BAYRAKTAR MANİSA'YA GERİ DÖNDÜ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2017 - 08:46, Güncelleme: 13.01.2017 - 08:46
 

BAYRAKTAR MANİSA'YA GERİ DÖNDÜ

Manisa Büyükşehir Belediyespor devre arası transfer döneminde kadrosuna güçlü isimleri ilave etti. Takım Süper Lig tecrübesi bulunan 31 yaşındaki defans oyuncusu Ufukhan Bayraktar ile imzaları attı.
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Konya Anadolu Selçukspor'da oynayan ve daha önce Trabzonspor'da Süper Lig tecrübesi olan Ufukhan Bayraktar ile bir buçuk yıllık anlaşma sağladı. Manisa'ya yabancı olmadığını hatırlatan Bayraktar; 'Manisa’da güzel günler geçirdim. Burada şampiyonluk yaşadım. İnşallah yeni kulübümde de şampiyonluklar yaşarım.Manisa Büyükşehir Belediyespor'un önemli hedefleri var. Ben de bu hedeflere katkı sağlamak için buradayım. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere Kulüp Başkanımız ve transferimde emeği geçen yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşırız.'diye konuştu. TECRÜBESİNE GÜVENİYORUZ Tecrübeli oyuncu Ufukhan Bayraktar’ın transferinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü, 'Bayraktar kardeşimiz güvendiğimiz bir oyuncu. Geçmişte elde ettiği tecrübeleri sahaya yansıtarak, şampiyonluk yolunda bize önemli katkı sağlayacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. Bu transferin hem kulübümüz, hem de oyuncumuz için hayırlı olmasını diliyorum' dedi. BAYRAKTAR'IN FUTBOL KARİYERİ Defans bölgesinde görev yapan 31 yaşındaki Ufukhan Bayraktar, profesyonelliğe ilk adımı Trabzonspor’da attı. Daha sonra sırasıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor, Çaykur Rizespor, Konyaspor, Altay, Karşıyaka, Kayseri Erciyespor, Adana Demirspor, Orduspor ve Kocaeli Birlikspor formaları giyen tecrübeli isim son olarak Konya Anadolu Selçukspor’da görev yapmıştı. Ufukhan Bayraktar, Manisapor’un 2008-2009 yılında şampiyon olarak Süper Lig’e çıktığı sezonda siyah-beyazlı forması giyiyordu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor devre arası transfer döneminde kadrosuna güçlü isimleri ilave etti. Takım Süper Lig tecrübesi bulunan 31 yaşındaki defans oyuncusu Ufukhan Bayraktar ile imzaları attı.
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Konya Anadolu Selçukspor'da oynayan ve daha önce Trabzonspor'da Süper Lig tecrübesi olan Ufukhan Bayraktar ile bir buçuk yıllık anlaşma sağladı. Manisa'ya yabancı olmadığını hatırlatan Bayraktar; 'Manisa’da güzel günler geçirdim. Burada şampiyonluk yaşadım. İnşallah yeni kulübümde de şampiyonluklar yaşarım.Manisa Büyükşehir Belediyespor'un önemli hedefleri var. Ben de bu hedeflere katkı sağlamak için buradayım. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere Kulüp Başkanımız ve transferimde emeği geçen yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşırız.'diye konuştu.


TECRÜBESİNE GÜVENİYORUZ
Tecrübeli oyuncu Ufukhan Bayraktar’ın transferinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü, 'Bayraktar kardeşimiz güvendiğimiz bir oyuncu. Geçmişte elde ettiği tecrübeleri sahaya yansıtarak, şampiyonluk yolunda bize önemli katkı sağlayacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. Bu transferin hem kulübümüz, hem de oyuncumuz için hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

BAYRAKTAR'IN FUTBOL KARİYERİ
Defans bölgesinde görev yapan 31 yaşındaki Ufukhan Bayraktar, profesyonelliğe ilk adımı Trabzonspor’da attı. Daha sonra sırasıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor, Çaykur Rizespor, Konyaspor, Altay, Karşıyaka, Kayseri Erciyespor, Adana Demirspor, Orduspor ve Kocaeli Birlikspor formaları giyen tecrübeli isim son olarak Konya Anadolu Selçukspor’da görev yapmıştı. Ufukhan Bayraktar, Manisapor’un 2008-2009 yılında şampiyon olarak Süper Lig’e çıktığı sezonda siyah-beyazlı forması giyiyordu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.