ÇEPNİDERE TAMAM SIRADA CAFERBEYLİ VAR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2015 - 09:59, Güncelleme: 27.07.2015 - 09:59
 

ÇEPNİDERE TAMAM SIRADA CAFERBEYLİ VAR

Sürekli ölümlü kazalara neden olan Turgutlu İlçesi Çepnidere yol kavşağı ıslahı için uzun bir uğraş veren CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer gözünü aynı sorunlarla muzdarip olan Caferbeyli’ye çevirdi
 Geçtiğimiz hafta, ölümlü kazaların yaşandığı Turgutlu İlçesi Çepnidere Kavşağı’nı gündemine alan CHP’li milletvekili Dr. Savoybetting Tur Yıldız Biçer, sorunların çözüme kavuşması için çalışmalar başlatmıştı. İlgili makamlarla bir bir görüşerek olumlu destek alan Vekil Biçer bu kaz de aynı sorunlarla muzdarip olan Salihli Caferbeyli yolunun takipçisi olmaya başladı. Önceki hafta Çepnidere’ye giderek köy halkının sorunlarını dinleyen biçer, kavşak problemlerini halletmek üzere ilk olarak Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile görüştü. Başkan Şirin’den gerekli destek sözünü alan CHP’li Biçer Manisa’ya dönerek Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz ile görüştü. Yoğun bir günün ardından bir sonraki gün de Manisa Karayolları 23. Şube Şefi Bülent Demirayak, Manisa Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu ile bir araya gelen Biçer, tüm ilgili makamlardan destek sözü aldı. Sorunların giderilmesi adına çalışmaların başlatılacağı bildirildi. Çepnidere desteğini arkasına alan CHP’li Biçer aynı sorunlarla gündeme gelen Salihli İlçesi Caferbeyli yolu için de çalışmalarını başlattı.   “ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ” Manisa Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Milletvekili Biçer ile yaptıkları görüşmenin ardından gerekenlerin yapılacağını bildirdi. Gençoğlu; “Sayın vekilim bizi ziyaret etti. Turgutlu yolu üzerindeki birkaç yol ve kavşakla şikayetlerini iletti. Görüş alış verişi yaptık. Bizde üzerimize ne düşerse yapacağımızı bildirdik. Vatandaşımızın yol konforu önemli. Görüş alışverişimiz ileriki gülerde daha farklı ilerleyecektir.” ifadelerinde bulundu.   SONRAKİ ROTA CAFERBEYLİ İlgili makamlardan destek gördüğü için mutlu olduğunu dile getiren CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer Salihli İlçesi Caferbeyi yolunun da takipçisi olacaklarını söyledi. CHP’li Biçer; “Bugün karayolları bölge şefimiz Bülent beyle başkanımız Yılmaz beyi ziyaret ettik. Sağolsun ikide bizle ilgilendiler. Bizim amacımız ölümlü kazaların gerçekleştiği ve ağır tonajlı araçların girmemsi gereken bir yol olan çeplidere yol ayrımının ortadan kalkması ve yolun girişindeki dere yatağının ıslah edilerek daha sağlıklı bir yolun yapılması şeklindeydi. Salihli deki Caferbeyli köyünün yolu ile ilgili bilgi aldık. Hem kendileri hem de Büyükşehir bir ekip gönderecek. Biz konunun takipçisi olacağız. Hayırlı olacağını düşünüyoruz. Teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Sürekli ölümlü kazalara neden olan Turgutlu İlçesi Çepnidere yol kavşağı ıslahı için uzun bir uğraş veren CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer gözünü aynı sorunlarla muzdarip olan Caferbeyli’ye çevirdi
 Geçtiğimiz hafta, ölümlü kazaların yaşandığı Turgutlu İlçesi Çepnidere Kavşağı’nı gündemine alan CHP’li milletvekili Dr. Savoybetting Tur Yıldız Biçer, sorunların çözüme kavuşması için çalışmalar başlatmıştı. İlgili makamlarla bir bir görüşerek olumlu destek alan Vekil Biçer bu kaz de aynı sorunlarla muzdarip olan Salihli Caferbeyli yolunun takipçisi olmaya başladı. Önceki hafta Çepnidere’ye giderek köy halkının sorunlarını dinleyen biçer, kavşak problemlerini halletmek üzere ilk olarak Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile görüştü. Başkan Şirin’den gerekli destek sözünü alan CHP’li Biçer Manisa’ya dönerek Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz ile görüştü. Yoğun bir günün ardından bir sonraki gün de Manisa Karayolları 23. Şube Şefi Bülent Demirayak, Manisa Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu ile bir araya gelen Biçer, tüm ilgili makamlardan destek sözü aldı. Sorunların giderilmesi adına çalışmaların başlatılacağı bildirildi. Çepnidere desteğini arkasına alan CHP’li Biçer aynı sorunlarla gündeme gelen Salihli İlçesi Caferbeyli yolu için de çalışmalarını başlattı.

 

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Manisa Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Milletvekili Biçer ile yaptıkları görüşmenin ardından gerekenlerin yapılacağını bildirdi. Gençoğlu; “Sayın vekilim bizi ziyaret etti. Turgutlu yolu üzerindeki birkaç yol ve kavşakla şikayetlerini iletti. Görüş alış verişi yaptık. Bizde üzerimize ne düşerse yapacağımızı bildirdik. Vatandaşımızın yol konforu önemli. Görüş alışverişimiz ileriki gülerde daha farklı ilerleyecektir.” ifadelerinde bulundu.

 

SONRAKİ ROTA CAFERBEYLİ

İlgili makamlardan destek gördüğü için mutlu olduğunu dile getiren CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer Salihli İlçesi Caferbeyi yolunun da takipçisi olacaklarını söyledi. CHP’li Biçer; “Bugün karayolları bölge şefimiz Bülent beyle başkanımız Yılmaz beyi ziyaret ettik. Sağolsun ikide bizle ilgilendiler. Bizim amacımız ölümlü kazaların gerçekleştiği ve ağır tonajlı araçların girmemsi gereken bir yol olan çeplidere yol ayrımının ortadan kalkması ve yolun girişindeki dere yatağının ıslah edilerek daha sağlıklı bir yolun yapılması şeklindeydi. Salihli deki Caferbeyli köyünün yolu ile ilgili bilgi aldık. Hem kendileri hem de Büyükşehir bir ekip gönderecek. Biz konunun takipçisi olacağız. Hayırlı olacağını düşünüyoruz. Teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.