AKHİSARSPOR, LUCAS BARRIOS’UN PEŞİNDE!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2018 - 16:09, Güncelleme: 09.01.2018 - 16:09
 

AKHİSARSPOR, LUCAS BARRIOS’UN PEŞİNDE!

Süper Lig’de ikinci yarıya iddialı bir şekilde girmek isteyen ve ara dönemde ilk transferini Kardemir Karabükspor’dan Ukraynalı forvetSeleznyov’u alarak gerçekleştiren Teleset Mobilya Akhisaspor’un, Paraguaylı forvet LucasBarrios ile ilgilendiği öğrenildi.
Bir yandan Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya Belek’te yoğun bir şekilde sürdüren Teleset Mobilya Akhisarspor, diğer yandan transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda. Emnes ve Hora’nın yerine kadrosuna iki forvet almayı planlayan Manisa temsilcisi, ilk transferini Kardemir Karabükspor’dan Ukraynalı santrafor YevhenSeleznyov’u alarak gerçekleştirmişti.Hücum hattına bir oyuncu daha almayı planlayan Akhisarspor’un, son olarak Brezilya’nın Gremio takımında top koşturan Paraguaylı forvetLucasBarrios ile görüştüğü bildirildi. Brezilya’da sezonun bitmesiyle birlikte kulübünden ayrılan ve şu an boşta olan 33 yaşındaki futbolcuyla görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edildi. ŞİLİ’DEKİ PERFORMANSI ONU DORTMUND’A TAŞIDI Arjantin’in ArgentinosJuniors takımında kariyerine başlayan Barrios, Şili’nin Cobreloa takımında kendisini göstermiş ve buradaki başarılı performansıyla Şili’nin dev kulübü Colo-Colo takımına transfer olmuştu. Colo-Colo takımında gösterdiği olağanüstü performansla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Barrios, ilk Avrupa macerasını ise Almanya’nın Borussia Dortmund takımında yaşadı.Alman ekibinde 3 sezon boyunca top koşturan ve 2 lig şampiyonluğu yaşayan deneyimli forvet, ardından transfer olduğu Çin’in GuangzhouEvergrande takımındakısa bir süre forma giydi. Çin liginde de bir şampiyonluk yaşayan Barrios, 2013-2014’te tekrar Avrupa futboluna dönüş yaptı ve Rusya’nın Spartak Moskova takımına imza attı. Rusya’nın ardından Fransa’nın yolunu tutan Barrios, bir sezon boyunca Montpellier’de görev yaptı. BREZİLYA’DA DA KUPALAR KAZANDI Paraguaylı oyuncunun bir sonraki rotası ise Brezilya oldu. Barrios burada Palmeiras ve Gremio takımlarının formasını giydi. Palmeiras ile Brezilya Ligi şampiyonu olan golcü futbolcu, son kulübü Gremio ile de Güney Amerika’nın Şampiyonlar Ligi olan Copa Libertadores’i kazanmanın mutluluğu yaşadı.Kariyeri boyunca 400’den fazla resmi maça çıkan ve 200’e yakın gol atan “La Pantera” (panter) lakaplı LucasBarrios, ülkesi Paraguay’ın formasını da birçok kez giydi ve ülkesiyle 2010 FIFA Dünya Kupası’nda boy gösterme şansı yakaladı. Ayrıca Teleset Mobilya Akhisarspor’un, Barrios dışında Güney Amerika’dan 2 futbolcuyla daha flört halinde olduğu vurgulandı.  
Süper Lig’de ikinci yarıya iddialı bir şekilde girmek isteyen ve ara dönemde ilk transferini Kardemir Karabükspor’dan Ukraynalı forvetSeleznyov’u alarak gerçekleştiren Teleset Mobilya Akhisaspor’un, Paraguaylı forvet LucasBarrios ile ilgilendiği öğrenildi.
Bir yandan Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya Belek’te yoğun bir şekilde sürdüren Teleset Mobilya Akhisarspor, diğer yandan transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda. Emnes ve Hora’nın yerine kadrosuna iki forvet almayı planlayan Manisa temsilcisi, ilk transferini Kardemir Karabükspor’dan Ukraynalı santrafor YevhenSeleznyov’u alarak gerçekleştirmişti.Hücum hattına bir oyuncu daha almayı planlayan Akhisarspor’un, son olarak Brezilya’nın Gremio takımında top koşturan Paraguaylı forvetLucasBarrios ile görüştüğü bildirildi. Brezilya’da sezonun bitmesiyle birlikte kulübünden ayrılan ve şu an boşta olan 33 yaşındaki futbolcuyla görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edildi.

ŞİLİ’DEKİ PERFORMANSI ONU DORTMUND’A TAŞIDI
Arjantin’in ArgentinosJuniors takımında kariyerine başlayan Barrios, Şili’nin Cobreloa takımında kendisini göstermiş ve buradaki başarılı performansıyla Şili’nin dev kulübü Colo-Colo takımına transfer olmuştu. Colo-Colo takımında gösterdiği olağanüstü performansla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Barrios, ilk Avrupa macerasını ise Almanya’nın Borussia Dortmund takımında yaşadı.Alman ekibinde 3 sezon boyunca top koşturan ve 2 lig şampiyonluğu yaşayan deneyimli forvet, ardından transfer olduğu Çin’in GuangzhouEvergrande takımındakısa bir süre forma giydi. Çin liginde de bir şampiyonluk yaşayan Barrios, 2013-2014’te tekrar Avrupa futboluna dönüş yaptı ve Rusya’nın Spartak Moskova takımına imza attı. Rusya’nın ardından Fransa’nın yolunu tutan Barrios, bir sezon boyunca Montpellier’de görev yaptı.

BREZİLYA’DA DA KUPALAR KAZANDI
Paraguaylı oyuncunun bir sonraki rotası ise Brezilya oldu. Barrios burada Palmeiras ve Gremio takımlarının formasını giydi. Palmeiras ile Brezilya Ligi şampiyonu olan golcü futbolcu, son kulübü Gremio ile de Güney Amerika’nın Şampiyonlar Ligi olan Copa Libertadores’i kazanmanın mutluluğu yaşadı.Kariyeri boyunca 400’den fazla resmi maça çıkan ve 200’e yakın gol atan “La Pantera” (panter) lakaplı LucasBarrios, ülkesi Paraguay’ın formasını da birçok kez giydi ve ülkesiyle 2010 FIFA Dünya Kupası’nda boy gösterme şansı yakaladı. Ayrıca Teleset Mobilya Akhisarspor’un, Barrios dışında Güney Amerika’dan 2 futbolcuyla daha flört halinde olduğu vurgulandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.