ALTIN ÇOCUKLARDAN İTALYA SERÜVENİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2017 - 11:12, Güncelleme: 04.10.2017 - 11:12
 

ALTIN ÇOCUKLARDAN İTALYA SERÜVENİ

İtalya’nın Ancona şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Milli takım adına yarışan MBBS’un başarılı jimnastik takımı hatırlayacağınız üzere ülkemize 2 altın ve 1 gümüş madalya ile dönmüştü. Manisa ve Türkiye’nin gurur kaynağı olan Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret edip, İtalya serüvenini paylaştılar.
Dünya çapında elde ettikleri altın madalyaların ardından kendilerine verilen ‘Altın Çocuklar’ lakabının çok yakıştığını belirten Cengiz Ergün; “Bizleri gururlandırıyorsunuz, şampiyonalarda ay-yıldızlı Türk bayrağımızı dalgalandırarak, gönüllerimizi fethediyorsunuz. Bunlar kolay kolay unutulacak duygular değil. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu başarıların devamı gelecektir. Bizlerde üzerimize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız. Şampiyonalarda yanınızda olamasak da gönlümüz hep sizin yanınızda” dedi. ALTIN ÇOCUKLARA ALTIN! Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar ve Gökmen Aytaç, Antrenörler Yasin Talay ve Emre Değirmenci, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yasemin Buket Aktan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş de hazır bulundu. Başkan Ergün, ziyaretin sonunda başarılı sporcuları tebrik ederek teşvik ve katkı sağlamak amacıyla altın hediye etti.   O GÜNÜ HATIRLAYALIM… İtalya’nın Ancona şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda milli takım adına mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü cimnastik takımı sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı 15-17 yaş kategorisinde zirveye ulaşarak tüm Avrupa’ya milli marşımızı dinletti. Çiftlerde de 15-17 yaş kategorisinde Ayşe Begüm Onbaşı-Mehmet Ercoş ikilisi gümüş madalya kazandı. İkili Deniz Şahin ile birlikte yarıştıkları trio kategorisinde de Avrupa Şampiyonu oldu.  
İtalya’nın Ancona şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Milli takım adına yarışan MBBS’un başarılı jimnastik takımı hatırlayacağınız üzere ülkemize 2 altın ve 1 gümüş madalya ile dönmüştü. Manisa ve Türkiye’nin gurur kaynağı olan Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret edip, İtalya serüvenini paylaştılar.
Dünya çapında elde ettikleri altın madalyaların ardından kendilerine verilen ‘Altın Çocuklar’ lakabının çok yakıştığını belirten Cengiz Ergün; “Bizleri gururlandırıyorsunuz, şampiyonalarda ay-yıldızlı Türk bayrağımızı dalgalandırarak, gönüllerimizi fethediyorsunuz. Bunlar kolay kolay unutulacak duygular değil. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu başarıların devamı gelecektir. Bizlerde üzerimize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız. Şampiyonalarda yanınızda olamasak da gönlümüz hep sizin yanınızda” dedi.


ALTIN ÇOCUKLARA ALTIN!
Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar ve Gökmen Aytaç, Antrenörler Yasin Talay ve Emre Değirmenci, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yasemin Buket Aktan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş de hazır bulundu. Başkan Ergün, ziyaretin sonunda başarılı sporcuları tebrik ederek teşvik ve katkı sağlamak amacıyla altın hediye etti.


 
O GÜNÜ HATIRLAYALIM…
İtalya’nın Ancona şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda milli takım adına mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü cimnastik takımı sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı 15-17 yaş kategorisinde zirveye ulaşarak tüm Avrupa’ya milli marşımızı dinletti. Çiftlerde de 15-17 yaş kategorisinde Ayşe Begüm Onbaşı-Mehmet Ercoş ikilisi gümüş madalya kazandı. İkili Deniz Şahin ile birlikte yarıştıkları trio kategorisinde de Avrupa Şampiyonu oldu.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.