G. MANİSASPOR İKİNCİ YARIYA SIKI HAZIRLANIYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2017 - 13:08, Güncelleme: 31.12.2017 - 13:08
 

G. MANİSASPOR İKİNCİ YARIYA SIKI HAZIRLANIYOR

Grandmedical Manisaspor, TFF 1. Lig 2017-2018 sezonu ikinci yarı hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlar ile sürdürüyor. 
G. Manisaspor’da dün sabah antrenmanında dayanıklılık çalışması yapılırken ikinci antrenman ise ısınma çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman yarı sahada 3 grup halinde dönüşümlü oyunun ardından stretching ile tamamlandı. G. Manisaspor’da izinden dönen Mustafa Sevgi takımla birlikte çalışmalara başlarken U21 takımından Furkan Parsak ve Ömer Mang’da A Takımla birlikte yapılan çalışmada yer aldı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, Basın Sözcüsü Serkan Özşen ve işadamı İbrahim Karabatak da izledi. Siyah-beyazlılar bugün basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek antrenman ile ikinci yarı hazırlıklarına devam edecek.
Grandmedical Manisaspor, TFF 1. Lig 2017-2018 sezonu ikinci yarı hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlar ile sürdürüyor. 
G. Manisaspor’da dün sabah antrenmanında dayanıklılık çalışması yapılırken ikinci antrenman ise ısınma çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman yarı sahada 3 grup halinde dönüşümlü oyunun ardından stretching ile tamamlandı.
G. Manisaspor’da izinden dönen Mustafa Sevgi takımla birlikte çalışmalara başlarken U21 takımından Furkan Parsak ve Ömer Mang’da A Takımla birlikte yapılan çalışmada yer aldı.
Antrenmanı Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, Basın Sözcüsü Serkan Özşen ve işadamı İbrahim Karabatak da izledi.
Siyah-beyazlılar bugün basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek antrenman ile ikinci yarı hazırlıklarına devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.