AKHİSAR DARMADAĞIN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2017 - 14:55, Güncelleme: 05.11.2017 - 14:55
 

AKHİSAR DARMADAĞIN

Süper Lig'in 11. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor, 19 Mayıs Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Yeşil-siyahlı takım kendi sahasında 4-0 mağlup oldu.
Spor Toto Süper Lig'de orta sıralarda mücadele eden iki takım Akhisar Belediyespor ile Aytemiz Alanyaspor karşılaştı. Maça hızlı başlayan Alanya, 8 ve 35. dakikalarda Junior Fernandes'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci devrede de üstün oyununu sürdüren konuk ekip, 57'de Emre Akbaba ve 76'da Vagner Love ile iki gol daha buldu ve sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Alanyaspor puanını 14'e yükseltirken, Akhisar Belediyespor ise 17 puanda kaldı. ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 14.00’de başlayan Teleset Mobilya Akhisarspor ile Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi iki takımın taraftar grubu Akhisar’da buluştu. Birlikte yemek yiyerek maçın oynanacağı stada giden her iki takımın taraftarları futbolda özlenen görüntülere imza attı.
Süper Lig'in 11. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor, 19 Mayıs Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Yeşil-siyahlı takım kendi sahasında 4-0 mağlup oldu.
Spor Toto Süper Lig'de orta sıralarda mücadele eden iki takım Akhisar Belediyespor ile Aytemiz Alanyaspor karşılaştı. Maça hızlı başlayan Alanya, 8 ve 35. dakikalarda Junior Fernandes'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci devrede de üstün oyununu sürdüren konuk ekip, 57'de Emre Akbaba ve 76'da Vagner Love ile iki gol daha buldu ve sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Alanyaspor puanını 14'e yükseltirken, Akhisar Belediyespor ise 17 puanda kaldı.

ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER
Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 14.00’de başlayan Teleset Mobilya Akhisarspor ile Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi iki takımın taraftar grubu Akhisar’da buluştu. Birlikte yemek yiyerek maçın oynanacağı stada giden her iki takımın taraftarları futbolda özlenen görüntülere imza attı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.