DP'li Enginyurt Etv ekranlarında konuştu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2021 - 11:26, Güncelleme: 18.02.2021 - 11:26
 

DP'li Enginyurt Etv ekranlarında konuştu

Bir dizi ziyaretler kapsamında Manisa’ya gelen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin il binasında düzenlendiği basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bir dizi ziyaretler kapsamında dün Manisa’ya geldi. Partisi tarafından büyük ilgi ile karşılaşan DP’li Enginyurt, il genelinde bazı esnaf odalarını ziyaret ederek onların sıkıntılarını dinledi. Ziyaretler sonrasında partisinin il binasında bir basın açıklaması düzenleyen Enginyurt, burada gündeme dair açıklamalarda bulundu. Enginyurt’un parti il binasında yaptığı basın açıklamasına Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek,  Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Divanı Nihat Onbaşı  ve partililer katıldı. “YARGITAY’A BAŞVURUP HDP’Yİ KAPATTIRSALAR YA” Parti binasında yaptığı açıklamada, Millet İttifakı’nı HDP’ye destek vermek ile eleştiren AK Parti ve MHP’ye sert çıkan Enginyurt, “CHP’yi, İYİ Parti’yi, Gelecek Partisi’ni, Saadet Partisi’ni, Demokrat Parti’yi, DEVA Partisi’ni suçluyorlar. Neymiş efendim HDP’ye ses etmemişiz. Madem HDP’ye ses edilecekse, HDP kapanacak; AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi o mecliste ne iş yapıyor? Yargıtay’a başvurup HDP’yi kapattırsalar ya. Bunu yapmayacaksın, sürekli karşı tarafı suçlayacaksın. Karşıdakilerde suskun puskun. Sesleri çıkmıyor. Çünkü onlarında onlardan farkı yok. Onlarda diyorlar ki, ‘Bunlar gitsin, biz gelelim. Onların yönettiği şekilde biz yönetelim.” Bizde Demokrat Parti olarak diyoruz ki; “Türkiye’yi demokrat, adaletli, muhafazakar, milliyetçi Demokrat Parti yönetmelidir” dedi. “KORONA AK PARTİLİ Mİ?” Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde acı tablolarla karşılaştığını dile getiren Enginyurt, “Şimdi biz burada çıkınca sosyal medyalarda yazarlar; “Enginyurt Manisa’ya geldi. Basın binası tıklım tıklımdı, sosyal mesafe yok sayıldı” diye. Hadi oradan. Siz 5 bin kişi ile kongre yaparken korona yok mu? Korona var diye restoranlar, lokantalar, kahveler kapalı. Korona sizden mi? AK Partili mi? Sizin kongre salonlarında mesai yapmıyor mu? Size gelince her şey serbest, millete gelince her şey yasak. Yok öyle bir anlayış. Yasaklarla hiçbir yere varılamaz” ifadelerini kullandı.
Bir dizi ziyaretler kapsamında Manisa’ya gelen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin il binasında düzenlendiği basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bir dizi ziyaretler kapsamında dün Manisa’ya geldi. Partisi tarafından büyük ilgi ile karşılaşan DP’li Enginyurt, il genelinde bazı esnaf odalarını ziyaret ederek onların sıkıntılarını dinledi. Ziyaretler sonrasında partisinin il binasında bir basın açıklaması düzenleyen Enginyurt, burada gündeme dair açıklamalarda bulundu. Enginyurt’un parti il binasında yaptığı basın açıklamasına Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek,  Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Divanı Nihat Onbaşı  ve partililer katıldı.

YARGITAY’A BAŞVURUP HDP’Yİ KAPATTIRSALAR YA”

Parti binasında yaptığı açıklamada, Millet İttifakı’nı HDP’ye destek vermek ile eleştiren AK Parti ve MHP’ye sert çıkan Enginyurt, “CHP’yi, İYİ Parti’yi, Gelecek Partisi’ni, Saadet Partisi’ni, Demokrat Parti’yi, DEVA Partisi’ni suçluyorlar. Neymiş efendim HDP’ye ses etmemişiz. Madem HDP’ye ses edilecekse, HDP kapanacak; AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi o mecliste ne iş yapıyor? Yargıtay’a başvurup HDP’yi kapattırsalar ya. Bunu yapmayacaksın, sürekli karşı tarafı suçlayacaksın. Karşıdakilerde suskun puskun. Sesleri çıkmıyor. Çünkü onlarında onlardan farkı yok. Onlarda diyorlar ki, ‘Bunlar gitsin, biz gelelim. Onların yönettiği şekilde biz yönetelim.” Bizde Demokrat Parti olarak diyoruz ki; “Türkiye’yi demokrat, adaletli, muhafazakar, milliyetçi Demokrat Parti yönetmelidir” dedi.

KORONA AK PARTİLİ Mİ?”

Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde acı tablolarla karşılaştığını dile getiren Enginyurt, “Şimdi biz burada çıkınca sosyal medyalarda yazarlar; “Enginyurt Manisa’ya geldi. Basın binası tıklım tıklımdı, sosyal mesafe yok sayıldı” diye. Hadi oradan. Siz 5 bin kişi ile kongre yaparken korona yok mu? Korona var diye restoranlar, lokantalar, kahveler kapalı. Korona sizden mi? AK Partili mi? Sizin kongre salonlarında mesai yapmıyor mu? Size gelince her şey serbest, millete gelince her şey yasak. Yok öyle bir anlayış. Yasaklarla hiçbir yere varılamaz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.