AKİGO’NUN RAKİBİ ANTALYASPOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2016 - 10:03, Güncelleme: 23.09.2016 - 10:03
 

AKİGO’NUN RAKİBİ ANTALYASPOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, dün Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayıp saat 15.00’de havayolu ile İzmir’den Antalya’ya hareket ederek burada maç saatini bekliyor. Turgay Şeren Sezonu 5.hafta açılış müsabakası 23 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Antalya Stadyumunda yapılacak.
7. RANDEVU Konuk ekip Akhisar Belediyespor, yarın karşılaşacağı Antalyaspor ile 7.randevuya hazırlanırken Süper Lig’de 6 karşılaşmada 2 kez galip gelirken deplasmanda hiç kazanamadı. Ev sahibi ekip ise rakibine karşı 2 galibiyeti bulunurken 2 kez de beraberlik ile geçildi. İki ekip arasındaki son karşılaşmada 3 Nisan 2016 tarihinde Manisa 19 Mayıs Stadyumunda 2-2 beraberlik ile son bulmuştu. Spor Toto Süper Lig’i 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda geride kalan 4 haftada Akhisar Belediyespor 3 puan ile 13.sırada yer alırken, henüz galibiyeti bulunmayan Antalyaspor ise 1 puan ile ligin 17.sırasında bulunuyor. KAFKAS ANTALYA’YI KANATLARDAN VURACAK Tolunay Kafkas ile ligde Çaykur Rize ve Beşiktaş maçlarının 3.maçında Antalyaspor’a konuk olacak yeşil-siyahlılar da tek hedef 3 puan. Hücum futbolunu sahaya yansıtarak taktik belirleyen Kafkas ve kurmayları Antalya’yı kanatlardan ceza sahasına yükleme yaparak Rodallega, Vaz Te ve orta sahanın desteği ile golü bulmayı hedefliyor. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalyaspor karşısına muhtemelen Fatih Öztürk, Miquel Lopes, Tolga Ünlü, Caner Osmanpaşa, Ömer Bayram, Custodio, Ricardo Vaz Te, N’Guemo, Soner, Muğdat, Rodallega ile çıkması bekleniyor. Akhisar Belediyespor’da ligin 5.haftasında konuk olacağı Antalyaspor karşısında sakatlığı bulunan Douglao kadroda yer alamayacak.    
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, dün Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayıp saat 15.00’de havayolu ile İzmir’den Antalya’ya hareket ederek burada maç saatini bekliyor. Turgay Şeren Sezonu 5.hafta açılış müsabakası 23 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Antalya Stadyumunda yapılacak.
7. RANDEVU
Konuk ekip Akhisar Belediyespor, yarın karşılaşacağı Antalyaspor ile 7.randevuya hazırlanırken Süper Lig’de 6 karşılaşmada 2 kez galip gelirken deplasmanda hiç kazanamadı. Ev sahibi ekip ise rakibine karşı 2 galibiyeti bulunurken 2 kez de beraberlik ile geçildi. İki ekip arasındaki son karşılaşmada 3 Nisan 2016 tarihinde Manisa 19 Mayıs Stadyumunda 2-2 beraberlik ile son bulmuştu.
Spor Toto Süper Lig’i 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda geride kalan 4 haftada Akhisar Belediyespor 3 puan ile 13.sırada yer alırken, henüz galibiyeti bulunmayan Antalyaspor ise 1 puan ile ligin 17.sırasında bulunuyor.

KAFKAS ANTALYA’YI KANATLARDAN VURACAK
Tolunay Kafkas ile ligde Çaykur Rize ve Beşiktaş maçlarının 3.maçında Antalyaspor’a konuk olacak yeşil-siyahlılar da tek hedef 3 puan. Hücum futbolunu sahaya yansıtarak taktik belirleyen Kafkas ve kurmayları Antalya’yı kanatlardan ceza sahasına yükleme yaparak Rodallega, Vaz Te ve orta sahanın desteği ile golü bulmayı hedefliyor.
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalyaspor karşısına muhtemelen Fatih Öztürk, Miquel Lopes, Tolga Ünlü, Caner Osmanpaşa, Ömer Bayram, Custodio, Ricardo Vaz Te, N’Guemo, Soner, Muğdat, Rodallega ile çıkması bekleniyor.
Akhisar Belediyespor’da ligin 5.haftasında konuk olacağı Antalyaspor karşısında sakatlığı bulunan Douglao kadroda yer alamayacak.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.