'HOCAMIZLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ'

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2012 - 13:47, Güncelleme: 30.04.2012 - 13:47
 

'HOCAMIZLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ'

Sanayispor Eylül Cafe’de sezon sonu yemeği gerçekleştirdi. Yemekte konuşan Başkan Beygit, teknik direktör Rıdvan Türküler’in yeni sezonda da takımın başında olacağını açıkladı
1. Amatör Lig’de mücadele eden ve bu sezon ligi orta sıralarda bitiren Sanayispor, sezon sonu yemeğinde bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe Sanayispor Başkanı Nazif Beygit, teknik direktör Rıdvan Türküler, Beygit’in eşi Sevinç Beygit ve Sanayisporlu futbolcular katıldı. Yemeğin ardından açıklamada bulunan Sanayispor Başkanı Nazif Beygit, yeni sezonda da teknik direktör Rıdvan Türküler ile yola devam edeceklerini, takımdaki arkadaşlık ve dostluk seviyesinin çok yüksek olduğunu belirtti. Beygit, “İyi kötü anılarla bir futbol sezonunu geride bıraktık. Güzel şeyler yaptık. Belki hedefimize ulaşamadık fakat iz bıraktık ve insanların dikkatini çektik. Bazı arkadaşlarımız sakatlandı biz buna çok üzüldük. Bir sezon acısıyla tatlısıyla geçti. Gelecek sezon yine aynı teknik direktörümüzle yollarımızı ayırmadan, aynı ciddiyetle bu işi 2012-13 sezonunu taşıyacağız. Hedefimiz yine geçen sene düşündüğümüz gibi şampiyonluk. Biz şampiyon olmadan bu işi bırakmayacağız. Bu sezon emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dostluk, arkadaşlık, dürüstlük ve iyi niyet son derece yüksek.”dedi. “Önümüzdeki sezon beraberiz” Başkan Nazif Beygit’in Betvole her zaman destekte bulunduğunu ve gelecek sezon da takımla birlikte hedef yükjselttiklerini dile getiren tecrübeli teknik adam Rıdvan Türküler ise şu açıklamalarda bulundu, “Biz sezon başında bir yola çıktık. Düzgün ve karakterli bir ekip kurduk. Benden önce diğer arkadaşımızın bıraktığı bir ekip vardı. Bugüne kadar bu kulübe emek veren bütün antrenörlerden Allah razı olsun. Biz sezon başında bir hedef koyduk. Herkes bu hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi fakat bizim ağzımızdan böyle bir şey çıkmadı. Böyle bir oyuncu kadrosu kurduğum için mutluyum. Bazı sakatlıklar, adaptasyon sorunları ve diğer sıkıntıların ardından lig bittikten sonra burada toplanıp bir bütün olabilmek ayrı bir güzellik. Beni kulüpten çok gönderenler ve getirenler oldu. Başkanımıza teşekkür ediyorum her zaman arkamızda oldu. Önümüzdeki sezon çok büyük bir aksilik çıkmadığı sürece beraberiz.” Konuşmaların ardından takım kaptanları Soner Seçilmiş ve Faik Şahin, Başkan Beygit’e çiçek takdim etti.            
Sanayispor Eylül Cafe’de sezon sonu yemeği gerçekleştirdi. Yemekte konuşan Başkan Beygit, teknik direktör Rıdvan Türküler’in yeni sezonda da takımın başında olacağını açıkladı
1. Amatör Lig’de mücadele eden ve bu sezon ligi orta sıralarda bitiren Sanayispor, sezon sonu yemeğinde bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe Sanayispor Başkanı Nazif Beygit, teknik direktör Rıdvan Türküler, Beygit’in eşi Sevinç Beygit ve Sanayisporlu futbolcular katıldı. Yemeğin ardından açıklamada bulunan Sanayispor Başkanı Nazif Beygit, yeni sezonda da teknik direktör Rıdvan Türküler ile yola devam edeceklerini, takımdaki arkadaşlık ve dostluk seviyesinin çok yüksek olduğunu belirtti. Beygit, “İyi kötü anılarla bir futbol sezonunu geride bıraktık. Güzel şeyler yaptık. Belki hedefimize ulaşamadık fakat iz bıraktık ve insanların dikkatini çektik. Bazı arkadaşlarımız sakatlandı biz buna çok üzüldük. Bir sezon acısıyla tatlısıyla geçti. Gelecek sezon yine aynı teknik direktörümüzle yollarımızı ayırmadan, aynı ciddiyetle bu işi 2012-13 sezonunu taşıyacağız. Hedefimiz yine geçen sene düşündüğümüz gibi şampiyonluk. Biz şampiyon olmadan bu işi bırakmayacağız. Bu sezon emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dostluk, arkadaşlık, dürüstlük ve iyi niyet son derece yüksek.”dedi.

“Önümüzdeki sezon beraberiz”

Başkan Nazif Beygit’in Betvole her zaman destekte bulunduğunu ve gelecek sezon da takımla birlikte hedef yükjselttiklerini dile getiren tecrübeli teknik adam Rıdvan Türküler ise şu açıklamalarda bulundu, “Biz sezon başında bir yola çıktık. Düzgün ve karakterli bir ekip kurduk. Benden önce diğer arkadaşımızın bıraktığı bir ekip vardı. Bugüne kadar bu kulübe emek veren bütün antrenörlerden Allah razı olsun. Biz sezon başında bir hedef koyduk. Herkes bu hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi fakat bizim ağzımızdan böyle bir şey çıkmadı. Böyle bir oyuncu kadrosu kurduğum için mutluyum. Bazı sakatlıklar, adaptasyon sorunları ve diğer sıkıntıların ardından lig bittikten sonra burada toplanıp bir bütün olabilmek ayrı bir güzellik. Beni kulüpten çok gönderenler ve getirenler oldu. Başkanımıza teşekkür ediyorum her zaman arkamızda oldu. Önümüzdeki sezon çok büyük bir aksilik çıkmadığı sürece beraberiz.” Konuşmaların ardından takım kaptanları Soner Seçilmiş ve Faik Şahin, Başkan Beygit’e çiçek takdim etti.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.