ÖMER FARUK ÇELİK BÜYÜKŞEHİR’E ADAY MI?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2018 - 10:50, Güncelleme: 18.11.2018 - 10:50
 

ÖMER FARUK ÇELİK BÜYÜKŞEHİR’E ADAY MI?

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için herhangi bir müracaatta bulunmadığını söyledi. Aday olacağı iddialarına ilişkin ise “Partim, genel merkezimiz, milletvekillerimiz, genel başkanımız bir görev tebliğ ederse ben bu görevi hakkıyla yapmak için çaba ve gayret sarf ederim” yorumunda bulundu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, katıldığı bir TV programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. “RESMİ MÜRACAATIM OLMADI” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için herhangi bir müracaatta bulunmadığını söyleyen Çelik, “Benim Büyükşehir için resmi müracaatım olmamasına rağmen zannedersem genel merkezin Manisa’da yapılan çalışmalara da ismimiz sıkça telaffus edildi ki genel merkezin isim havuzunda, aday havuzunda aday belirleme sürecinde ismimizin olduğunu biliyorum. Hiçbir çabam ve gayretim olmaksızın yapılan anketlerde ismimin sorulduğunu görüyorum. Bir beklenti içinde olmadan bu şehirde çizgimizi bozmadan, saygısızlık yapmadan gönüller kırmadan gönüller almak için çaba sarf ettik” dedi.   “İHTİYAÇ VARSA, VARIM” Çelik, “Ben, ‘Şehzadeler’de devam edeyim ya da Büyükşehir’den aday olayım’ gibi bir talepte bulunmuyorum. Bana ihtiyaç var ise partim, genel merkezimiz, milletvekillerimiz, genel başkanımız bir görev tebliğ ederse ben bu görevi hakkıyla yapmak için çaba ve gayret sarf ederim. Bana derlerse ki, ‘Sen şu an hiçbir yere aday olma.’ Bir nefer gibi belirlenen adayların koluna girerek kendim aday gibiymişim çaba ve gayret serf ederim. Bana derlerse ki ‘Sen gel arkadaş, Ankara’da kapıda beklemeye ihtiyaç var. Bekle’ derlerse, bekleriz” şeklinde konuştu.   “HERKESİ KUCAKLADIM” ‘Gönül almak için’ parti ayrımı yapmadan hizmet yaptıklarını dile getiren Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “40 derece sıcakta da Manisa’ya kar yağdığında da dışarıdaydık. Biz bir kuruşun bile heba edilmemesi için kılı kırk yardık. Biz insanları ayırmadık. Ak Parti’den seçildim, herkesi kucakladım. Biz dava adamıyız. Bugüne kadar siyasi yaşamımda hiç makam arzusunda olmadım. İhtiyaç varsa orada bulundum ve elimden geleni yaptım. Siyasi yaşamım boyunca, adayları beğenmeyip kenara çekildiğim bir seçim olmadı.”  
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için herhangi bir müracaatta bulunmadığını söyledi. Aday olacağı iddialarına ilişkin ise “Partim, genel merkezimiz, milletvekillerimiz, genel başkanımız bir görev tebliğ ederse ben bu görevi hakkıyla yapmak için çaba ve gayret sarf ederim” yorumunda bulundu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, katıldığı bir TV programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

“RESMİ MÜRACAATIM OLMADI”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için herhangi bir müracaatta bulunmadığını söyleyen Çelik, “Benim Büyükşehir için resmi müracaatım olmamasına rağmen zannedersem genel merkezin Manisa’da yapılan çalışmalara da ismimiz sıkça telaffus edildi ki genel merkezin isim havuzunda, aday havuzunda aday belirleme sürecinde ismimizin olduğunu biliyorum. Hiçbir çabam ve gayretim olmaksızın yapılan anketlerde ismimin sorulduğunu görüyorum. Bir beklenti içinde olmadan bu şehirde çizgimizi bozmadan, saygısızlık yapmadan gönüller kırmadan gönüller almak için çaba sarf ettik” dedi.
 
“İHTİYAÇ VARSA, VARIM”
Çelik, “Ben, ‘Şehzadeler’de devam edeyim ya da Büyükşehir’den aday olayım’ gibi bir talepte bulunmuyorum. Bana ihtiyaç var ise partim, genel merkezimiz, milletvekillerimiz, genel başkanımız bir görev tebliğ ederse ben bu görevi hakkıyla yapmak için çaba ve gayret sarf ederim. Bana derlerse ki, ‘Sen şu an hiçbir yere aday olma.’ Bir nefer gibi belirlenen adayların koluna girerek kendim aday gibiymişim çaba ve gayret serf ederim. Bana derlerse ki ‘Sen gel arkadaş, Ankara’da kapıda beklemeye ihtiyaç var. Bekle’ derlerse, bekleriz” şeklinde konuştu.
 
“HERKESİ KUCAKLADIM”
‘Gönül almak için’ parti ayrımı yapmadan hizmet yaptıklarını dile getiren Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “40 derece sıcakta da Manisa’ya kar yağdığında da dışarıdaydık. Biz bir kuruşun bile heba edilmemesi için kılı kırk yardık. Biz insanları ayırmadık. Ak Parti’den seçildim, herkesi kucakladım. Biz dava adamıyız. Bugüne kadar siyasi yaşamımda hiç makam arzusunda olmadım. İhtiyaç varsa orada bulundum ve elimden geleni yaptım. Siyasi yaşamım boyunca, adayları beğenmeyip kenara çekildiğim bir seçim olmadı.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.