DÜNYA ŞAMPİYONU ADEM BOZKURT

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2012 - 18:32, Güncelleme: 18.03.2012 - 18:32
 

DÜNYA ŞAMPİYONU ADEM BOZKURT

Manisa’da Mesir Festivali kapsamında gerçekleştirilen Dünya Kickboks Şampiyonluk Maçı’nda WKN Dünya Şampiyonu Adem Bozkurt güçlü rakibi Azeri Perviz Abdulayev’i yenerek altın kemerin sahibi oldu
 Manisa Valiliği’nin destekleriyle gerçekleştirilen Ergen Ring Ateşi’ne dünya çapında tanınan 20 sporcu katıldı ve 10 Türk sporcu da madalya için mücadele etti. Şampiyonayı Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, CBÜ Rektörü Mehmet Pakdemirli, Belediye Başkan vekili Azmi Açıkdil,Türkiye Kick Bok Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan,Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak ve çok sayıda Kick boks sevenler şampiyona maçlarını nefeslerini tutarak izledi. Gece saat 03:30’a kadar süren şampiyona maçlarının en önemli maçında Adem Bozkurt,  Azeri Perviz Abdullayev’i 5 raundun sonunda 3-0 hakem kararıyla yenerek şampiyon oldu. Şampiyon olan Adem Bozkurt’a altın kemerini Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan verdi. “Renkli ve heyecanlı bir gece” Vali Daşöz, Manisa için renkli ve heyecanlı bir gün gerçekleştiğini belirterek şöyle konuştu,  “Böyle güzel bir organizasyonda Manisamızın adını dünyaya duyurduğumuz için son derece mutluyuz. Çok önemli bir kick-box şampiyonasında çok değerli sporcular Manisa’ya geldi. Adem Bozkurt ile Perviz Abdulayev arasında çok çekişmeli bir karşılaşma yaşandı. Çok değerli sanatçılarımız da misafirimiz. Bunlardan bir tanesi Ahmed Ahmedov. Daha önce sesini cdlerden dinlemiştik ve kendisini Manisa’da ağırlıyoruz. Manisa için renkli ve heyecan dolu bir gün. Mesir öncesi olması da ayrı bir güzellik katıyor Matbet bu turnuvaya.” “Manisa’ya ilk kez geldim” Dünya Kickboks Şampiyonluk Maçı’nda Adem Bozkurt ile karşılaşan Azeri sporcu Perviz Abdulayev“Ben bu zamana kadar çok güçlü rakiplerle müsabakaya çıktım. Ben bu kemeri 2 kere kazandım daha önce. Ben çok güçlü ve iddialı bir sporcuyum. Buraya da sadece galibiyet için geldim fakat istediğim gibi bir maç çıkartamadım. Adem Bozkurt’u kutluyorum. Manisa’ya ilk defa geldim ve böyle güzel bir şehirde olmaktan mutluyum. Tarihi bir şehir. Özellikle her sokakta ve her yerde Osmanlı motiflerini görmek bizi mutlu etti. Halkı da çok samimi ve sıcak. Burada olmaktan ve böyle önemli bir maça çıkmaktan ötürü çok mutluyum.”ifadelerine yer verdi. “Mesir Macunu’nu duymuştum” Zorlu geçen müsabakada iddialı rakibini yenerek Dünya Şampiyonu olan Adem Bozkurt ise çok zor bir karşılaşmayı alnının akıyla atlattığını belirterek şöyle konuştu, “Manisa Mesir Festivali için buradayız. Dünya Şampiyonluk Maçı’na çıktık Perviz arkadaşımız ile. Zor bir karşılaşma olacağını biliyordum fakat kazanmasını bildim. Manisa çok samimi bir şehir. Mesir Macunu’nun ününü duymuştum burada da yeme fırsatını buldum. İnşallah ilerleyen günlerde farklı organizasyonlarda tekrar bu şehirde oluruz.”      
Manisa’da Mesir Festivali kapsamında gerçekleştirilen Dünya Kickboks Şampiyonluk Maçı’nda WKN Dünya Şampiyonu Adem Bozkurt güçlü rakibi Azeri Perviz Abdulayev’i yenerek altın kemerin sahibi oldu
 Manisa Valiliği’nin destekleriyle gerçekleştirilen Ergen Ring Ateşi’ne dünya çapında tanınan 20 sporcu katıldı ve 10 Türk sporcu da madalya için mücadele etti. Şampiyonayı Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, CBÜ Rektörü Mehmet Pakdemirli, Belediye Başkan vekili Azmi Açıkdil,Türkiye Kick Bok Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan,Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak ve çok sayıda Kick boks sevenler şampiyona maçlarını nefeslerini tutarak izledi. Gece saat 03:30’a kadar süren şampiyona maçlarının en önemli maçında Adem Bozkurt,  Azeri Perviz Abdullayev’i 5 raundun sonunda 3-0 hakem kararıyla yenerek şampiyon oldu. Şampiyon olan Adem Bozkurt’a altın kemerini Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan verdi.

“Renkli ve heyecanlı bir gece”

Vali Daşöz, Manisa için renkli ve heyecanlı bir gün gerçekleştiğini belirterek şöyle konuştu,  “Böyle güzel bir organizasyonda Manisamızın adını dünyaya duyurduğumuz için son derece mutluyuz. Çok önemli bir kick-box şampiyonasında çok değerli sporcular Manisa’ya geldi. Adem Bozkurt ile Perviz Abdulayev arasında çok çekişmeli bir karşılaşma yaşandı. Çok değerli sanatçılarımız da misafirimiz. Bunlardan bir tanesi Ahmed Ahmedov. Daha önce sesini cdlerden dinlemiştik ve kendisini Manisa’da ağırlıyoruz. Manisa için renkli ve heyecan dolu bir gün. Mesir öncesi olması da ayrı bir güzellik katıyor Matbet bu turnuvaya.”

“Manisa’ya ilk kez geldim”

Dünya Kickboks Şampiyonluk Maçı’nda Adem Bozkurt ile karşılaşan Azeri sporcu Perviz Abdulayev“Ben bu zamana kadar çok güçlü rakiplerle müsabakaya çıktım. Ben bu kemeri 2 kere kazandım daha önce. Ben çok güçlü ve iddialı bir sporcuyum. Buraya da sadece galibiyet için geldim fakat istediğim gibi bir maç çıkartamadım. Adem Bozkurt’u kutluyorum. Manisa’ya ilk defa geldim ve böyle güzel bir şehirde olmaktan mutluyum. Tarihi bir şehir. Özellikle her sokakta ve her yerde Osmanlı motiflerini görmek bizi mutlu etti. Halkı da çok samimi ve sıcak. Burada olmaktan ve böyle önemli bir maça çıkmaktan ötürü çok mutluyum.”ifadelerine yer verdi.

“Mesir Macunu’nu duymuştum”

Zorlu geçen müsabakada iddialı rakibini yenerek Dünya Şampiyonu olan Adem Bozkurt ise çok zor bir karşılaşmayı alnının akıyla atlattığını belirterek şöyle konuştu, “Manisa Mesir Festivali için buradayız. Dünya Şampiyonluk Maçı’na çıktık Perviz arkadaşımız ile. Zor bir karşılaşma olacağını biliyordum fakat kazanmasını bildim. Manisa çok samimi bir şehir. Mesir Macunu’nun ününü duymuştum burada da yeme fırsatını buldum. İnşallah ilerleyen günlerde farklı organizasyonlarda tekrar bu şehirde oluruz.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Doğan göde
(16.03.2017 16:37 - #313)
Çok iyi aydınlandık teşekkürler
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.