BEŞİKTAŞ REKOR KIRIYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2017 - 12:20, Güncelleme: 06.10.2017 - 12:20
 

BEŞİKTAŞ REKOR KIRIYOR

Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluğa ulaşarak amblemine üçüncü yıldızı ekleyen Beşiktaş, şu ana kadar tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da,yeni sezon formalarıylasatış rekoru kırdı.
HABER CANER KILIÇ Çubuklu, beyaz ve gri olmak üzere üç farklı modelde, 12 Temmuz'da satışa çıkarılan yeni sezon formalarına Beşiktaş taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. İki aylık süre içinde yaklaşık 200 bin formanın satıldığı belirtildi. Manisa’da BJK Kartal Yuvası Mağaza sahibi Murat Serhat Sarıbal 2 aylık süre içinde gerçekleştirilen forma satış rakamının bir rekor olduğunu söyledi.BJK Kartal Yuvası Manisa mağazasının 2015 yılında açıldığını belirten Sarıbal, o yıldan bu zamana kadar Manisalı Beşiktaş taraftarlarının yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını dile getirdi. Sarıbal; “Bu yıl yaklaşık 2 ay önce çıkan yeni ürünlerimiz var. Bunun yanı sıra kış sezonu için yeni ürünlerimiz de geldi. Kırtasiye ürünleri de geldi.” dedi. MANİSA MERKEZDE DE SATIŞLAR %150 ARTTI Geçtiğimiz senelere oranla Beşiktaş’ın forma satışlarında bu yıl rekor kırdığını belirten Sarıbal; “Örneğin önceki yıllarda formalar yeni çıktığında ilk ay içerisinde 30-40 bin civarlarında satılıyordu. Bu yıl da ilk ay150 bin civarında forma satıldı. 2’inci ayda 200 bin civarını yakaladı. Hedef bu yıl 600-700 bin forma satışı. Taraftarın ilgisi devam ettikçe bu rekoru kıracağımıza inanıyoruz. Manisa merkezde de aynı ilgiyi görüyoruz. Yaklaşık iki ay önce piyasaya sürülen yeni formalarda satışlar neredeyse %150 arttı.” BEŞİKTAŞ GOL ATTIKÇA FORMA SATACAK Formaların çok güzel olmasının yanı sıra şampiyonluk sonrası kazanılan üç yıldızın da satışlarda büyük etkiye sahip olduğunun altını çizen Sarıbal; “Bu takımın başarısı da çok önemli. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısı ve ligdeki başarısı devam ederse, zannediyorum ki taraftar mağazalara daha çok akın edecek.” diye konuştu.
Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluğa ulaşarak amblemine üçüncü yıldızı ekleyen Beşiktaş, şu ana kadar tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da,yeni sezon formalarıylasatış rekoru kırdı.
HABER
CANER KILIÇ


Çubuklu, beyaz ve gri olmak üzere üç farklı modelde, 12 Temmuz'da satışa çıkarılan yeni sezon formalarına Beşiktaş taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. İki aylık süre içinde yaklaşık 200 bin formanın satıldığı belirtildi. Manisa’da BJK Kartal Yuvası Mağaza sahibi Murat Serhat Sarıbal 2 aylık süre içinde gerçekleştirilen forma satış rakamının bir rekor olduğunu söyledi.BJK Kartal Yuvası Manisa mağazasının 2015 yılında açıldığını belirten Sarıbal, o yıldan bu zamana kadar Manisalı Beşiktaş taraftarlarının yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını dile getirdi. Sarıbal; “Bu yıl yaklaşık 2 ay önce çıkan yeni ürünlerimiz var. Bunun yanı sıra kış sezonu için yeni ürünlerimiz de geldi. Kırtasiye ürünleri de geldi.” dedi.


MANİSA MERKEZDE DE SATIŞLAR %150 ARTTI
Geçtiğimiz senelere oranla Beşiktaş’ın forma satışlarında bu yıl rekor kırdığını belirten Sarıbal; “Örneğin önceki yıllarda formalar yeni çıktığında ilk ay içerisinde 30-40 bin civarlarında satılıyordu. Bu yıl da ilk ay150 bin civarında forma satıldı. 2’inci ayda 200 bin civarını yakaladı. Hedef bu yıl 600-700 bin forma satışı. Taraftarın ilgisi devam ettikçe bu rekoru kıracağımıza inanıyoruz. Manisa merkezde de aynı ilgiyi görüyoruz. Yaklaşık iki ay önce piyasaya sürülen yeni formalarda satışlar neredeyse %150 arttı.”




BEŞİKTAŞ GOL ATTIKÇA FORMA SATACAK
Formaların çok güzel olmasının yanı sıra şampiyonluk sonrası kazanılan üç yıldızın da satışlarda büyük etkiye sahip olduğunun altını çizen Sarıbal; “Bu takımın başarısı da çok önemli. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısı ve ligdeki başarısı devam ederse, zannediyorum ki taraftar mağazalara daha çok akın edecek.” diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.