430 YILLIK KAYAPINAR’A SPOR KULÜBÜ KURULUYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2017 - 09:02, Güncelleme: 24.07.2017 - 09:02
 

430 YILLIK KAYAPINAR’A SPOR KULÜBÜ KURULUYOR

Manisa Yunusemre ilçesi Kayapınar Mahallesi, kuruluşundan yaklaşık 4 buçuk asır sonra, ilk defa bir spor kulübü kurma kararı aldı. Yerel seçim ile mahalle muhtarlığını devralan Ferzende Eren; Kayapınar Mahallesi’nin yararı için bir çok köklü değişiklikler yaptı. Spor Kulübü fikri de bunlardan biri.
HABER ​ÖZLEM UNCU  Mahalle halkı ve muhtar Ferzende Eren, uzun zamandır bir spor kulübü kurulması amacıyla istişarelerde bulunuyordu.  Önce mahalle sakinlerinin destekleri ile kulüp için bir  proje oluşturuldu. Ardından da kurulum çalışmalarına başlandı.  Üstelik Kayapınar Mahallesi’ne kuracakları Spor Kulübü’nün ismi bile belli. ‘Çevik Spor Kulübü.’ Mahalle halkı şimdilerde ise; projelerinin son haliyle faaliyete geçmesi için gün sayıyor. BAŞKAN BELLİ, YÖNETİM KADROSU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLEŞECEK Kayapınar Mahallesi’ne ilk kez kurulacak olan, ‘Kayapınar Çevik Spor Kulübü’nün Başkanının , Kayapınar’ın gençlerinden biri olan  ‘Cüneyt Çevik’  olacağını ifade eden,  Muhtar Ferzande Eren; “yönetim kadrosu ve oyuncuları önümüzdeki günlerde, mahalleli gençlerimiz ve Kayapınar’da büyümüş, yurtdışında yaşayan , Kayapınar ile iletişimini devam ettiren işadamları ile istişareler sonrası belirleyeceğiz” dedi. “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK” ‘Çevik Spor Kulübü’nün çiçeği burnunda başkanı Cüneyt Çevik, “Biz mahalleli olarak gençlerimize sahip çıkmayı onlarla birlikte güzel projelerde yer almayı istiyoruz.Amacımız , güçlü bir takım var etmek. Hedefimiz şampiyonluk. Ayrıca, Kayapınar’da kuracağımız Spor Kulübü adına sponsorlara ve maddi desteğeihtiyacımız var. Buradan yetkili kişilere seslenmek istiyorum. Çevik Spor Kulübü’müzün güçlenebilmesi, büyük hedeflere ulaşabilmesi için,  için maddi sponsorlara ihtiyacımız var bizlere  destek olursanız çok memnun oluruz. Bize destek veren Manisa Büyükşehir  Belediyesi’ne, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’ne,Mahalle Muhtarımız Ferzende Eren’e, Kayapınarlı gençlerimize, Kayapınarlı işadamlarına vedesteğini esirgemeyen Manisalılara teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. “AMACIMIZ GENÇLERE, GELECEĞE HİZMET ” Muhtar Ferzende Eren ise, “Çevik Spor Kulübü’nü kurmamızdaki amaç; öncelikle  her yaş gurubundan gençlerimizi spora teşvik etmek.Bir nevi geleceğe hizmet. Çünkü gençler bizim geleceğimizdir. Onları doğru yönlendirmek ve spora teşvik etmek bizlerin görevidir.  Mahallemizdeki gençleri ve spora ilgisi olan vatandaşlarımıza hem sosyal bir faaliyet alanı oluşturmak hem de iş haricindeki zamanlarını kahvehanelerde vs. geçirmelerini önlemek için güzel bir girişim olduğunu düşünüyoruz”  dedi. “KAYAPINAR HALKNE VE GENÇLERİMİZE  HAYIRLI OLSUN” Muhtar Ferzende Eren, kuracakları Spor Kulübü adına Mahallede kurulacak top sahası için Manisa  İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’nden uygun bir arazi tahsis etmeleri için gerekli görüşmeleri sürdürdüklerinidile getirdi.  Kısa zamanda arazinin belli olacağına inandıklarını da söyleyen Muhtar Ferzende Eren, “Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne, Çevik Spor Kulübü’nün genç ve girişimci Başkanı Cüneyt Çevik’e,destek veren tüm işadamlarımıza, katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kayapınar halkına ve gençlerimize ,Manisa’ya hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.      
Manisa Yunusemre ilçesi Kayapınar Mahallesi, kuruluşundan yaklaşık 4 buçuk asır sonra, ilk defa bir spor kulübü kurma kararı aldı. Yerel seçim ile mahalle muhtarlığını devralan Ferzende Eren; Kayapınar Mahallesi’nin yararı için bir çok köklü değişiklikler yaptı. Spor Kulübü fikri de bunlardan biri.
HABER
​ÖZLEM UNCU 

