BOSNA’DA MANİSA RÜZGARI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2018 - 08:40, Güncelleme: 06.06.2018 - 08:40
 

BOSNA’DA MANİSA RÜZGARI

Bosna Hersek’in Bihaç kentinde yapılan Ümitler Judo Balkan Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Niyazi Gökçen 66 kg’da altın madalyanın sahibi olurken, Salihli Belediyespor’danHilal Öztürk +70 kg’da gümüş, Ceren Kanyılmaz da 40 kg’da bronz madalya kazanarak Türkiye’nin ve Manisa’nın gururu oldular.
Ümitler Balkan Şampiyonası, Bosna Hersek’in Bihaç kentinde ev sahibi Bosna Hersek başta olmak üzere Türkiye, Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya ve Bulgaristan olmak üzere 9 ülkeden 97’si kadın ve 75’i erkek olmak üzere toplam 172 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Türkiye Şampiyonasında ve Avrupa Kupalarında derece yapan Salihli Belediyespor Judo Takımından Hilal Öztürk ve Ceren Kanyılmaz, Balkan Şampiyonası'nda ay-yıldızlı forma ile madalya mücadelesi verdi. Şampiyonada +70 kilogramda Hilal Öztürk gümüş madalya, 40 kilogramda Ceren Kanyılmaz ise bronz madalya kazandı. Ümitler Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi ay-yıldızlı forma ile gümüş ve bronz madalya kazandıran Salihlili judocular Hilal Öztürk ve Ceren Kanyılmaz’ı başarılarından dolayı kutlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda: “Bizlere bu gururu yaşatan milli judolarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. ​ NİYAZİ’DEN ALTIN MADALYA Manisa’yı ve ülkemizi Avrupa arenalarında en iyi şekilde temsil etmeye devam eden Manisa BBSK Judo Takımı sporcuları, başarılarına bir yenisini eklediler. Daha öncede farklı kategorilerde Avrupa Şampiyonu çıkaran yeşil-beyazlı camia, bir Avrupa Şampiyonu daha çıkardı. Bosna Hersek’te düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonasında Manisa ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’u Milli Takım’da temsil eden Nizayi Gökçen, altın madalyanın sahibi oldu. 66 kg sporcusu Niyazi Gökçen, finalde Romen C. Bucataru’yu altın skorda yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Madalya töreni sonrası kısa bir açıklama yapan Niyazi: “Şampiyon olduğum için çok mutluyum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, kulübümüze, Kulüp Başkanımız Mevlüt Aktan’a, yöneticilerimize, Federasyon başkanımız Sezer Huysuz’a, Milli takım antrenörlerimize çok teşekkür ederim. Elde ettiğim şampiyonluğu bana inanan ve güvenen herkese armağan ediyorum” dedi.  
Bosna Hersek’in Bihaç kentinde yapılan Ümitler Judo Balkan Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Niyazi Gökçen 66 kg’da altın madalyanın sahibi olurken, Salihli Belediyespor’danHilal Öztürk +70 kg’da gümüş, Ceren Kanyılmaz da 40 kg’da bronz madalya kazanarak Türkiye’nin ve Manisa’nın gururu oldular.
Ümitler Balkan Şampiyonası, Bosna Hersek’in Bihaç kentinde ev sahibi Bosna Hersek başta olmak üzere Türkiye, Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya ve Bulgaristan olmak üzere 9 ülkeden 97’si kadın ve 75’i erkek olmak üzere toplam 172 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Türkiye Şampiyonasında ve Avrupa Kupalarında derece yapan Salihli Belediyespor Judo Takımından Hilal Öztürk ve Ceren Kanyılmaz, Balkan Şampiyonası'nda ay-yıldızlı forma ile madalya mücadelesi verdi. Şampiyonada +70 kilogramda Hilal Öztürk gümüş madalya, 40 kilogramda Ceren Kanyılmaz ise bronz madalya kazandı. Ümitler Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi ay-yıldızlı forma ile gümüş ve bronz madalya kazandıran Salihlili judocular Hilal Öztürk ve Ceren Kanyılmaz’ı başarılarından dolayı kutlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda: “Bizlere bu gururu yaşatan milli judolarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.



NİYAZİ’DEN ALTIN MADALYA
Manisa’yı ve ülkemizi Avrupa arenalarında en iyi şekilde temsil etmeye devam eden Manisa BBSK Judo Takımı sporcuları, başarılarına bir yenisini eklediler. Daha öncede farklı kategorilerde Avrupa Şampiyonu çıkaran yeşil-beyazlı camia, bir Avrupa Şampiyonu daha çıkardı. Bosna Hersek’te düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonasında Manisa ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’u Milli Takım’da temsil eden Nizayi Gökçen, altın madalyanın sahibi oldu. 66 kg sporcusu Niyazi Gökçen, finalde Romen C. Bucataru’yu altın skorda yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Madalya töreni sonrası kısa bir açıklama yapan Niyazi: “Şampiyon olduğum için çok mutluyum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, kulübümüze, Kulüp Başkanımız Mevlüt Aktan’a, yöneticilerimize, Federasyon başkanımız Sezer Huysuz’a, Milli takım antrenörlerimize çok teşekkür ederim. Elde ettiğim şampiyonluğu bana inanan ve güvenen herkese armağan ediyorum” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.