Büyükşehir’in Şampiyon Maratonu Ahmet Bayram Trabzon’dan Kupayla Döndü

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2021 - 10:34, Güncelleme: 25.02.2021 - 10:34
 

Büyükşehir’in Şampiyon Maratonu Ahmet Bayram Trabzon’dan Kupayla Döndü

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon maratoncusu Ahmet Bayram, 2021 Türkiye Maraton Şampiyonası ve 41. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’ndan 1’incilikle döndü.
22 Şubat Pazartesi günü, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2021 Türkiye Maraton Şampiyonası ve ‘Umuda Koş’ sloganı ile koronavirüsle mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına ithaf edilen 41’inci Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu koşuldu. Katıldığı her yarıştan derecelerle dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon maratoncusu Ahmet Bayram, 2021 Türkiye Maraton Şampiyonası ve 41. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’nu da boş geçmedi. 21 kilometrelik maratonu 1 saat 13 dakika dakikada koşan Bayram, 45-49 yaş kategorisinde 1’ncilik elde etti. Bayram, bu başarısıyla kulübü ve şehri bir kez daha gururlandırdı. KUPAYI DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK CENGİZ ERGÜN’E ARMAĞAN ETTİ Trabzon’da 1’incilik kupasını kaldırdığı, 22 Şubat Pazartesi gününün aynı zamanda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün doğum günü olması sebebiyle ona armağan ettiğini belirten Bayram, “Bu birinciliği, geçtiğimiz günlerde doğum günü olan Sayın Büyük Şehir Belediye Başkanım Sayın Cengiz Ergün’e armağan ediyorum. Başkanımızın yaşayacağı, nice güzel yılları olması dileğiyle” dedi. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü’ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Bayram, başarılarına yenilerini eklemek için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Atletizm Branşından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Velihan Yumrukaya da, son katıldığı maratondan birincilikle tamamlayan Ahmet Bayram’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon maratoncusu Ahmet Bayram, 2021 Türkiye Maraton Şampiyonası ve 41. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’ndan 1’incilikle döndü.

22 Şubat Pazartesi günü, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2021 Türkiye Maraton Şampiyonası ve ‘Umuda Koş’ sloganı ile koronavirüsle mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına ithaf edilen 41’inci Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu koşuldu. Katıldığı her yarıştan derecelerle dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon maratoncusu Ahmet Bayram, 2021 Türkiye Maraton Şampiyonası ve 41. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’nu da boş geçmedi. 21 kilometrelik maratonu 1 saat 13 dakika dakikada koşan Bayram, 45-49 yaş kategorisinde 1’ncilik elde etti. Bayram, bu başarısıyla kulübü ve şehri bir kez daha gururlandırdı.

KUPAYI DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK CENGİZ ERGÜN’E ARMAĞAN ETTİ

Trabzon’da 1’incilik kupasını kaldırdığı, 22 Şubat Pazartesi gününün aynı zamanda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün doğum günü olması sebebiyle ona armağan ettiğini belirten Bayram, “Bu birinciliği, geçtiğimiz günlerde doğum günü olan Sayın Büyük Şehir Belediye Başkanım Sayın Cengiz Ergün’e armağan ediyorum. Başkanımızın yaşayacağı, nice güzel yılları olması dileğiyle” dedi.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü’ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Bayram, başarılarına yenilerini eklemek için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Atletizm Branşından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Velihan Yumrukaya da, son katıldığı maratondan birincilikle tamamlayan Ahmet Bayram’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.