AMATÖRLERE MALZEME DESTEĞİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2012 - 19:45, Güncelleme: 08.05.2012 - 19:45
 

AMATÖRLERE MALZEME DESTEĞİ

Manisa Valiliği İl Özel İdaresi 2. Amatör Lig’de mücadele eden futbol kulüplerine malzeme yardımında bulundu
 Manisa Valiliği İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen törenle 2. Amatör Lig’de mücadele eden 40 Amatör Futbol Kulübüne forma, krampon ve malzemeleri teslim edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 75.Yıl Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, İl Özel idaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Aytekin, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.Organizasyonda konuşan Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Tipobet Başkanı İsmail Aydın’ın amatör sporlarına destek olan bütün kesime teşekkür etti.  “Çocuklarımız her şeyimiz” Her alanda spora öncelik verilmesi gerektiğini ifade eden Vali Halil İbrahim Daşöz ise, “Manisa İl Özel İdaresi asli görevlerinin yanında bu tür hizmetleri de yerine getirmektedir. Çocuklarımız her şeyimiz.  Spor, sadece spor değildir. Spor sağlıktır, demokrasidir, iletişim ve sosyalleşmedir. Bireysel yaşamımızda spora önem vermeliyiz. Kulüplerimizin çalışmalarına önem ve öncelik vermeliyiz. Bunu başardığımız zaman sporcularımız başarılar getirecektir” dedi. Konuşmalardan sonra Vali Daşöz ve protokol Manisa 2. Amatör kümede mücadele eden 40 amatör futbol kulübü temsilcisine 5 futbol topu, 18 çift krampon, forma, şort ve tozluk verdi.  
Manisa Valiliği İl Özel İdaresi 2. Amatör Lig’de mücadele eden futbol kulüplerine malzeme yardımında bulundu
 Manisa Valiliği İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen törenle 2. Amatör Lig’de mücadele eden 40 Amatör Futbol Kulübüne forma, krampon ve malzemeleri teslim edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 75.Yıl Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, İl Özel idaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Aytekin, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.Organizasyonda konuşan Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Tipobet Başkanı İsmail Aydın’ın amatör sporlarına destek olan bütün kesime teşekkür etti. 

“Çocuklarımız her şeyimiz”

Her alanda spora öncelik verilmesi gerektiğini ifade eden Vali Halil İbrahim Daşöz ise, “Manisa İl Özel İdaresi asli görevlerinin yanında bu tür hizmetleri de yerine getirmektedir. Çocuklarımız her şeyimiz.  Spor, sadece spor değildir. Spor sağlıktır, demokrasidir, iletişim ve sosyalleşmedir. Bireysel yaşamımızda spora önem vermeliyiz. Kulüplerimizin çalışmalarına önem ve öncelik vermeliyiz. Bunu başardığımız zaman sporcularımız başarılar getirecektir” dedi. Konuşmalardan sonra Vali Daşöz ve protokol Manisa 2. Amatör kümede mücadele eden 40 amatör futbol kulübü temsilcisine 5 futbol topu, 18 çift krampon, forma, şort ve tozluk verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.