AKİGO MAÇLARI NEREDE OYNAYACAK?

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2012 - 20:05, Güncelleme: 15.05.2012 - 20:05
 

AKİGO MAÇLARI NEREDE OYNAYACAK?

Süper Lig’e yükselerek bütün Manisa’yı sevince boğan Akhisar Belediyespor, gelecek sezon maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda ya da Akhisar’da oynayacak
 Rize deplasmanından şampiyon takım ünvanıyla dönen Akigo, gelecek sezon maçlarını Akhisar’da ya da Manisa’da oynayacak. Manisaspor’un Süper Lig’den düşmesinin ardından Manisalı futbolseverler lig maçlarını izleyemeyecekti. Fakat Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediyespor’un yeni sezonda maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayabileceğini söylemesi Manisalı futbolseverleri sevindireceğe benziyor. Eryüksel DENGE’ye yaptığı açıklamada kendi stadyumlarında bir takım eksiklerin olduğunu, bu eksiklerin tamamlanmaması halinde özellikle öenmli karşılaşmalarını ya Manisa’da ya da İzmir’de oynayacağını açıkladı. Eryüksel, “Akhisar Belediyespor 42. yılında Süper Lig’e çıktı. Bu başarının ardından yükümüz ağırlaştı. İlk amacımız ligde  kalıcı bir takım olmaktır. Süper Lig çok ciddi bir lig. Bildiğimiz ve güçlü rakiplerimiz olacak. Süper Lig’de kalıcı bir takım olmak istiyoruz. Akhisar Belediyespor’un gelecek sezon maçlarını nerede oynayacağı şuan için belli değil. Belediyemizle görüşüp değerlendireceğiz. Bizim için neresi uygunsa orada oynayacağız. Bir yandan yeni bir stat projemiz var ve kendi stadımızı Süper Lig kriterlerine uydurmamız gerekecek. Vegabet Alternatiflerimizin içinde Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda da maçlarımızı oynama gibi bir durumumuz var. “ “İzmir’de de oynanabilir” Süper Lig’de seyircinin daha fazla ilgi göstereceği maçların Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nun kapasitesinin kaldıramayacağını belirten Eryüksel, bu durumda diğer bir alternatif olan İzmir’i de değerlendirebileceklerini de sözlerine ekledi ve şöyle konuştu,”50 bin kişilik bir karşılaşma olursa bu kapasiteyi 19 Mayıs Stadyumu da karşılayamayacak. Dolayısıyla da yüksek kapasiteli maçlarda İzmir’de oynama durumumuz olabilir. Taraftarımızın da kaliteli bir şekilde maç izleme hakkı var ayrıca. Bu stadımızın 6 tane eksik kriteri var. Aydınlatma, basın odasının büyüklüğü, 2 tane jenaratör gibi eksiklerimiz var. Eğer bu eksiklerimizin maliyetleri yüksek olmazsa Akhisar’da oynamaya çalışacağız. Bu şehrin takımı da kendi taraftarının önünde oynaması gerekir. Kesin bir şey yok henüz. Manisa’da da oynayabiliriz maçlarımızı Akhisar’da da. Biz Akhisar’da birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bütün emeklerimiz Akhisar Belediyespor’un başarısı içindir.”
Süper Lig’e yükselerek bütün Manisa’yı sevince boğan Akhisar Belediyespor, gelecek sezon maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda ya da Akhisar’da oynayacak
 Rize deplasmanından şampiyon takım ünvanıyla dönen Akigo, gelecek sezon maçlarını Akhisar’da ya da Manisa’da oynayacak. Manisaspor’un Süper Lig’den düşmesinin ardından Manisalı futbolseverler lig maçlarını izleyemeyecekti. Fakat Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediyespor’un yeni sezonda maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayabileceğini söylemesi Manisalı futbolseverleri sevindireceğe benziyor. Eryüksel DENGE’ye yaptığı açıklamada kendi stadyumlarında bir takım eksiklerin olduğunu, bu eksiklerin tamamlanmaması halinde özellikle öenmli karşılaşmalarını ya Manisa’da ya da İzmir’de oynayacağını açıkladı. Eryüksel, “Akhisar Belediyespor 42. yılında Süper Lig’e çıktı. Bu başarının ardından yükümüz ağırlaştı. İlk amacımız ligde  kalıcı bir takım olmaktır. Süper Lig çok ciddi bir lig. Bildiğimiz ve güçlü rakiplerimiz olacak. Süper Lig’de kalıcı bir takım olmak istiyoruz. Akhisar Belediyespor’un gelecek sezon maçlarını nerede oynayacağı şuan için belli değil. Belediyemizle görüşüp değerlendireceğiz. Bizim için neresi uygunsa orada oynayacağız. Bir yandan yeni bir stat projemiz var ve kendi stadımızı Süper Lig kriterlerine uydurmamız gerekecek. Vegabet Alternatiflerimizin içinde Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda da maçlarımızı oynama gibi bir durumumuz var. “

“İzmir’de de oynanabilir”

Süper Lig’de seyircinin daha fazla ilgi göstereceği maçların Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nun kapasitesinin kaldıramayacağını belirten Eryüksel, bu durumda diğer bir alternatif olan İzmir’i de değerlendirebileceklerini de sözlerine ekledi ve şöyle konuştu,”50 bin kişilik bir karşılaşma olursa bu kapasiteyi 19 Mayıs Stadyumu da karşılayamayacak. Dolayısıyla da yüksek kapasiteli maçlarda İzmir’de oynama durumumuz olabilir. Taraftarımızın da kaliteli bir şekilde maç izleme hakkı var ayrıca. Bu stadımızın 6 tane eksik kriteri var. Aydınlatma, basın odasının büyüklüğü, 2 tane jenaratör gibi eksiklerimiz var. Eğer bu eksiklerimizin maliyetleri yüksek olmazsa Akhisar’da oynamaya çalışacağız. Bu şehrin takımı da kendi taraftarının önünde oynaması gerekir. Kesin bir şey yok henüz. Manisa’da da oynayabiliriz maçlarımızı Akhisar’da da. Biz Akhisar’da birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bütün emeklerimiz Akhisar Belediyespor’un başarısı içindir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Müjgan Erol
(30.09.2018 13:35 - #1186)
Kalemine,yüreğine saglık Mehmet..Benim yeğenlerim otuz yaşlarını devirdiler..Onların ilkokul ogrenimi zamanlarinda da ayni sorun vardı..Veli annelerin ögretmen üzerindeki baskısı..Egemenligi..Sanırım bu sorun hiç bitmeyecek..Öyle gözüküyor..Herkes kendi isini yapmayi bir bilse..Bu yuzden bir arpa boyu yol alamiyoruz..Cahiliz ama çok şey biliyoruz..Bence bildigimizi zannediyoruz..Lutfen veliler bir hatta iki adım geriye cekilin..Hocalari ve ögrencileri rahat bırakın..
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.