti Meclisi'nin belirlendiği 3. günün sabahında sonuçlandı. PM seçimleri sonucunda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi delindi. Parti içi muhalefet en az 9 ismi meclise soktu.  PM seçiminde en fazla oyu 692 oy ile Haluk Koç aldı. Koç'u Selin Sayek Böke (682), Yıldırım Kaya (625) takip eti. Bu 3 isim de Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesindeydi. Kılıçdaroğlu'nun listesinde olup da delegeden yeterli oyu alamayan isimler ise Ekrem Kerem Oktay, Sezgin Tanrıkulu, Umut tekin, Ali Rıza Yılmaz , Ali Hikmet Akıllı, Erbil Aydınlık, Mehmet Bekaroğlu, Celal Çelik ve Fatma Güner oldu.

MANİSALI ADAYLAR İLK 50’DE YER BULAMADI
CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Muharrem İnce’nin listesinden aday olmuştu. Muharrem İnce 447 oy alırken Nurlu 134 oyda kaldı. Manisa’dan aday olan diğer isimlerden milletvekili Tur Yıldız Biçer de beklediğinin çok altında kaldı.  Tur Yıldız Biçer’e 142 oy çıktı. Sabri Temel ise 139 oy aldı.  Bu sonuçlara göre ilk 50’ye Manisa’dan hiçbir isim giremedi. Önceki yıllarda PM’ye 692 gibi rekor oyla seçilen Özgür Özel bu kez genel başkanvekili sıfatıyla meclisin doğal üyesi sayılıyor. Önümüzdeki dönemde Manisa CHP’yi PM’de Özgür Özel temsil edecek. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.