UĞUR KIRALOĞLU BAŞKANLARLA BULUŞTU

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2019 - 12:05, Güncelleme: 29.03.2019 - 12:05
 

UĞUR KIRALOĞLU BAŞKANLARLA BULUŞTU

Demokrat Parti (DP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu Manisa’da görev yapan Oda Başkanlarını, düzenlediği kahvaltıda bir araya getirdi. Oda başkanları fikirlerini ve Şehzadeler İlçesinde yapılması gereken hizmetleri Uğur Kıraloğlu ile paylaştı.
Her gün farklı mahallerde projelerini anlatan Demokrat Parti (DP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu, bizzat makamlarına giderek ziyaret ettiği oda başkanlarını bu sefer, kahvaltıda bir araya getirdi. Tevfik Lav Sosyal Tesisleri Cafe 236 Lounge’de buluşan Oda başkanları, fikirlerini ve Şehzadeler ilçesinde yapılması gereken hizmetleri Uğur Kıraloğlu ile paylaştı. Kahvaltıya; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Ali Bartu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Ahmet Ülke, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Manisa Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Üzen, Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, iş adamı Erdinç Yumrukaya ve Doğan Göde katıldı. YAPILACAK HİZMETLERE STK’LARLA BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ   Uğur Kıraloğlu, kahvaltıya teşrif ettikleri için misafirlerine teşekkür ederek, seçilmesi halinde Şehzadeler’i birlikte yöneteceklerini, sivil toplum örgütlerinin (STK) görüşünü almadan, kararlar, hizmetler, yatırımlar yapmayacağını ifade etti. Uğur Kıraloğlu; “STK’lar şehirlerin bel kemiğidir. Onlar şehrin nabzını tutar ve yönlendirirler. Benim için STK’lar çok önemlidir. Bu nedenle seçilirsek mutlaka alacağımız kararlar öncesi; STK’ların ve siz Oda başkanlarının görüşüne başvuracağız. Kararlar alırken sizleri görmezden gelmeyeceğiz. Sizin fikir, tecrübe ve toplumla olan diyaloglarınızdan faydalanacağız. Toplumun temel değer, ihtiyaç ve taleplerini en iyi sizler bilirsiniz. Çoğu zaman sizler belediyelerden önce ihtiyaç ve hizmet eksikliklerini tespit edebilirsiniz. Ama bu güne kadar kimse size; ‘Şehzadeler İlçesi’ni nasıl yönetelim, nasıl hizmet yapalım, hangi yatırımları yapalım veya belediyeye gelir getirmek için ne tür bir iş yapabiliriz, İstihdam sağlamak için nasıl bir girişimde bulunalım?’ diye sormamıştır. Biz soracağız.  Biz sizin fikir ve görüşlerinizi alarak, yapacağımız hizmetlere karar vereceğiz” dedi. 
Demokrat Parti (DP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu Manisa’da görev yapan Oda Başkanlarını, düzenlediği kahvaltıda bir araya getirdi. Oda başkanları fikirlerini ve Şehzadeler İlçesinde yapılması gereken hizmetleri Uğur Kıraloğlu ile paylaştı.
Her gün farklı mahallerde projelerini anlatan Demokrat Parti (DP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu, bizzat makamlarına giderek ziyaret ettiği oda başkanlarını bu sefer, kahvaltıda bir araya getirdi. Tevfik Lav Sosyal Tesisleri Cafe 236 Lounge’de buluşan Oda başkanları, fikirlerini ve Şehzadeler ilçesinde yapılması gereken hizmetleri Uğur Kıraloğlu ile paylaştı. Kahvaltıya; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Ali Bartu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Ahmet Ülke, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Manisa Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Üzen, Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, iş adamı Erdinç Yumrukaya ve Doğan Göde katıldı.


YAPILACAK HİZMETLERE STK’LARLA BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ
 
Uğur Kıraloğlu, kahvaltıya teşrif ettikleri için misafirlerine teşekkür ederek, seçilmesi halinde Şehzadeler’i birlikte yöneteceklerini, sivil toplum örgütlerinin (STK) görüşünü almadan, kararlar, hizmetler, yatırımlar yapmayacağını ifade etti. Uğur Kıraloğlu; “STK’lar şehirlerin bel kemiğidir. Onlar şehrin nabzını tutar ve yönlendirirler. Benim için STK’lar çok önemlidir. Bu nedenle seçilirsek mutlaka alacağımız kararlar öncesi; STK’ların ve siz Oda başkanlarının görüşüne başvuracağız. Kararlar alırken sizleri görmezden gelmeyeceğiz. Sizin fikir, tecrübe ve toplumla olan diyaloglarınızdan faydalanacağız. Toplumun temel değer, ihtiyaç ve taleplerini en iyi sizler bilirsiniz. Çoğu zaman sizler belediyelerden önce ihtiyaç ve hizmet eksikliklerini tespit edebilirsiniz. Ama bu güne kadar kimse size; ‘Şehzadeler İlçesi’ni nasıl yönetelim, nasıl hizmet yapalım, hangi yatırımları yapalım veya belediyeye gelir getirmek için ne tür bir iş yapabiliriz, İstihdam sağlamak için nasıl bir girişimde bulunalım?’ diye sormamıştır. Biz soracağız.  Biz sizin fikir ve görüşlerinizi alarak, yapacağımız hizmetlere karar vereceğiz” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.