ALTIN KEMER İÇİN YOLA ÇIKTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2017 - 10:39, Güncelleme: 12.05.2017 - 10:39
 

ALTIN KEMER İÇİN YOLA ÇIKTI

Türkiye Profesyonel Kickboks Altın Kemer Şampiyonası yarın İstanbul’da başlıyor. Manisalı Profesyonel Kickboks Sporcusu Can Emir Göç, bu şampiyonada Manisa’yı temsil edecek. Altın Kemer için yola çıkan başarılı sporcu Göç, geçen yıllarda dövüş sporu Muay Thai’da da Avrupa 3’üncülüğü elde ederek Türkiye’ye bronz madalya kazandırmıştı.
HABER CANER KILIÇ Manisalı Profesyonel Kickboks Sporcusu Can Emir Göç, yarın İstanbul’da düzenlenecek olan 'Türkiye Profesyonel Kickboks Altın Kemer Şampiyonası'nda Manisalıların gururu olmak adına yola çıktı. Altın Kemer’i Manisa’ya getirmek için İstanbul yolunu tutan Can Emir Göç ile antrenörü Selahattin Akay, Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi. Öte yandan, profesyonel sporcu Göç geçen gün gazetemize konuşarak, bu güne kadar birçok başarılar elde etmesine rağmen destek göremedikleri için zorlandıklarını söylemişti. Manisa’yı temsil ederek birçok dereceler elde etseler de, kendilerine sahip çıkılmadığını belirten başarılı sporcu, bu yüzden yetenekli gençlerin spordan uzak kaldığını vurgulamışlardı.   KONYALI AHMET USTA MORAL YEMEĞİ VERDİ Manisa’nın beğenilen mekanlarından 'Konyalı Ahmet Usta' Altın Kemer için ringe çıkmaya hazırlanan sporcuyu ve antrenörünü yolculuk öncesi akşam yemeğinde ağırladı. Moral yemeğinde sporcularla yakından ilgilenen işletme sahibi Ahmet Kabadayı, kendilerine başarılar diledi.   YOL MASRAFLARINI TAMER AKKAL KARŞILADI Hiçbir maddi destek görmeden Manisa’yı temsil etmek için şampiyona yolculuğuna çıkan Profesyonel Kickboks Sporcusu Can Emir Göç ve antrenörü Selahattin Akay’ın yol ücretlerini de MHP Manisa eski İl Başkanı Tamer Akkal üstlendi.  
Türkiye Profesyonel Kickboks Altın Kemer Şampiyonası yarın İstanbul’da başlıyor. Manisalı Profesyonel Kickboks Sporcusu Can Emir Göç, bu şampiyonada Manisa’yı temsil edecek. Altın Kemer için yola çıkan başarılı sporcu Göç, geçen yıllarda dövüş sporu Muay Thai’da da Avrupa 3’üncülüğü elde ederek Türkiye’ye bronz madalya kazandırmıştı.
HABER
CANER KILIÇ

Manisalı Profesyonel Kickboks Sporcusu Can Emir Göç, yarın İstanbul’da düzenlenecek olan 'Türkiye Profesyonel Kickboks Altın Kemer Şampiyonası'nda Manisalıların gururu olmak adına yola çıktı. Altın Kemer’i Manisa’ya getirmek için İstanbul yolunu tutan Can Emir Göç ile antrenörü Selahattin Akay, Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi. Öte yandan, profesyonel sporcu Göç geçen gün gazetemize konuşarak, bu güne kadar birçok başarılar elde etmesine rağmen destek göremedikleri için zorlandıklarını söylemişti. Manisa’yı temsil ederek birçok dereceler elde etseler de, kendilerine sahip çıkılmadığını belirten başarılı sporcu, bu yüzden yetenekli gençlerin spordan uzak kaldığını vurgulamışlardı.
 
KONYALI AHMET USTA
MORAL YEMEĞİ VERDİ

Manisa’nın beğenilen mekanlarından 'Konyalı Ahmet Usta' Altın Kemer için ringe çıkmaya hazırlanan sporcuyu ve antrenörünü yolculuk öncesi akşam yemeğinde ağırladı. Moral yemeğinde sporcularla yakından ilgilenen işletme sahibi Ahmet Kabadayı, kendilerine başarılar diledi.


 
YOL MASRAFLARINI TAMER AKKAL KARŞILADI

Hiçbir maddi destek görmeden Manisa’yı temsil etmek için şampiyona yolculuğuna çıkan Profesyonel Kickboks Sporcusu Can Emir Göç ve antrenörü Selahattin Akay’ın yol ücretlerini de MHP Manisa eski İl Başkanı Tamer Akkal üstlendi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.