AKHİSAR LİGDE 6 BASAMAK GERİLEDİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2017 - 13:18, Güncelleme: 07.11.2017 - 13:18
 

AKHİSAR LİGDE 6 BASAMAK GERİLEDİ

Süper Lig’de mücadele eden Teleset Mobilya Akhisarspor, son 3 haftada aldığı 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetin ardından ligdeki yerini koruyamadı. 17 puanla 3. Sıradayken ligde 9.sıraya gerileyen takım, ligin 12. Haftasında Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın başlayacak.
Takımlar milli maç arasına girdi. Son haftalarda hanesine 3 puan yazdıramayan Akhisar Belediyespor, 17 Kasım’da İstanbul’da oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına yarın başlayacak. Ligde gerilemelerinin sebeplerini analiz ederek 1 haftalık boşluğunu iyi değerlendireceklerini belirten Teknik Direktör Okan Buruk; “Savunmadaki açıklardan ve forvet oyuncularımızın son vuruşlarındaki başarısızlıklardan dolayı düşüşe geçtik.” Dedi ve devam etti;   “MAÇA MAĞLUP BAŞLIYORUZ” “Son haftalarda erken gol yemeye başladık, bu da bizi demorolize ediyor ve maça mağlup başlamış oluyoruz. Erken bulduğumuz pozisyonları gole çeviremiyoruz. Maçın ardından oyunu izlediğimizde hem top bizdeyken hem de rakipteyken istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bu 3 haftayı geride bırakıp, toparlanıp yolumuza devam edeceğiz.” “TARAFTARIMIZIN DA MORALİ BOZULDU” Aytemiz Alanyaspor maçında taraftarın gösterdiği tutum ile ilgili de açıklama yapan Buruk;  “Seyircimiz bugüne kadar bize inanılmaz destek verdi, biz burada iç sahada 5 maçın dördünü kazanırken seyircimizin inanılmaz desteği vardı. Burada tabii ki onlarda da erken moral bozukluğu oldu, onlar da erken maçtan koptu. Seyircimizin bazı oyuncular üzerinden yuhlamaları ve ıslıklamaları da oldu. Tabiki ben her zaman destekten yanayım, her takım ve taraftar için oyunculara destek olunmasından yanayım. Sadece kendi seyircimiz için değil, dediğim gibi bizi bu zamana kadar iç sahadaki başarılarımızı tetikleyen en önemli etken bizim seyircimizdi. Zaman zaman moral bozukluğu oluyor bu hepimizde oluyor, tekrar düzelteceğiz” dedi. .    
Süper Lig’de mücadele eden Teleset Mobilya Akhisarspor, son 3 haftada aldığı 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetin ardından ligdeki yerini koruyamadı. 17 puanla 3. Sıradayken ligde 9.sıraya gerileyen takım, ligin 12. Haftasında Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın başlayacak.
Takımlar milli maç arasına girdi. Son haftalarda hanesine 3 puan yazdıramayan Akhisar Belediyespor, 17 Kasım’da İstanbul’da oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına yarın başlayacak. Ligde gerilemelerinin sebeplerini analiz ederek 1 haftalık boşluğunu iyi değerlendireceklerini belirten Teknik Direktör Okan Buruk; “Savunmadaki açıklardan ve forvet oyuncularımızın son vuruşlarındaki başarısızlıklardan dolayı düşüşe geçtik.” Dedi ve devam etti;


 
“MAÇA MAĞLUP BAŞLIYORUZ”
“Son haftalarda erken gol yemeye başladık, bu da bizi demorolize ediyor ve maça mağlup başlamış oluyoruz. Erken bulduğumuz pozisyonları gole çeviremiyoruz. Maçın ardından oyunu izlediğimizde hem top bizdeyken hem de rakipteyken istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bu 3 haftayı geride bırakıp, toparlanıp yolumuza devam edeceğiz.”



“TARAFTARIMIZIN DA MORALİ BOZULDU”
Aytemiz Alanyaspor maçında taraftarın gösterdiği tutum ile ilgili de açıklama yapan Buruk;  “Seyircimiz bugüne kadar bize inanılmaz destek verdi, biz burada iç sahada 5 maçın dördünü kazanırken seyircimizin inanılmaz desteği vardı. Burada tabii ki onlarda da erken moral bozukluğu oldu, onlar da erken maçtan koptu. Seyircimizin bazı oyuncular üzerinden yuhlamaları ve ıslıklamaları da oldu. Tabiki ben her zaman destekten yanayım, her takım ve taraftar için oyunculara destek olunmasından yanayım. Sadece kendi seyircimiz için değil, dediğim gibi bizi bu zamana kadar iç sahadaki başarılarımızı tetikleyen en önemli etken bizim seyircimizdi. Zaman zaman moral bozukluğu oluyor bu hepimizde oluyor, tekrar düzelteceğiz” dedi.
.


 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.