“Ekrem İmamoğlu’nun Manisa’ya Selamı Var”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2021 - 11:13, Güncelleme: 06.03.2021 - 11:13
 

“Ekrem İmamoğlu’nun Manisa’ya Selamı Var”

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Manisa’nın Akhisar ilçe Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. İki başkan bir süre sohbet etti. Dutlulu, o anı fotoğraflayarak sosyal medya hesabından paylaştı. CHP’li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; “Ekrem Başkanın Manisa’ya ve Akhisar’a selamı var” notlunu paylaştı. 

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

Manisa’nın Akhisar ilçe Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. İki başkan bir süre sohbet etti. Dutlulu, o anı fotoğraflayarak sosyal medya hesabından paylaştı. CHP’li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; “Ekrem Başkanın Manisa’ya ve Akhisar’a selamı var” notlunu paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.