Mahalle halkı ve muhtar Ferzende Eren, uzun zamandır bir spor kulübü kurulması amacıyla istişarelerde bulunuyordu.  Önce mahalle sakinlerinin destekleri ile kulüp için bir  proje oluşturuldu. Ardından da kurulum çalışmalarına başlandı.  Üstelik Kayapınar Mahallesi’ne kuracakları Spor Kulübü’nün ismi bile belli. ‘Çevik Spor Kulübü.’ Mahalle halkı şimdilerde ise; projelerinin son haliyle faaliyete geçmesi için gün sayıyor.

BAŞKAN BELLİ, YÖNETİM KADROSU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLEŞECEK
Kayapınar Mahallesi’ne ilk kez kurulacak olan, ‘Kayapınar Çevik Spor Kulübü’nün Başkanının , Kayapınar’ın gençlerinden biri olan  ‘Cüneyt Çevik’  olacağını ifade eden,  Muhtar Ferzande Eren; “yönetim kadrosu ve oyuncuları önümüzdeki günlerde, mahalleli gençlerimiz ve Kayapınar’da büyümüş, yurtdışında yaşayan , Kayapınar ile iletişimini devam ettiren işadamları ile istişareler sonrası belirleyeceğiz” dedi.



“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”
‘Çevik Spor Kulübü’nün çiçeği burnunda başkanı Cüneyt Çevik, “Biz mahalleli olarak gençlerimize sahip çıkmayı onlarla birlikte güzel projelerde yer almayı istiyoruz.Amacımız , güçlü bir takım var etmek. Hedefimiz şampiyonluk. Ayrıca, Kayapınar’da kuracağımız Spor Kulübü adına sponsorlara ve maddi desteğeihtiyacımız var. Buradan yetkili kişilere seslenmek istiyorum. Çevik Spor Kulübü’müzün güçlenebilmesi, büyük hedeflere ulaşabilmesi için,  için maddi sponsorlara ihtiyacımız var bizlere  destek olursanız çok memnun oluruz. Bize destek veren Manisa Büyükşehir  Belediyesi’ne, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’ne,Mahalle Muhtarımız Ferzende Eren’e, Kayapınarlı gençlerimize, Kayapınarlı işadamlarına vedesteğini esirgemeyen Manisalılara teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

“AMACIMIZ GENÇLERE, GELECEĞE HİZMET ”
Muhtar Ferzende Eren ise, “Çevik Spor Kulübü’nü kurmamızdaki amaç; öncelikle  her yaş gurubundan gençlerimizi spora teşvik etmek.Bir nevi geleceğe hizmet. Çünkü gençler bizim geleceğimizdir. Onları doğru yönlendirmek ve spora teşvik etmek bizlerin görevidir.  Mahallemizdeki gençleri ve spora ilgisi olan vatandaşlarımıza hem sosyal bir faaliyet alanı oluşturmak hem de iş haricindeki zamanlarını kahvehanelerde vs. geçirmelerini önlemek için güzel bir girişim olduğunu düşünüyoruz”  dedi.

“KAYAPINAR HALKNE VE GENÇLERİMİZE  HAYIRLI OLSUN”
Muhtar Ferzende Eren, kuracakları Spor Kulübü adına Mahallede kurulacak top sahası için Manisa  İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’nden uygun bir arazi tahsis etmeleri için gerekli görüşmeleri sürdürdüklerinidile getirdi.  Kısa zamanda arazinin belli olacağına inandıklarını da söyleyen Muhtar Ferzende Eren, “Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne, Çevik Spor Kulübü’nün genç ve girişimci Başkanı Cüneyt Çevik’e,destek veren tüm işadamlarımıza, katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kayapınar halkına ve gençlerimize ,Manisa’ya hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(20.02.2018 11:52 - #842)
herkese hayırlı olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.