ANEMONUN SULTANLARI 5'TE 5 YAPTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2012 - 17:26, Güncelleme: 06.02.2012 - 17:26
 

ANEMONUN SULTANLARI 5'TE 5 YAPTI

Filede Manisa derbisinde gülen taraf Anemon Hotels oldu. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Turgutlu Seramiksan’ı ağırlayan Anemonun Sultanları, rakibini devirmeyi başararak ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkardı
 Voleybol Federasyonu Bölgesel Bayanlar Voleybol müsabakalarında B Grubu maçında Anemon Hotels Spor Kulübü ile Turgutlu Seramiksan Spor Kulübü, Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu’nda ikinci yarı müsabakasında kozlarını paylaştılar. Anemon Hotels Spor Kulübü karşılaşmaya yenilgisiz olarak çıktı. Rakibi Turgutlu Seramiksan  Spor Kulübü’nün  üst sıralarda yer alabilmesi için kazanması gereken karşılaşmada maça hızlı başlayan Anemon Hotels Spor Kulübü karşılaşmadan 3:1 galip ayrıldı. Anemon Hotels Spor Kulübü maça Seda, Hidayet, Merve, Gizem, Emel, Seçil ve Libero Özge altılısıyla başladı. Anemon Hotels Spor Kulübü ilk seti 25:22 kaybetti. İkinci seti Grandbetting 25:18 aldı. Üçüncü seti 25:20 ve dördüncü seti de 25:22 Anemon Hotels Spor Kulübü kazanarak 5  maçta üst üste  galip gelerek 15 puana yükseldi ve  liderliğini sürdürdü. Tribünler tıklık tıklım Çok amaçlı Spor Salonu’nu dolduran seyirciler çok keyifli ve çekişmeli bir maç seyrettiler. Gençlik Spor İl müdürü Mehmet Uçak, Manisa Belediye Başkan yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş, Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Erkul maçı izleyenler arasındaydı.Seyircilerin müthiş tezahuratları arasında çok keyifli bir maç izleyen seyirciler oldukça heyecanlandı. Anemon Hotels Spor kulübü oyuncuları ve seyirciler maç sonunda tribün şov yaparak kazanmanın sevincini yaşadılar. Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş maçtan sonra tüm sporcularına Anemon Hotels de kutlama yemeği vererek tüm sporcularını teker teker terbik ederek başarılarının devamını diledi.
Filede Manisa derbisinde gülen taraf Anemon Hotels oldu. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Turgutlu Seramiksan’ı ağırlayan Anemonun Sultanları, rakibini devirmeyi başararak ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkardı
 Voleybol Federasyonu Bölgesel Bayanlar Voleybol müsabakalarında B Grubu maçında Anemon Hotels Spor Kulübü ile Turgutlu Seramiksan Spor Kulübü, Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu’nda ikinci yarı müsabakasında kozlarını paylaştılar. Anemon Hotels Spor Kulübü karşılaşmaya yenilgisiz olarak çıktı. Rakibi Turgutlu Seramiksan  Spor Kulübü’nün  üst sıralarda yer alabilmesi için kazanması gereken karşılaşmada maça hızlı başlayan Anemon Hotels Spor Kulübü karşılaşmadan 3:1 galip ayrıldı. Anemon Hotels Spor Kulübü maça Seda, Hidayet, Merve, Gizem, Emel, Seçil ve Libero Özge altılısıyla başladı. Anemon Hotels Spor Kulübü ilk seti 25:22 kaybetti. İkinci seti Grandbetting 25:18 aldı. Üçüncü seti 25:20 ve dördüncü seti de 25:22 Anemon Hotels Spor Kulübü kazanarak 5  maçta üst üste  galip gelerek 15 puana yükseldi ve  liderliğini sürdürdü.

Tribünler tıklık tıklım

Çok amaçlı Spor Salonu’nu dolduran seyirciler çok keyifli ve çekişmeli bir maç seyrettiler. Gençlik Spor İl müdürü Mehmet Uçak, Manisa Belediye Başkan yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş, Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Erkul maçı izleyenler arasındaydı.Seyircilerin müthiş tezahuratları arasında çok keyifli bir maç izleyen seyirciler oldukça heyecanlandı. Anemon Hotels Spor kulübü oyuncuları ve seyirciler maç sonunda tribün şov yaparak kazanmanın sevincini yaşadılar. Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş maçtan sonra tüm sporcularına Anemon Hotels de kutlama yemeği vererek tüm sporcularını teker teker terbik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.