ATA KIZLARI ŞAMPİYON GİBİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2019 - 16:35, Güncelleme: 18.11.2019 - 16:35
 

ATA KIZLARI ŞAMPİYON GİBİ

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta Manisa’yı başarıyla temsil eden Ata Spor kızlarının bileği bükülmüyor. Ligin ilk iki sırasını oluşturan takımların mücadelesinde gülen taraf lider Ata Spor oldu.  
Haber; Caner KILIÇ Lider Ata Spor Bayan Voleybol takımı, ligin 2. sırasında yer alan Yalova temsilcisi Çiftlikköy Bld. ile karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadelede, baştan sona üstün bir performans sergileyen Ata Spor kızları rakibine hiç set vermedi. 25-16 ve 25-14 ve 25-15’lik setlerle maçı 3-0 kazanan Manisa temsilcisi, ligde oynadığı 7 maçın 6’sından galibiyetle dönerken sadece 1 maçta rakibini yenemedi.  BAŞARILI ANTRENÖR EKİBİNİ KUTLADI Önce okul takımı olarak kurulan ve daha sonra kıt imkanlara rağmen profesyonelliğe kadar uzanan Ata Spor Kulübü’nün başarılı Antrenörü Osman Koca, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Antrenör Koca; "Kendi evimizde, kızlarımız taraftarımız önünde iyi bir maç çıkardı. Oyuncularıma ve ekibimi kutluyorum. Daha büyük başarılarla Manisa’mızı temsil edeceğimize inancımız tamdır. Aldığımız başarılı sonuçlarla, bize destek verilmesi halinde neler yapabileceğimizi de kanıtlamış olduk. Manisa’mızın bu takımına sahip çıkmasını bekliyoruz.”dedi. Öte yandan sultanlar, maç öncesi pankart açarak kadına şiddete tepki gösterdi.
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta Manisa’yı başarıyla temsil eden Ata Spor kızlarının bileği bükülmüyor. Ligin ilk iki sırasını oluşturan takımların mücadelesinde gülen taraf lider Ata Spor oldu.  
Haber; Caner KILIÇ
Lider Ata Spor Bayan Voleybol takımı, ligin 2. sırasında yer alan Yalova temsilcisi Çiftlikköy Bld. ile karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadelede, baştan sona üstün bir performans sergileyen Ata Spor kızları rakibine hiç set vermedi. 25-16 ve 25-14 ve 25-15’lik setlerle maçı 3-0 kazanan Manisa temsilcisi, ligde oynadığı 7 maçın 6’sından galibiyetle dönerken sadece 1 maçta rakibini yenemedi. 

BAŞARILI ANTRENÖR EKİBİNİ KUTLADI


Önce okul takımı olarak kurulan ve daha sonra kıt imkanlara rağmen profesyonelliğe kadar uzanan Ata Spor Kulübü’nün başarılı Antrenörü Osman Koca, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Antrenör Koca; "Kendi evimizde, kızlarımız taraftarımız önünde iyi bir maç çıkardı. Oyuncularıma ve ekibimi kutluyorum. Daha büyük başarılarla Manisa’mızı temsil edeceğimize inancımız tamdır. Aldığımız başarılı sonuçlarla, bize destek verilmesi halinde neler yapabileceğimizi de kanıtlamış olduk. Manisa’mızın bu takımına sahip çıkmasını bekliyoruz.”dedi.

Öte yandan sultanlar, maç öncesi pankart açarak kadına şiddete tepki gösterdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.