AKİGO’DA HEDEF ERKAN ZENGİN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2018 - 10:12, Güncelleme: 29.06.2018 - 10:12
 

AKİGO’DA HEDEF ERKAN ZENGİN

Geçtiğimiz sezon kazandığı Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi’ne grup aşamasından katılacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor, ülkemizde bir dönem Beşiktaş,Eskişehirspor ve Trabzonspor formalarını da giyen İsveç uyruklu Erkan Zengin’in peşinde.
Spor Toto Süper Lig’de 7. sezonuna hazırlanan, UEFA Avrupa Ligi’ne grup aşamasından katılacak olan Akhisarspor, transferde bombayı patlatıyor. Teknik direktörlüğe SafetSusic’i getirdikten sonra dış transferde ilk imzayı Kayserispor’dan eski oyuncusu Güray Vural’a attıran Akigolar, ülkemizde bir dönem Beşiktaş, Eskişehirspor ve Trabzonspor formalarını da giyen ve şu anda ülkesinin Hammarby takımında oynayan İsveç uyruklu Erkan Zengin’e kanca attı.Türk asıllı İsveç Milli Takım oyuncusu Erkan Zengin, Süper Lig’e dönmek için can attığını sosyal medyadan duyurdu. Akhisar’ın dışında birçok Süper Lig ve 1. Lig takımının transferde kanca attığı oyuncu, yeşil-siyahlı kurmaylara yeşil ışık yaktı. 33 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’dan İsveç ekibi Hammarby’ye transfer olmuştu.Erkan, ülkemizde 36 Türkiye Kupası, 187 Süper Lig, 44 TFF 1. Lig ve 2 U-21 Ligi maçında görev yaptı.Başarılı oyuncu, forma giydiği 269 maçta 50 gol kaydetti.   DENİZ İMZAYA ÇOK YAKIN Öte yandan Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor’dan Deniz Kadah’ın işini bitiriyor. Hücum hattının önemli isimleri Muğdat, Olcan ve Soner ile anlaşamayan, Serginho’yuhenüz ikna edemeyip Henrique ve Hora’dan da kulüp bulmalarını isteyen Akigolar, en alternatifsiz yeri haline gelen hücum bölgesi için takviye arayışına girdi. Manisa temsilcisinin listesindeki 32 yaşındaki gurbetçi forvet DenizKadah, geçen sezon Süper Lig’de 25 maçta 9 gol attı. Deniz, Almanya Bundesliga’da Hannover 96, ülkemizde ÇaykurRizespor formalarını da giydi. Ayrıca Akhisaspor’unSpor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor’da 2016-17 sezonunda 20, geçen sezon da 16 gol atan 31 yaşındaki Hollandalı forvetRydellPoepon ile de ilgilendiği iddia edildi.
Geçtiğimiz sezon kazandığı Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi’ne grup aşamasından katılacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor, ülkemizde bir dönem Beşiktaş,Eskişehirspor ve Trabzonspor formalarını da giyen İsveç uyruklu Erkan Zengin’in peşinde.

Spor Toto Süper Lig’de 7. sezonuna hazırlanan, UEFA Avrupa Ligi’ne grup aşamasından katılacak olan Akhisarspor, transferde bombayı patlatıyor. Teknik direktörlüğe SafetSusic’i getirdikten sonra dış transferde ilk imzayı Kayserispor’dan eski oyuncusu Güray Vural’a attıran Akigolar, ülkemizde bir dönem Beşiktaş, Eskişehirspor ve Trabzonspor formalarını da giyen ve şu anda ülkesinin Hammarby takımında oynayan İsveç uyruklu Erkan Zengin’e kanca attı.Türk asıllı İsveç Milli Takım oyuncusu Erkan Zengin, Süper Lig’e dönmek için can attığını sosyal medyadan duyurdu. Akhisar’ın dışında birçok Süper Lig ve 1. Lig takımının transferde kanca attığı oyuncu, yeşil-siyahlı kurmaylara yeşil ışık yaktı. 33 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’dan İsveç ekibi Hammarby’ye transfer olmuştu.Erkan, ülkemizde 36 Türkiye Kupası, 187 Süper Lig, 44 TFF 1. Lig ve 2 U-21 Ligi maçında görev yaptı.Başarılı oyuncu, forma giydiği 269 maçta 50 gol kaydetti.
 

DENİZ İMZAYA ÇOK YAKIN
Öte yandan Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor’dan Deniz Kadah’ın işini bitiriyor. Hücum hattının önemli isimleri Muğdat, Olcan ve Soner ile anlaşamayan, Serginho’yuhenüz ikna edemeyip Henrique ve Hora’dan da kulüp bulmalarını isteyen Akigolar, en alternatifsiz yeri haline gelen hücum bölgesi için takviye arayışına girdi. Manisa temsilcisinin listesindeki 32 yaşındaki gurbetçi forvet DenizKadah, geçen sezon Süper Lig’de 25 maçta 9 gol attı. Deniz, Almanya Bundesliga’da Hannover 96, ülkemizde ÇaykurRizespor formalarını da giydi. Ayrıca Akhisaspor’unSpor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor’da 2016-17 sezonunda 20, geçen sezon da 16 gol atan 31 yaşındaki Hollandalı forvetRydellPoepon ile de ilgilendiği iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.