DEMOKRASİ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2016 - 16:50, Güncelleme: 25.09.2016 - 16:50
 

DEMOKRASİ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

Manisa Rotary Kulübü ve Manisa Bisiklet Derneği (MABİD) ortaklaşa “Demokrasi İçin Pedal Çevir” adıyla bisiklet etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Meydanında başlayan etkinlik Kent Park'ta sona erdi.
Etkinliğe 300 bisikletçi katıldı. Bu yıl ikinci düzenlenen ve bunu geleneksek hale getirmek isteyen Manisa Rotary Kulübü bu yılda birbirinden güzel etkinlikleri gerçekleştirdi. Manisa Rotary Kulübü Başkanı Toygan Tunca, " Manisa Rotary Kulübü olarak tüm dünya için son derece önemli olan barış ve doğa bilinci oluşturulması konusunda farkındalık oluşturmak istedik. Doğa ve çevreye uygun ulaşım araçlarından biri olan bisikletlerle gerçekleştireceğimiz turda, haftanın ruhuna uygun bir etkinlik gerçekleştirmeyi hedefledik. Etkinliğimiz ile bir yandan Dünya Taşıtsızlık Günü’ne bir yandan da Dünya Barış Günü’ne dikkat çekmeyi hedefliyoruz. Ülkemizin 15 Temmuzda demokrasi adına şehit olan vatandaşlarımızın anısına saygı olarak bu yıl için mottomuzu “Demokrasi İçin pedal Çevir” olarak belirledik. Manisa Rotary Kulübü Derneği 33 yıldır ilimizde faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur.  Yardım kuruluşu değiliz, amacımız balık vermek değil balık tutmayı öğretmektir. 6 öncelikli alanımız mevcut olup projelerimizi bu alanlarda gerçekleştiriyoruz. Tüm halkımızı projelerimize destek olmaya davet ediyoruz. Ayrıca bu başlıklar altında halkımızdan gelecek proje önerilerine açık olduğumuzu belirtmek isterim" dedi. Manisa Bisiklet Derneği Başkanı Yüksel Gemici, bu etkinliği Manisa Rotary Kulübüyle birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. 25 Eylül Dünya Taşıtsızlık Günü dolayısıyla bu etkinliğin yapıldığını ifade eden Gemici,   bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirtti.  Bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla bu tür etkinliklerin yapıldığını söyleyen Gemici, "Bu sene katılım iyi oldu. 300'e yakını bisikletçi katıldı" dedi.  Bu yıl yapılan etkinliği 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla "Demokrasi için pedal çevir" adıyla düzenlediklerini vurgulayan Gemici, "Hoşgörüye, farklı yaşam alanlarına dikkat çekmek istedik" diye konuştu.  Cumhuriyet Meydanı'ndan Kent Park'a kadar bisiklet turu atan bisikletçiler, burada çeşitli yarışmalar ve oyunlar oynandı başarılı olan yarışmacılar  birbirinden güzel hediyelerin sahibi oldular. Demokrasi için pedal çevir etkinliğine katılan  Anıl Şakrak Accell Bisikletin Genel Müdürü etkinliğin güzel geçtiğini ve böyle projelere destek verdiklerini söyledi. Şakrak “ Böyle aktiviteler de gerek yardımcı sponsor olarak gerekte bireysel katılarak, bisikleti de seçiyorum keyif duruyorum Manisa Rotary gelip bize bu projeyi anlattı bizde keyifle bu projenin bir parçası olmak istediğimizi söyledik. O yüzden de buradayız”dedi.      
Manisa Rotary Kulübü ve Manisa Bisiklet Derneği (MABİD) ortaklaşa “Demokrasi İçin Pedal Çevir” adıyla bisiklet etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Meydanında başlayan etkinlik Kent Park'ta sona erdi.
Etkinliğe 300 bisikletçi katıldı. Bu yıl ikinci düzenlenen ve bunu geleneksek hale getirmek isteyen Manisa Rotary Kulübü bu yılda birbirinden güzel etkinlikleri gerçekleştirdi.
Manisa Rotary Kulübü Başkanı Toygan Tunca, " Manisa Rotary Kulübü olarak tüm dünya için son derece önemli olan barış ve doğa bilinci oluşturulması konusunda farkındalık oluşturmak istedik. Doğa ve çevreye uygun ulaşım araçlarından biri olan bisikletlerle gerçekleştireceğimiz turda, haftanın ruhuna uygun bir etkinlik gerçekleştirmeyi hedefledik. Etkinliğimiz ile bir yandan Dünya Taşıtsızlık Günü’ne bir yandan da Dünya Barış Günü’ne dikkat çekmeyi hedefliyoruz. Ülkemizin 15 Temmuzda demokrasi adına şehit olan vatandaşlarımızın anısına saygı olarak bu yıl için mottomuzu “Demokrasi İçin pedal Çevir” olarak belirledik. Manisa Rotary Kulübü Derneği 33 yıldır ilimizde faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur.  Yardım kuruluşu değiliz, amacımız balık vermek değil balık tutmayı öğretmektir. 6 öncelikli alanımız mevcut olup projelerimizi bu alanlarda gerçekleştiriyoruz. Tüm halkımızı projelerimize destek olmaya davet ediyoruz. Ayrıca bu başlıklar altında halkımızdan gelecek proje önerilerine açık olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.
Manisa Bisiklet Derneği Başkanı Yüksel Gemici, bu etkinliği Manisa Rotary Kulübüyle birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. 25 Eylül Dünya Taşıtsızlık Günü dolayısıyla bu etkinliğin yapıldığını ifade eden Gemici,   bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirtti.  Bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla bu tür etkinliklerin yapıldığını söyleyen Gemici, "Bu sene katılım iyi oldu. 300'e yakını bisikletçi katıldı" dedi.  Bu yıl yapılan etkinliği 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla "Demokrasi için pedal çevir" adıyla düzenlediklerini vurgulayan Gemici, "Hoşgörüye, farklı yaşam alanlarına dikkat çekmek istedik" diye konuştu.  Cumhuriyet Meydanı'ndan Kent Park'a kadar bisiklet turu atan bisikletçiler, burada çeşitli yarışmalar ve oyunlar oynandı başarılı olan yarışmacılar  birbirinden güzel hediyelerin sahibi oldular.
Demokrasi için pedal çevir etkinliğine katılan  Anıl Şakrak Accell Bisikletin Genel Müdürü etkinliğin güzel geçtiğini ve böyle projelere destek verdiklerini söyledi. Şakrak “ Böyle aktiviteler de gerek yardımcı sponsor olarak gerekte bireysel katılarak, bisikleti de seçiyorum keyif duruyorum Manisa Rotary gelip bize bu projeyi anlattı bizde keyifle bu projenin bir parçası olmak istediğimizi söyledik. O yüzden de buradayız”dedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.