GÜÇLÜ GENÇLİK, GÜÇLÜ YARINLARA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2012 - 21:51, Güncelleme: 22.06.2012 - 21:51
 

GÜÇLÜ GENÇLİK, GÜÇLÜ YARINLARA

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okul sporlarında Manisa’yı başarıyla temsil eden 55 sporcuyu yapılan törenle ödüllendirdi. Törende konuşan Mehmet Uçak, “Güçlü Gençlik, Güçlü Yarınlara sloganıyla çıktığımız bu yolda gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okul sporları müsabakalarında Türkiye derecesi kazanan takım ve ferdi sporcuları hediyelerle ödüllendirdi. İlimize Türkiye Şampiyonluğu kazandıran 7 sporcuya eşofman ve spor ayakkabı, Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü kazandıran 48 sporcuya da eşofman hediye edildi. Toplam 55 sporcunun ödüllendirildiği tören Gençlik Merkezi Salonu’nun da yapıldı. Törene Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Şenay, Ak Parti Merkez İlçe Yöneticileri, veliler, antrenörler, öğretmenler ve çok sayıda sporcu katıldı. Törende ilk olarak söz alan Mehmet Uçak, başarılı sporcuların her zaman yanında olacaklarını dile getirdi. Uçak, “ Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Güçlü Gençlik, Güçlü Yarınlara sloganıyla Türkiye’de gençlik için bir yol haritası çizilmiş. Bu noktada gençlik ve spor ile ilgili nasıl verimli olunacaksa hızla hareket ediyoruz. Okul sporları faaliyetleri daha önce Betonbet Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülüyordu. Bu sene itibariyle okul sporlarındaki bütün faaliyetler Gençlik ve Spor Bakanlığı’na verildi. Fakat biz Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Sporda maddi desteğinde önemli olduğunu ifade eden Mehmet Uçak, bu konuda İl Özel İdaresine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. İl Müdürü Uçak, “ Sporcularımıza çok değer veriyoruz. Çocuklarımız verdiğimiz değerin karşılığını Türkiye dereceleri alarak gösterdi. Bu başarıların alınmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu çocuklarımızın hepsi Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen kurslara ücretsiz katılacak.” Diye konuştu “Spordan asla vazgeçmeyin”  İl Müdürü Mehmet Uçak’ta sonra söz alan Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, bugüne kadar yapılan bütün projeleri ilgiliyle takip ettiğini söyledi. Manisa’nın önemli tesislere sahip olduğunu ifade eden Yalınalp şunları söyledi:  “Mehmet Uçak’ı tebrik ediyorum. Tesislerde kendimde spor yapma imkânım oluyor. Oralarda çocuklarımızı, Manisalıları görünce yapılan çalışmaların emeğinin karşılığının aldığını gördüm. Çocuklarımız bütün branşlarda antrenörleri sayesinde disiplinli bir çalışmanın içerisindeler. Sağlık gençlik her şeyden önce emin olacağınız bir gelecek demektir. Çocuklara tavsiyem, ömrünüz boyunca spordan asla vazgeçmeyin, başarılı olmanız hiç önemli değil. Disiplinden taviz vermeyen çalışmaya devam ettiğiniz sürece başarı elbet gelecektir.” Konuşmaların ardından Manisa’yı ulusal alanda başarıyla temsil eden sporcular ödüllendirildi.                                                      
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okul sporlarında Manisa’yı başarıyla temsil eden 55 sporcuyu yapılan törenle ödüllendirdi. Törende konuşan Mehmet Uçak, “Güçlü Gençlik, Güçlü Yarınlara sloganıyla çıktığımız bu yolda gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okul sporları müsabakalarında Türkiye derecesi kazanan takım ve ferdi sporcuları hediyelerle ödüllendirdi. İlimize Türkiye Şampiyonluğu kazandıran 7 sporcuya eşofman ve spor ayakkabı, Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü kazandıran 48 sporcuya da eşofman hediye edildi. Toplam 55 sporcunun ödüllendirildiği tören Gençlik Merkezi Salonu’nun da yapıldı. Törene Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Şenay, Ak Parti Merkez İlçe Yöneticileri, veliler, antrenörler, öğretmenler ve çok sayıda sporcu katıldı. Törende ilk olarak söz alan Mehmet Uçak, başarılı sporcuların her zaman yanında olacaklarını dile getirdi. Uçak, “ Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Güçlü Gençlik, Güçlü Yarınlara sloganıyla Türkiye’de gençlik için bir yol haritası çizilmiş. Bu noktada gençlik ve spor ile ilgili nasıl verimli olunacaksa hızla hareket ediyoruz. Okul sporları faaliyetleri daha önce Betonbet Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülüyordu. Bu sene itibariyle okul sporlarındaki bütün faaliyetler Gençlik ve Spor Bakanlığı’na verildi. Fakat biz Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Sporda maddi desteğinde önemli olduğunu ifade eden Mehmet Uçak, bu konuda İl Özel İdaresine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. İl Müdürü Uçak, “ Sporcularımıza çok değer veriyoruz. Çocuklarımız verdiğimiz değerin karşılığını Türkiye dereceleri alarak gösterdi. Bu başarıların alınmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu çocuklarımızın hepsi Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen kurslara ücretsiz katılacak.” Diye konuştu

“Spordan asla vazgeçmeyin”

 İl Müdürü Mehmet Uçak’ta sonra söz alan Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, bugüne kadar yapılan bütün projeleri ilgiliyle takip ettiğini söyledi. Manisa’nın önemli tesislere sahip olduğunu ifade eden Yalınalp şunları söyledi:  “Mehmet Uçak’ı tebrik ediyorum. Tesislerde kendimde spor yapma imkânım oluyor. Oralarda çocuklarımızı, Manisalıları görünce yapılan çalışmaların emeğinin karşılığının aldığını gördüm. Çocuklarımız bütün branşlarda antrenörleri sayesinde disiplinli bir çalışmanın içerisindeler. Sağlık gençlik her şeyden önce emin olacağınız bir gelecek demektir. Çocuklara tavsiyem, ömrünüz boyunca spordan asla vazgeçmeyin, başarılı olmanız hiç önemli değil. Disiplinden taviz vermeyen çalışmaya devam ettiğiniz sürece başarı elbet gelecektir.” Konuşmaların ardından Manisa’yı ulusal alanda başarıyla temsil eden sporcular ödüllendirildi.                 

                                  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.